×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۶ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
تقویت ارتباط دانشگاه وصنعت زمینه ساز پیشرفت و توسعه کشور است

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: تقویت ارتباط دانشگاه ها و مراکز علمی کشور با صنعت می تواند نقش موثری در پیشرفت و توسعه کشور داشته باشد.

به گزارش "چغادک نیوز"، به نقل از ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی سازمان منطقه ویژه پارس، به نقل از مهدی یوسفی در نشست با روسای دانشگاه خلیج فارس، بنیاد نخبگان استان و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر افزود: آموزش و پژوهش از نیاز های ضروری صنعت است.

وی اضافه کرد: پژوهش های فراوانی از سوی مراکز علمی و آموزشی کشور در حوزه صنعت صورت گرفته و لازم است نتایج این تحقیقات در صنعت نیز مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ادامه داد: پژوهش در دانشگاه ها نیز باید مساله محور باشند تا از این طریق راهگشای صنعت کشور، بومی سازی و خودکفایی درهمه عرصه ها شود.

وی بیان کرد: تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت در زمینه همکاری علمی و پژوهشی یک ضرورت است و باید در این زمینه از همه ظرفیت های صنعت و دانشگاه برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز کشور استفاده کرد.

یوسفی اظهار کرد: علم، فناوری و توسعه لازم و ملزوم یکدیگر هستند و تفکیک آنها نیز غیر ممکن است و هرگاه میان دانشگاه و صنعت تعامل مثبت و سازنده ای صورت گیرد، کشور نیز با شتاب بیشتری مسیر پیشرفت و توسعه را طی می کند.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تقویت بخش های تحقیق و توسعه (R&D) درصنعت، استفاده از توانمندی های دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و سرمایه گذای مناسب و تجاری سازی یافته های پژوهشی را از جمله موارد مهم در تعامل موثر دانشگاه و صنعت و پیشرفت بیش از پیش در هر دو بخش دانست.

رییس دانشگاه خلیج فارس بوشهر نیز در این نشست با تقدیر و ابراز خوشبینی از تعامل و جدیت مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: این دانشگاه برای همکاری های مشترک در حوزه صنعت آماده است و از همه توان در این زمینه استفاده خواهیم کرد.

عبدالمجید مصلح افزود: دانشگاه خلیج فارس بوشهر امکانات نرم افزاری و سخت افزاری در زمینه همکاری درهمه حوزه های مورد نیاز صنعت را دارد.

دراین جلسه مدیران گروه آموزشی دانشگاه خلیج فارس بوشهر به ارایه راهکارهای لازم برای گسترش همکاری های مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false