- 20 خرداد 1398
- کارنمای بهارستان
- کد خبر 63819
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز: شنیده های محافل سیاسی و فضای مجازی استان بوشهر حکایت از آن دارد که عبدالرسول عمادی اهل دشتستان با مدرک تحصیلی دکتری تخصصی تاریخ علم و از چهره های سیاسی اصلاح طلب استان بوشهر قصد دارد در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی کاندیدا شود.
در همین راستا عبدالرسول عمادی در گفتگو با چغادک نیوز اظهار داشت: تصمیم من جهت ورود به عرصه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان نهایی می باشد ولی هنوز به نتیجه ای نرسیده ام که در حوزه دشتستان و یا بوشهر کاندیدا شوم ولی جهت حضور در این عرصه، ۱۸ فروردین ماه از ریاست مرکز سنجش و سرپرستی معاونت آموزش متوسطه کشور استعفاء داده ام.
وی با بیان اینکه همیشه اصلاح طلب بوده ام و اصلاح طلب باقی خواهم ماند، عنوان کرد: چندین سال است که در فکر ورود به عرصه انتخابات می باشم و قطعا با برند اصلاح طلبی پای به عرصه انتخابات خواهم گذاشت و در این راستا هنوز شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان تصمیمی جهت حمایت از بنده نگرفته اند.
این کاندیدای احتمالی مجلس شورای اسلامی گفت: اعلام نظر نهایی خود را جهت تعیین حوزه انتخابیه در استان بوشهر، قبل از نام نویسی در انتخابات اعلام خواهم کرد.
لازم به ذکر است؛ این پایگاه خبری در راستای شفاف سازی و تنویر افکار عمومی پیرامون اخبار منتشره در قالب شنیده ها و تحلیل ها آمادگی دارد تائیدیه و تکذیبیه کاندیداها، جریان های سیاسی و حتی اشخاص حقیقی و حقوقی را در مورد موضوعات مطرح شده از طریق شماره تلفن ۰۹۳۶۵۹۲۵۷۲۰ دریافت نموده و در قالب خبر موثق انتشار دهد، بدیهی است در غیر اینصورت هیچ گونه مسئولیتی متوجه پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز نخواهد بود.
لینک این شماره جهت برقراری ارتباط تلفنی ۰۹۳۶۵۹۲۵۷۲۰ می باشد.
لینک این شماره جهت برقراری پیام واتس آپی می باشد.
لینک این شماره جهت ارسال پیامک می باشد.
/انتهای پیام
false
true
false
true