×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۲۴ آبان - ۱۴۰۳  
false
true
جزئیات ثبت اعتراض به عدم دریافت یارانه معیشتی

به گزارش چغادک نیوز: حسین میرزایی در برنامه گفتگوی خبری  گفت: تا اولین شنبه آذرماه برای ۱۷ میلیون و هفتصد و بیست هزار خانوار حدود ۵۹ میلیون نفر مبلغ حمایت معیشتی واریز شده است.
میرزایی ادامه داد: مکانیزم USSD و وارد کردن کد ملی سرپرست خانوار از طریق کد دستوری ستاره ۶۳۶۹ مربع آن هم با شماره گیری از تلفن همراهی که به نام سرپرست خانوار باشد یکی از راه‌های ثبت درخواست رسیدگی به شرایط آن دسته از کسانی است که از حمایت معیشتی بی بهره ماند‌ه‌اند.
سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی تصریح کرد: تا این لحظه از تعداد کل ۷ میلیون نفر بی بهره از طرح حمایت معیشتی حدود ۴ میلیون نفر ثبت درخواست نموده اند.
وی افزود: افراد پس از ثبت درخواست باید منتظر دریافت پیامکی باشد که طی آن چند دسته پیامک برای افراد ارسال خواهد شد فقط یک بار سرپرستان خانوار مجاز به ثبت نام می باشند،‌ دسته بندی کسانی هستند که مشمول دریافت کد رهگیری می‌شوند و باید کد ملی کد رهگیری و کد امنیتی خود را در سامانه اینترنتی
www.hemayat.mcls.gov.ir وارد نمایند. سپس درخواستشان را در قالب ۲۰۰ کلمه ثبت می نمایند و درخواست آنها وارد سیکل رسیدگی خواهد شد.
میرزایی از ثبت ۶۰ هزار درخواست در سامانه فوق الذکر خبر داد.

زهرا کاویانی کارشناس مسائل اقتصادی در سوی دیگر گفتگوی نسبت به سیاستهای مطرح شده از سوی دولت برای ارزیابی و گزینشی یارانه بگیران گفت: در این گونه گزینشها مهم این است که خط کشیها بر اساس ویژگیهای فردی خانوار باشد نه داراییها و درآمدهای افراد. زیرا وضعیت درآمدی دهکهای ۶ – ۷ و ۸ چندان تفاوتی ندارد و فاصله‌ها بسیار نزدیک است و این وضعیت دهک ۶ که قرار است یارانه نگیرد با وضعیت دهک ۷ که قرار است یارانه بگیرد چندان تفاوت ندارد.
وی ادامه داد: آنچه در کشور ما بعنوان تفاوت درآمدی مطرح می‌شود میان ۲ صدک بالا و ۲ صدک پایین جامعه قابل رویت است.

عبدالرضا مصری نائب ریئس مجلس شورای اسلامی در همین رابطه گفت: گروه هایی بسیاری هستند که در بانک اطلاعاتی یارانه بگیران جایی ندارند مانند اصناف جزء که کمتر از ۳ میلیون تومان درآمد دارند و متاسفانه از آنها اطلاعاتی در سامانه ثبت نیست.
وی ادامه داد: تکلیف دستفروشان سطح شهر یا جستجوگران زباله‌های شهری دراین سامانه مشخص نیست. رانندگان و کارگران روزمزدی که بیمه نیستند. کارگاه های غیر بیمه، کارمندان شرکتهایی که ماهانه ۴۰۰ یا ۵۰۰ هزار تومان دریافتی دارند و بیمه نیستند و جرأت شکایت هم ندارند هم در این طرح دیده نشده اند.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به کارمندان حق الزحمه صدا و سیما که کمتر از یک میلیون تومان در آمد ماهانه دارند گفت: هیچکدام این کارمندان در هیچ سامانه ای ثبت اطلاعات نشده‌اند پس متغیرهایی که آقای میرزایی سخنگوی ستاد مشمولان حمایت معیشتی می‌گوید درست نیست. ضمناً ما بانک اطلاعاتی درستی در کشور نداریم و فقط شعار می‌دهیم، بانک اطلاعاتی هزینه ای که اصلا نداریم.

آقای مصری گفت: شخصی را سراغ دارم که کارمند بازنشسته است و ماهانه ۵ میلیون تومان از محل بازنشستگی دریافت می‌کند و نمایشگاه خودرویی هم دارد که حدودا ماهانه ۱۵ میلیون تومان درآمد دارد و یارانه هم می‌گیرد از سوی دیگر برادر همین فرد بازنشسته نیست و ماهانه ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در آمد دارد ۲ بچه دانشگاه آزادی دارد اما یارانه نمی‌گیرد.

میرزایی در استودیو نسبت به گفته های نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای طرح ثبت اطلاعات یارانه بگیران تصمیمی است که گرفته شده و ما فقط وظیفه شناسایی افراد مشمول طرح را بعهده داریم، در این طرح کسانی که ساکن خارج کشور هستند و یا از سطح در آمدی بالاتری برخوردارند از لیست یارانه بگیران حذف شده‌اند.

عبدالرضا مصری در ادامه ارتباط تصویری با این برنامه گفت: اگر بانک اطلاعاتی درستی داریم پس چرا ۳ سال متوالی است درخواست حذف ۳ دهک پر در آمد را داریم اما این اتفاق نمی‌افتد، زیرا بانک اطلاعات در آمدی جامعی نداریم.
وی ادامه داد: اگر خانه ای به لطف گرانیهای متوالی از ۳۰۰ میلیون تومان به یک میلیارد رسیده تکلیف چیست؟ آیا باید صاحب این خانه به قصد یارانه گیر شدن خانه اش را بفروشد؟

آقای مصری ادامه داد: نباید جملات متناقص در دولت گفته شود. ما بدون حکم قضایی حق کنکاش دارایی ها و حساب های بانکی مردم را نداریم حالاچطور آقای میرزایی می گویند که اطلاعات آماری دقیقی از دارایی و در آمدهای مردم داریم.

مصری تصریح کرد: درحال حاضر طبق اطلاعات به روز ۱۵ گروه شغلی در کشور هیچ گونه اطلاعاتی در بانک اطلاعات ایرانیان ندارند. دارایی نباید ملاک باشد زیرا ممکن است شخصی ۳ میلیون یا کمتر حقوق و در آمد داشته باشد اما به یمن گرانیها خانه ۳۰۰ میلیونی اش به یک میلیارد ارتقاء یافته باشد. نباید این فرد را از لیست یارانه بگیری حذف کرد.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام

منبع: تسنیم

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false