×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۶ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
فتنه ۸۸ ،امید های مایوس شده دشمنان جمهوری اسلامی را زنده کرد

این فعال رسانه ای استان بوشهر گفت: فتنه ۸۸ ،امید های مایوس شده دشمنان جمهوری اسلامی پس از انتخابات ۲۴ خرداد، را در شرایطی مجددا زنده کرد که از رئیس جمهور آمریکا تا نخست وزیر انگلیس و از رئیس دولت رژیم صهیونیستی و تا برخی شیوخ حکومت های مرتجع عرب منطقه ، رسما حمایت خود را از فتنه گران اعلام کردند.

به گزارش "چغادک نیوز"، به نقل از  "سپاس"،ایمان عطارزاده فعار رسانه ای استان بوشهر در گفت و گو با سپاس با اشاره به یوم الله ۹ دی اظهار داشت:  این روزها، حامیان فتنه ۸۸ که از باز خوانی ادعاهای وهن آمیز و عجیب و غریبشان در حوادث پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری، گویا خود نیز شرمسار به نظر می رسند، با طراحی سناریویی جدید که عملاً نوعی "فرار به جلو" در عالم سیاست محسوب می شود، تلاش می کنند تا از بازخوانی وقایع تلخ و خطاهای استراتژیکشان در آن مقطع حساس تاریخ  ایران جلو گیری کرده و با طرح مباحثی مثل "عفو ،  لزوم رأفت اسلامی و آشتی ملی" خواستار بخشیدن همدیگر! شده و در جایگاه یک مظلوم ، نظام را که به زعم آنها رفتاری نا عادلانه در برابر معترضین به نتایج انتخابات سال ۸۸  داشته! به رافت اسلامی  و رفتار عطوفت آمیز با اغتشاشگران سبز ، فرا می خوانند!

وی افزود: پرداختن به این  موضوع که آیا اصولا در مقابل رفتار سراسر قانون شکنانه سران، گردانندگان و اذناب فتنه ۸۸ باید رأفت  اسلامی به خرج داد یا خیر؟  خود به  بحثی طولانی و حقوقی نیاز دارد. ولی بدون شک قبل از وارد شدن به این "بازی" که تلاش می کند ، آثار وتبعات سیاسی و اجتماعی فتنه و تلاش براندازانه اغتشاشگران در سال ۸۸ را به سطح "یک اعتراض مدنی" تنزل دهد، باید به چند نکته مهم در خصوص این حوادث توجه کرد.

عطار زاده گفت: بر اساس کدام منطق، باید از خطای راهبردی و قانون شکنی آشکار یکی از سران فتنه ، که دقیقا ۲ ساعت قبل از پایان  زمان رأی گیری و در حالی که ده ها هزار ایرانی هنوز پای صندوق های اخذ رأی هستند، در کنفرانسی خبری خود را "برنده قاطع انتخابات می خواند" و از "برگزاری جشن پیروزیدر روز های آتی خبر می دهد"، گذشت؟

وی ادامه داد: آیا متهم کردن نظام جمهوری اسلامی به تقلب ده میلیونی در رأی مردم، آن هم در شرایطی که گردانندگان فتنه ۸۸  ،خود در دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی ، مجری برگزاری ۵ الی۶ انتخابات (ریاست جمهوری، مجلس خبرگان،  شورای شهر) بوده و با ساز و کار برگزاری ، نظارت و بازرسی انتخابات در کشور به خوبی آشنا هستند، به راحتی قابل اغماض است؟ آیا قانون شکنی و  پا فشاری بر ابطال انتخاباتی که ۴۰ میلیون ایرانی را پای صندوق های رأی آورده و نصاب دموکراسی های مرسوم در جهان را به چالشی جدی کشاند، نتیجه ای جز دل شاد شدن دشمنان قسم خورده، این کشور یعنی آمریکا ، رژیم صهیونیستی و برخی رژیم های مرتجع منطقه داشت؟

