true
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت اکنون به نود و هفت درصد مردم یارانه می دهد که این به عبارتی خلاف قانون بودجه سال نود و سه است و می توان گفت خلاف قانون هدفمندی یارانه ها است.
به گزارش "چغادک نیوز"، محمدرضا پورابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در رابطه با عدم حذف افراد متمکن از لیست یارانه بگیرها اظهار داشت: قانون برای بودجه سال نود و سه این است که یارانه باید بر اساس مکانیزمی صورت بگیرد که پرداخت ها را مدیریت کند تا بتوان افرادی که واجد شرایط هستند و بر اساس چارچوب قانون جزء مشمولین دریافت یارانه هستند، یارانه را دریافت کنند.
وی بیان داشت: دولت اکنون به نود و هفت درصد مردم یارانه می دهد که این به عبارتی خلاف قانون بودجه سال نود و سه است و می توان گفت خلاف قانون هدفمندی یارانه ها است؛ از نظر ما این موضوع قابل قبول نیست و این که چرا از سوی دولت اجرا نمی شود باید دولت پاسخگو باشد؛ احتمال دارد از تبعات اجتماعی آن نگرانی هایی دارد که تا کنون نتوانسته است این قانون را اجرایی کند و پاسخگو باشد.
این نماینده مجلس گفت: زمانی که قانونی تصویب می شود، مجلس بار تصویب آن قانون را به دوش گرفته است پس باید دولت بار اجرای آن را نیز به دوش بگیرد، اما دولت این کار را نکرده و این بار را نیز به دوش نکشیده است.
وی با بیان این مطلب که وزیر اقتصاد اعلام کرده است که ده میلیون اسامی داریم که جزء افراد متمکن و پر درآمد هستند و قرار است به زودی آنها را حذف کنیم تأکید کرد: این مسئله به طور رسمی از سوی دولت اعلام شده است، وقتی دولت ده میلیون را اعلام کرده است، عدم اقدام در خصوص نپرداختن یارانه به ده میلیون متمکن نوعی جفا به کل کشور است و این قابل قبول نیست.
پور ابراهیمی اظهار داشت: این که اسامی ده میلیون مشخص است و این اطلاعات وجود دارد که این افراد از قشر متمکن و پر درآمد جامعه هستند و در صحن علنی نیز این مسئله مطرح شده است ولیکن اقدامی صورت نگیرد نشان دهنده جفا به اقتصاد کل کشور است و این مسئله از سوی ما قابل قبول نیست؛ افراد و خانواده هایی که مشمول دریافت یارانه می شوند در قانون مد نظر قرار گرفته شدند.
وی گفت: افرادی که در قانون گفته شده است نباید به آن ها یارانه پرداخت کرد، در اجرا نیز باید چنین باشد و گمان می رود دولت به دلیل تبعات اجرای آن در زمینه های اجتماعی و سیاسی است که از ورود به این بحث اجتناب می کند.
نماینده مردم کرمان در پایان خاطرنشان کرد: کارهای بزرگ اقتصادی نیاز به جرات و جسارت دولت دارد و اگر دولت جسارت نداشته باشد نمی تواند در زمینه اقتصادی فعالیت بزرگی انجام دهد؛ دولت هایی که در دنیا کارهای بزرگ اقتصادی کردند، دولت هایی بودند که جسارت اجرای کارهای بزرگ را داشتند این جسور بودن باید در دولت ما هم وجود داشته باشد.
مشرق
منبع: نسیم
false
true
false
true