×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۷ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
«کودکان کار سایبری» کدامند؟

به گزارش چغادک نیوز،سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس با اشاره به موضوع «کودکان کار سایبری» که تأمین‌کننده شهرت و کسب درآمد والدین خودخواه هستند اظهار داشت:متأسفانه امروز شاهد خانواده‌هایی هستیم که تلاش دارند با استفاده از کودکان خود در فضای مجازی کسب درآمد کرده و بدون توجه به خطرات و تبعات موجود و برای کسب درآمد بیشتر هم از هیچ کاری در این خصوص چشم‌پوشی نمی‌کنند.

وی گفت: ازجمله تبعات این امر می‌توان به بلوغ زودرس، افسردگی، اختلال شخصیتی، احساس خودشیفتگی، حساس شدن به‌ظاهر، افت تحصیلی و… اشاره کرد.

رئیس‌ مرکز ‌تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: فراگیر شدن شبکه‌های اجتماعی را می‌توان اولین علت به وجود آمدن کودکان کار سایبری دانست.

سرهنگ رجبی افزود: این کودکان در معرض تهدیدات و آسیب‌های فراوانی قرار دارند و بیشترین آزار و اذیت جسمی و روحی از سوی والدین برای کسب درآمد بیشتر به آن‌ها وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه کودکان کار سایبری بدون دنیای کودکی بوده و در این راستا آسیب‌های مختلف به آنها وارد شده و آینده آنان را تحت تأثیر قرار خواهد داد اعلام کرد: بر اساس ماده ۲۲ قانون حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان، هر نوع آزار و اذیت کودکان که منجر به صدمه جسمی، روانی و اخلاقی شده و سلامت جسم و روان آن‌ها را به مخاطره بیندازد، ممنوع بوده و قانون‌گذار برای این موضوع جرم انگاری کرده است.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false