true
سیاه شدن گوشت و جوجه هنگام کباب کردن روی منقل سرطان زا است.
به گزارش "چغادک نیوز"، کارشناس تغذیه گفت: اگر هنگام کباب کردن جوجه و گوشت روی ذغال گوشت و جوجه سیاه شود، سرطان زا است.
کیمیاگر افزود: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب میکنید مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر میریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد میکند، ماده و ترکیبات سرطان زا تولید میکند.
این کارشناس تغذیه افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات سیاهی روی کباب ایجاد میشود و این ترکیبات سبب سرطان می شود.
منبع: شبکه خبر
false
true
false
true