×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
تصمیم‌های جدید اپراتورهای موبایل برای سال ۹۴

اپراتورهای مختلف ارتباطی کشور برای سال ۱۳۹۴ برنامه ریزی‌های متعددی صورت داده و به طور عمده تمرکزشان را بر گسترش شبکه ۳G و ۴G گذاشته‌اند.

به گزارش "چغادک نیوز"، مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار درباره اقدامات سال گذشته این شرکت از بازسازی بیش از ۴۰۰۰ سایت نسل دو و ۳۳۰۰ سایت نسل ۳ و ۴ خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌های مهم همراه اول نوسازی بخش core و لایه سرویس بود که به این منظور در دو سال قبل بالغ بر ۳۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری صورت گرفته و در سال جاری نیز رقمی بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد برای آن در نظر گرفته شده است.

وی همچنین یادآور شد: طبق برنامه‌های موجود در سال جاری نیز حدود ۲۰۰۰ سایت جدید به مجموعه همراه اول افزوده خواهد شد.

به گفته صدوقی شرکت همراه اول برای تسریع عملیات توسعه خود در سال گذشته بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد وام دریافت کرده است.

مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار همچنین یادآور شد: در حوزه خدمات ارزش افزوده نیز در سال گذشته این شرکت حدود ۹۶۳ میلیارد تومان درآمدزایی داشته که از این رقم بخشی از آن سهم شرکت‌های خصوصی بوده است.

وی در پایان نیز یادآور شد: در قالب فاز اول توسعه نسل سه و چهار در شبکه همراه اول ۵۰۰۰ سایت خریداری شده که از این میزان ۳۳۰۰ سایت تاکنون راه‌اندازی شده است.

مصرف روزانه ۲۰۰ ترابایت دیتا در شبکه اپراتور دوم

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی نیز از مصرف روزانه ۲۰۰ ترابایت داده در شبکه ایرانسل خبر داد.

علی‌رضا قلمبر دزفولی اظهار کرد: اپراتور دوم تاکنون در بیش از ۲۰۰ شهر کشور به ارائه‌ی ۳G پرداخته که این رقم تا پایان سال جاری به ۵۰۰ شهر خواهد رسید.علاوه بر این اکنون ۵۰ شهر کشور هم به شبکه ۴G دسترسی دارند که بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته این رقم تا پایان سال جاری به ۱۲۰ شهر خواهد رسید.

وی همچنین اظهار کرد: تعداد مصرف‌کنندگان دیتا در شبکه ایرانسل ظرف سه ماه گذشته به ۲۰ میلیون مشترک رسیده است.

دزفولی با اشاره به سرعت داده در نسل‌های مختلف ارتباطی یادآور شد: اکنون برای ارائه‌ی سرویس‌های صوتی و تصویری در نظر گرفته شده با شرکت‌های مختلفی همکاری داریم و تلاش می‌کنیم تمام پارامترهای کیفی شبکه در حد استاندارد باقی بماند.

مدیر عامل ایرانسل همچنین یادآور شد: ایرانسل تلاش دارد مصرف روزانه دیتای مشترکان خود را تا مرز ۵۰۰ ترابیات افزایش دهد .

وی در عین حال عنوان کرد: اپراتور دوم به‌طور مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۱۹ میلیارد تومان درآمد برای دولت داشته که پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال جاری به ۲۲ الی ۲۳ میلیارد تومان افزایش پیدا کند.

مدیر عامل اپراتور دوم همچنین متذکر شد: ادعای ما آن است در تحقق شبکه ملی اطلاعات لایه دسترسی ما فراهم شده و زیرساخت‌های لازم جهت ارائه‌ی خدمات دولت همراه نیز فعال شده است.

مدیرعامل ایرانسل در پایان از پیش‌بینی سرمایه گذاری ۵٫۵ میلیارد دلاری برای توسعه فناوریهای نسل سه و چهار طی سال ۹۴ خبر داد و گفت: میزان سرمایه گذاری خارجی جذب شده توسط این پروژه ۱٫۳ میلیارد دلار بوده که با ارائه برخی فناوری‌های جدید مثل TD LTE افزایش پیدا خواهد کرد.

مصرف روزانه ۵۵ ترابایت داده در رایتل

مدیر عامل اپراتور سوم نیز برای سال ۱۳۹۴ افزایش تعداد شهرهای تحت پوشش رایتل را از جمله اهداف مهم این شرکت برشمرده و اظهار کرد: تا پایان سال ۱۳۹۴ براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۴۰۷ شهر کشور تحت پوشش شبکه رایتل در خواهد آمد.

مجید صدری همچنین اظهار کرد: در اسفند‌ماه سال ۱۳۹۲ شبکه رایتل حدود یک میلیون و ۶۸۰ هزار سیم‌کارت فروخته شده داشت که این رقم در پایان سال قبل به پنج میلیون سیم‌کارت رسید که رشد ۲۱۳ درصدی به دنبال داشت.

به گفته وی در سال جاری نیز اپراتور سوم در نظر دارد تا تعداد سیم‌کارت‌های خود در بازار را به ۱۰ میلیون سیم‌کارت فروخته شده افزایش دهد.

مدیر عامل رایتل همچنین یادآور شد: تا پایان اسفند‌ماه ۱۳۹۲ تعداد مشترکان فعال رایتل حدود یک میلیون بود که این رقم در سال ۱۳۹۳ به بالغ بر سه میلیون مشترک رسید و در سال جاری امید می‌رود رایتل بیش از هفت میلیون مشترک داشته باشد.

صدری تاکید کرد: اپراتور سوم در سال گذشته بیش از ۳۹ سرویس برای کاربران خود تعریف کرده که اغلب این سرویس‌ها بر روی شبکه داخلی نصب شده‌اند.

همایش یک روزه «سیاست‌ها، برنامه‌ها و انتظارات از بخش فاوا» روز چهارشنبه در وزارت ارتباطات برگزار شد و در قالب آن معاونان مختلف وزیر ارتباطات به ارائه توضیحاتی درباره برنامه‌ شرکت‌های خود برای سال جاری و ارائه گزارش و عملکردی از سال قبل پرداختند.

 
منبع: ایسنا

 

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false