×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳  
false
true
استاندار بوشهر:موانع کاری و کاغذبازی در پرداخت وام مسکن در بانک‌های استان بوشهر حذف شود

به گزارش چغادک نیوز، عبدالکریم گراوند در نشست شورای مسکن استان بوشهر اجرا طرح‌های ساخت مسکن را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: بانک‌ها تامین مسکن مردم و متقاضیان  نقش مهم و تاثیرگذاری دارند.

وی همکاری بانک‌ها با سازندگان مسکن را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: بانک‌ها باید نقش خود را در عرصه ساخت و تامین مسکن پررنگ‌تر کنند چراکه بانک‌ها در تامین سرمایه احداث و خرید مسکن جایگاه ممتاز دارند.

استاندار بوشهر با تاکید بر تعامل بانک‌ها با مردم افزود: بانک‌های عامل با مردم در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن همکاری کنند تا مردم در این شرایط سخت، مشکلات کمتری داشته باشند.

گراوند، سخت‌گیری بیش از حد بانک‌ها در زمینه ضامن و وثایق بانکی را مشکل‌ساز دانست و تاکید کرد: از بانک‌ها انتظار دارم ضمن رعایت ضوابط قانونی سخت‌گیری نکنند تا مردم با دغدغه کمتری صاحب مسکن شوند.

وی سند ملکی واحدهای مسکونی را ضامن قابل اعتماد دانست و  خاطرنشان کرد: در زمینه تسهیلات مسکن، سند املاک می‌تواند ضامن قابل اعتماد باشد و امیدوارم با همکاری مدیران بانکی شاهد رضایتمندی مردم باشیم.

استاندار بوشهر  با تاکید بر موانع کاری و کاغذبازی در پرداخت وام مسکن در بانک‌های استان بوشهر گفت: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن باید سخت‌گیری نکنند تا مردم بدون دغدغه صاحب مسکن شوند.

گراوند خدمت‌رسانی بهتر و موثرتر به مردم را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: سنگ‌اندازی و سخت‌گیری بی‌مورد موجبات نارضایتی مردم می‌شود./تسنیم

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false