این استاد دانشگاه بیان کرد:  آیا فراخوان به راهپیمایی ، تجمع و  دعوت به آشوب خیابانی در قالب صدور بیانیه های سریالی ، پروژه شهید سازی، تهمت و افترای گسترده علیه نظام جمهوری اسلامی مبنی بر شکنجه و حتی تجاوز به باز داشت شدگان فتنه و … چیزی جز طغیان علیه حاکمیت و جدال برای کسب قدرت آن هم  به هر وسیله ممکن، تفسیر می شود؟ دعوت به راهپیمایی ۳۰ خرداد مجمع روحانیون مبارز با امضای سید محمد خاتمی رئیس شورای مرکزی این حزب سیاسی، آن هم  درست یک روز پس از خطبه های نماز جمعه  تاریخی رهبر معظم انقلاب و اتمام حجت برای همه معترضین و حتی حامیان برنده انتخابات، چه مفهومی داشت؟ آیا می توان استراتژی و عملکرد  حامیان فتنه برای فشار علیه حاکمیت در ابطال انتخابات و دعوت به شورش خیابانی را صرفاً یک دعوای سیاسی دانست و بعد هم به سادگی از گذشت و عفو  فتنه گران سخن گفت؟!

وی تاکید کرد: در شرایطی که ۸ ماه وقت و سرمایه کشور، صرف کنترل آشوب و اغتشاش فتنه گران در تهران شد، به واسطه بروز عقده های فرو رفته چندین ساله برخی افراد که حیثیت و جایگاه سیاسی آنان مرهون لطف نظام و فرصتی بودکه امام برای بروز و ظهور آن در جامعه داده بود ، خیابان های پایتخت هر روز به بهانه ای، جولانگاه گروهک های ور شکسته سال های آغازین دهه ۶۰ ، منافقین و زخم خوردگان از عدالت نظام اسلامی شده بود. جالب تر این که مدعیان خط امام(ره) که خود را رهبر "جنبش سبز!" می خواندند، آن قدر در طراحی پیچیده دشمن گرفتار شده بودند، که اهانت به ساحت امام راحل و پاره کردن عکس ایشان و زیر سوال بردن اصل ولایت فقیه در ۱۶ آذر سال ۸۸ را "توطئه صدا و سیما علیه جنبش سبز"! عنوان کردند و جسارت به ساحت مقدس امام حسین (علیه السّلام) و آتش زدن خیمه عزاداری سید الشهداء و هلهله و شادی در روز عاشورا را مصداق "حضور مردان خدا جو" تفسیر نمودند!

این فعال رسانه ای تاکید کرد:  فتنه ۸۸ ،امید های مایوس شده دشمنان جمهوری اسلامی پس از انتخابات ۲۴ خرداد، را در شرایطی مجددا زنده کرد که از رئیس جمهور آمریکا تا نخست وزیر انگلیس و از رئیس دولت رژیم صهیونیستی و تا برخی شیوخ حکومت های مرتجع عرب منطقه ، رسما حمایت خود را از فتنه گران اعلام کردند.

وی خاطر نشان کرد: حمایت هایی که از پخش زنده اغتشاش عاشورای ۸۸ در شبکه BBC تا ارسال کمک های مالی، تبلیغاتی و سیاسی به آنچه، غرب آنها را "معترضین به نتایج انتخابات می خواند"، شامل می¬شد. در این فضا، ضد انقلاب فراری هم میدان را برای ضربه به نقاط حساس جمهوری اسلامی مناسب دید. لذا ، شهادت دانشمند هسته¬ای کشورمان، شهید دکتر علی محمدی در شرایطی شکل گرفت که کشور در بلوای فتنه گرفتار شده بود.

عطارزاده گفت:  اگر چه ۹ دی پایان ۸ ماه فتنه گری بود، ولی ماجرای فتنه ۸۸ به این راحتی ها قابل فراموشی نیست. حصر سران فتنه، آن هم یکسال بعد از ۹ دی و در شرایطی که تلاش داشتند دور جدید آشوب¬ها را در ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ آغاز کنند، پایان صبر نظام در مواجهه با سران فتنه بود.

