×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
پروژه تحقیقاتی ژن پیشگیری از بیماری میگو در بوشهر تجاری سازی شد

رییس پژوهشکده میگوی کشور گفت: این پژوهشکده در طول سال پروژه ها و برنامه های تحقیقاتی بسیاری اجرا می کند که امسال پروژه ژن پیشگیری از بیماری میگو وانامی تولید وتجاری سازی شد.

به گزارش "چغادک نیوز"،

 به نقل از ایرنا خسرو آیین جمشید روز چهارشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران حوزه کشاورزی وشیلات استان بوشهر افزود: پژوهش وتحقیق اساس توسعه و پیشرفت است و باید درهمه برنامه ها و طرح ها مورد توجه قرار گیرد تا بتوان به اهداف مورد نظر دست یافت.

وی با بیان اینکه اعتبارات پژوهشی در دستگاههای اجرایی کاهش یافته است اضافه کرد: براساس قانون بودجه در برنامه پنجم توسعه باید اعتابر بخش پژوهش از نیم درصد به ۳ درصد برسد و این در حالی است که نه تنها اعتبارات پژوهشی افزایش نیافت بلکه روند نزولی داشته و به کمتر از ۴۷ صدم درصد رسیده است.

رییس پژوهشکده میگوی کشور بیان کرد: در کشورهای پیشرفت از یافته های تحقیقاتی پس از تبدیل به تجاری سازی تولید ثروت می کنند که کشور ما در این مهم در ابتدای راه است.

آیین جمشید ادامه داد: دستیابی به دانش نیمه صنعتی پیشگیری از بیماری میگوی وانامی از دیگر موفقیت های پژوهشگران این پژوهشکده عنوان کرد.

وی را تدوین سند ملی اصلاح نژاد میگوی کشور، برگزاری سمپوزیوم بینا المللی میگو در بوشهر و اجرای برنامه مطالعاتی مدیریت مشترک ذخائر میگو بین جمهوری اسلامی ایران و موسسه تحقیقات علوم کشور را کویت از برنامه های مهم آتی پژوهشکده میگو دانست.

مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: این استان دارای فرصت های زیادی در حوزه کشاورزی و شیلات است که باید پروژه های پژوهشی دراین حوزه ها شتاب گیرد.

حجت الاسلام سیدغلامرضا هاشمی با بیان اینکه قرآن اقیانوسی از عظمت علم و پژوهش و تحقیقات است اظهارداشت: ۱۴۰۰ سال پیش قرآن دستور پژوهش داده است که باید مسلمانان از فرمان الهی استفاده کنند.

وی، بیان کرد: برخی تصور می کنند قرآن تنها در علوم دینی نظر دارد ولی باید اذعان داشت که قرآن کریم درهمه علوم اعم از طبیعی، زیستی، فیزیک، شیمی، نجوم ودیگر علوم نظر دارد.

مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی بوشهربا بیان اینکه یکی از تاکیدات قرآن کریم توجه به پژوهش کشاورزی است افزود: محققان باید از این فرصت استفاده کنند که با توجه به فرصت های مهم استان بوشهر در حوزه کشاورزی و شیلات پروژه های پژوهشی دراین حوزه ها شتاب یابد.

هاشمی، افزود: میزان موفقیت کشور به مباحث علمی، پژوهشی وتحقیقی بستگی دارد و برای دست یابی به این گنج باید نقشه راه ترسیم و اجرایی شود.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی بوشهر اضافه کرد: برای تجهیزآزمایشگاهها نیاز به بودجه است که با توجه به تخصیص اعتباراتی محدود به بخش پژوهش لازم است اعتبارات این حوزه افزایش یابد.

در این مراسم از شش تن از پژوهشگران حوزه شیلات وکشاورزی تجلیل شد.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false