- 26 خرداد 1398
- کارنمای بهارستان
- کد خبر 63973
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز: شنیده های محافل خبری و فضای مجازی استان بوشهر حکایت از آن دارد که ناصر کرمی مدیر کل سابق آموزش پرورش استان بوشهر قصد دارد در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شود.
بر همین اساس ناصر کرمی در گفتگو با چغادک نیوز اظهار داشت: هم اکنون در حال بررسی پیرامون ورود به عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم می باشم و در این راستا افراد زیادی پیشنهاد داده اند که به صحنه وارد شوم ولی باید با تعدادی از دوستان و همکاران مشورت کنم و هنوز به جمع بندی نهایی دست نیافته ام.
وی با بیان اینکه در صورت ورود با برند اصلاح طلبی وارد میدان خواهم شد؛ عنوان کرد: استعفای بنده از مشاوره وزیر در امور آموزشی صرفا انتخاباتی نبوده و دلیل آن مسائل شخصی بوده است ولی همزمان با مهلت تعیین شده در انتخابات شد و هم اکنون کارشناس دانشگاه فرهنگیان بوشهر بوده و در حال بررسی موضوع می باشیم و در نهایت تا هفته آینده نظر نهایی خود را پیرامون حضور و یا انصراف اعلام خواهم کرد.
لازم به ذکر است؛ این پایگاه خبری در راستای شفاف سازی و تنویر افکار عمومی پیرامون اخبار منتشره در قالب شنیده ها و تحلیل ها آمادگی دارد تائیدیه و تکذیبیه کاندیداها، جریان های سیاسی و حتی اشخاص حقیقی و حقوقی را در مورد موضوعات مطرح شده از طریق شماره تلفن ۰۹۳۶۵۹۲۵۷۲۰ دریافت نموده و در قالب خبر موثق انتشار دهد، بدیهی است در غیر اینصورت هیچ گونه مسئولیتی متوجه پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز نخواهد بود.
لینک این شماره جهت برقراری ارتباط تلفنی ۰۹۳۶۵۹۲۵۷۲۰ می باشد.
لینک این شماره جهت برقراری پیام واتس آپی می باشد.
لینک این شماره جهت ارسال پیامک می باشد.
/انتهای پیام
false
true
false
true