- 28 بهمن 1396
- اخبار چغادک
- کد خبر 45691
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز: پیام ارسالی علی حسینی عضو شورای شهر چغادک به این پایگاه خبری در واکنش به انتخاب معاون غیر بومی شهرداری چغادک بدین شرح می باشد:
بسمه تعالی
خیلی از مواقع و در محافل مختلف شما به این موضوع بر می خورید که نقل صحبت همه این است که مدیر باید بومی باشد یا غیر بومی اما عده ای دیگر نیز به توانمندی فردی نگاه می کنند و عاری از مرز بندی های بومی وغیر بومی، نگاه می کنند.
درپاسخ فوق سه نکته اساسی وجود دارد آشنایی با حوزه کاری و از همه مهمتر دلسوزی و وجدان کاری از منافع نیروهای بومی این است که به محیط کارشان آشنایی کامل دارند و دلسوز مردم هستند واز توانایی هایشان، نفوذ کلام ونفوذ قدرتشان در جهت منابع عموم استفاده می کنند.
یک نوع غرور بومی شان نیز باعث می شود زمان بیشتری کار کنند ودر نهایت کارایی واثر بخشی بالاتری داشته باشند یعنی سعی می کنند اگر یک ریال هزینه می شود در حد آن یک ریال نفعی داشته باشد این منفعت استفاده از نیروهای بومی است که بسیارحائز اهمیت است.
استفاده از نیروهای بومی اگر ده درصد مشکل و ضرر داشته باشد ولی نود درصد سود دارد وقتی شخص کاری انجام می دهد برای خودش است وقتی که می بیند نقش وتاثیر اعمالش نه تنها در بحث اداری بلکه در بحث اجتماعی به خانواده، گذشته وآینده اش بر می گردد و حتی پس از مرگش نیز باقی می ماند بی شک بیشتر کار می کند.
مدیران بومی بدلیل آگاهی و دلسوزی که منطقه خود دارند باعث پیشرفت آن منقطه شده وهمچنین با توجه به دو شاخصه تخصص وتعهد برای پست مدیریتی وجمع شدن هر دو در یک فرد بومی این شخص بر تمامی افراد ارجحیت خواهد داشت.
برای بنده در دوره چهارم شورای شهر تجربه شد که انتخاب مدیر غیر بومی هیچ نفعی به جز وارد شدن زیان به شهر ومردم نخواهد داشت چونکه انتخاب مدیرغیر بومی مردم شهر را می رنجاند وهمیشه این سوال را در اذهان می پروراند که در این شهرداری چند نفر نیروی بومی که وجود دارد آیا ارزش معاونی هم ندارند؟
یکی از مسایلی که متاسفانه مورد گلایه مردم شهر است و بیش از پیش از آن رنج می برند انتصاب احساسی و گاهی بدون مشورت خواص است که فعالان اجتماعی متفق القول بر این نکته تاکید دارند که با توجه به وجود نیروهای تحصیل کرده و موفق وبا سابقه در شهر چرا نیروی غیر بومی به آنها ترجیح داده می شود.
در کل مدیر غیر بومی آسیب های فرهنگی اجتماعی منطقه را نمی شناسد و لذا برای رفع آنها نمی تواند تلاش کند و موقعی که شناختی نداشته باشد ودلسوز نباشد برنامه ای برای پیشگیری ودرمان هم وجود ندارد و در زمان کوتاهی متوجه می شویم که آسیب ها به تهدید تبدیل شده اند.
مدیر بومی بدلیل آشنایی با محل سکونت خود می تواند به بهترین شکل با مردم ارتباط داشته باشد و با ریشه یابی مشکلات و رهکارهای جدی برای آن ارایه دهد .
یکی از آسیب های مدیر غیر بومی بی اعتمادی و عدم شناخت از سرمایه های بومی است که سبب می شود رویکرد باند بازی و خویشاوند سالاری را گسترش دهد و در برخی از موارد مدیرغیر بومی سرمایه ها ومنابع انسانی فرهیخته را مزاحم رقیب وجانشین خود می پندارد و اقدام به حذف شخصیت های بومی می کند .
مدیران بومی هستند که آغوش خود را برای تربیت فرزندان بومی می گشایند و در پشتیبانی از آنها از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند .
درپایان انتخاب مدیران بومی به این معنا نیست که افراد غیر بومی نمی توانند در راستای عمران وآبادانی منطقه وایجاد رفاه برای شهروندان موثر واقع شوند ولی بنظر می رسد فردی که با کاستی ها و کمبودهای شهر خود آشنایی بیشتر دارد می تواند با تعصب ودلسوزی که نسبت به همشهریان خود دارد بهتر درد مردمان خود را بفهمد .
علی حسینی عضو شورای شهر چغادک
false
true
false
true