وی افزود: اکنون در پنجمین سالگرد حضور حماسی مردم در رفراندم " آری مجدد به نظام جمهوری اسلامی و نه به فتنه گران "،  باز هم برخی از حامیان این جریان برانداز، سخن از لزوم پایان حصر سران فتنه سر می دهند! به راستی اگر این اتفاقات در کشوری غیر از جمهوری اسلامی ایران و در دوران رهبری غیر از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای "مدظله العالی" اتفاق می افتاد، سران فتنه که امروز با لطف نظام، در بهترین مکان و تحت بهترین شرایط و در رفاه و امنیت به سر می برند، چه سرنوشتی داشتند؟آیا سران فتنه و حامیانشان می توانند پاسخ خون های ریخته شده بیش از ۲۰ جوان مظلوم که به جرم دفاع از انقلاب و غیرت دینی، با اسلحه گرم و سلاح سرد اغتشاشگران در شورش¬های خیابانی  تهران به شهادت رسیدند را بدهند؟

این مدرس شایان ذکر شد: آیا جبران هزاران میلیارد تومان خسارت مالی علیه اقتصاد جمهوری اسلامی، خدشه به  امنیت ملی و ایجاد رعب و وحشت در جامعه که بواسطه حضور اوباش و تروریست ها در خیابان های تهران به وجود آمده بود، با یک عذرخواهی ساده قابل رفع است؟

 وی بیان کرد: آیا اتهام  ناروای تقلب به نظام جمهوری اسلامی آن هم در شرایطی که درست ۴ سال بعد، همین نظام و با همان ساز و کار نظارتی و اجرایی انتخابات گذشته ، از ۲۵۰ هزار رای بیش از حد نصاب رییس جمهور منتخب محافظت و از حق الناس بودن همیشگی رای مردم، دفاع کرد به راحتی قابل گذشت و اغماض است؟

عطار زاده یاد آور شد: در تاریخ معاصر ایران غیر از دوره سیاه حکومت رضاخانی، و آشوب منافقین در سال ۱۳۶۰، نمی¬توان جلوه دیگری از هتک حرمت به زنان مسلمان و محجبه و عریان کردن زنان در مقابل شوهرانشان، چادر از سر کشیدن را به جز ایام فتنه ۸۸ دید؟ براستی وقتی رگ غیرت دینی سران فتنه آن قدر خشک شده که به¬خاطر چند صباحی تصاحب قدرت و  به دست آوردن دولت،  از هتاکی به امام راحل، انقلاب اسلامی، شهدا و بالاتر از آن امام حسین (ع)، به راحتی  می گذرند، می توان از عفو و گذشت و رافت اسلامی  سخن گفت؟

وی گفت: فتنه ۸۸ حاصل حد اقل ۲۰ ساله برنامه ریزی دشمنان قسم خورده ایران  اسلامی بود که با شناسایی و حمایت از عناصر بریده و پشیمان از گذشته انقلابی ، هر از چندگاهی فرصت عرض اندام پیدا کرده و در جامعه جولان  سیاسی می¬دهند.بی شک حساب معترضین به نتایج انتخابات از ۲۲ خرداد تا ۲۹ خرداد ۸۸ با کسانی که پس از خطبه های نماز جمعه رهبر معظم انقلاب اسلامی تا ۹ دی ۸۸ و حتی ۲۵ بهمن ۸۹ همچنان به آشوب و اغتشاش پرداختند جدا بوده و هست.خطای نابخشودنی سران فتنه، لطمه به اصل نظام، اتهام ناروای تقلب به جمهوری اسلامی، سکوت در برابر اهانت و تخریب باورهای دینی و انقلابی ملت ، قانون شکنی، همراهی با دشمن و مشارکت در ریختن خون بیش از ۲۰ جوان مظلوم در خیابان های تهران است.

این فعال اصوالگرا در پایان بیان کرد: فتنه ۸۸، دعوای موسوی و احمدی نژاد، تقابل سلیقه سیاسی اصلاحات و اصولگرا نبوده و نیست و اگر قرار باشد عدالت در قبال سران فتنه ۸۸ به طور کامل، جاری و ساری شود، قطعا "حصر" حد اقل مجازات آنان خواهد بود.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false