×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۷ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
سریال های تلویزیون در سال ۹۹| از پخش آثار کشِ دار بی مخاطب تا اندک مجموعه های موفق

به گزارش چغادک نیوز، تلویزیون هر سال، از نوروز کار خود را شروع می کند و می توان گفت مناسبتی مثل عید نوروز، ویترین سال رسانه ملی است. به همین خاطر هر سال تلاش دارد تا در این مناسبت، سریال های در خور و بهتری را برای مخاطبانش تدارک ببیند. مناسبت بعدی با فاصله کوتاهی ماه رمضان است و بعد از آن محرم و صفر. از کنار سریال های مناسبتی که فاصله بگیریم به سریال های کمدی می رسیم که امسال تلویزیون در این بخش خیلی پربار نبود و در ادامه سریال هایی که به یوم الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب مرتبط است.

برخی سریال هایی که امسال پخش شد، به قدری ضعیف، کش دار و بی جان بودند که هیچ موفقیتی در جذب مخاطب نداشتند و در کنار آن سریال هایی هم بودند که نمی گوییم خیلی خوب، اما ماندگار شدند.

در سال ۹۹ تعداد سریال های شاخص تلویزیون به ۳۰ سریال هم نرسید اما همین تعداد کم و بیش مخاطبانی را برای خود داشت. در این گزارش مروری خواهیم داشت روی ۲۵ سریالی که امسال مهمان خانه های شما شدند.

** «پایتخت ۶» و حاشیه های فراوانش

با اینکه انتظارها از فصل ۶ سریال پایتخت خیلی بیشتر از آنچه که به پخش رسید بود، اما در این فصل نبود نویسنده ای مثل خشایار الوند به وضوح پیدا بود. نویسنده ای که از فصل یک با این سریال و شخصیت هایش همراه بود و برخی از این شخصیت ها را خلق کرده بود.

این فصل از سریال پایتخت با حواشی های بسیاری همراه بود. استفاده از سکانس های فیلم فارسی های زمان طاغوت یکی از این موارد بود که بعد از آن بسیاری از رسانه ها به آن واکنش نشان دادند و علی عسگری رئیس سازمان صداوسیما در نامه ای خطاب به مرتضی میرباقری معاون وقت سازمان صداوسیما از عوامل این سریال به عنوان ستون پنجم فرهنگی دشمن یاد کرد!

اما باز با این حال و با گذشت یک سال گروه تولید این سریال در حال ساخت دو قسمت پایانی فصل ۶ هستند که به دلیل شرایط کرونایی در سال گذشته ساخته نشد!

پایتخت ۶ به کارگردانی سیروس مقدم و بازی محسن تنابنده، احمد مهرانفر، هومن حاجی عبداللهی، ریما رامین فر، نسرین نصرتی و … بروی آنتن رفت.

** «کامیون» و بازیگری که راننده کامیون شد

مهدی هاشمی در این سریال نقش یک راننده کامیون را داشت و به طور اتفاقی با چند دانشجویی که با صاحب خانه خود مشکل داشتند آشنا شد.

بهنام شرفی، هادی مرتضی زاده، علی عامل هاشمی، لعیا زنگنه،‌ جهانبخش سلطانی و … از بازیگران این سریال نوروزی شبکه دو بودند.

** «دوپینگ» و قرص هایی که توانایی بدنی را افزایش می داد

داستانی فانتزی از دوپینگ کردن در سریال نوروزی شبکه سه دستمایه اصلی قصه را تشکیل می داد.

داستان دو همسایه که درست در یک شب صاحب فرزند شدند،‌ مادر یکی از نوزادها از پشت بام سقوط کرد و فوت شد و پدر وظیفه بزرگ کردن از نوزاد را به عهده داشت. ماجرا از جایی آغاز شد که خانواده حسن با بازی هادی حجازی فر،‌ از خانواده فریدون با بازی محمد بحرانی تقاضا کرد تا همسر فریدون به فرزند حسن شیر دهد. اما فریدون قبول نکرد و همین باعث شد زکریا دانشمندی که در خانه حسن زندگی می کرد، از طریق شیشه شیر جا مانده از فرزند فریدون و با فعل و انفعالات شیمیایی قرص هایی انرژی زا را اختراع کند.

کاربری این قرص ها در حدی بود که تا سالها بعد از بزرگ شدن شیوا و کامران هم روی قدرت و توانایی بدنی این دو اثر داشت و باعث می شد این دو نفر بتوانند کارهایی عجیب و غریب را با توجه به قدرتی که دارند انجام دهند. رضا مقصودی برای اولین بار یک سریال نوروزی برای تلویزیون و شبکه سه کارگردانی کرد و البته با نقدهایی هم مواجه شد. از نکات جالب توجه در این سریال ترانه تیتراژ پایانی آن بود که با تصنیف (آی نسیم سحری) محمد همایون فال و تلفیق آن با بخش هایی از ترانه خوانی محمد بحرانی بروی آنتن رفت.

** «میانبر» و قصه های آپارتمانی

یکی از سریال های آپارتمانی شبکه پنج که برای احیای سریال سازی این شبکه پا به میدان گذاشته بود، میانبر به کارگردانی یزدان فتوحی بود.

در این سریال بهنوش بختیاری، سیاوش چراغی پور، غلامرضا نیکخواه، اشکان اشتیاق، کمند امیرسلیمانی و … از بازیگران این سریال نوروزی برای شبکه پنج بودند.

محمد صالحیان تهیه کنندگی این سریال را به عهده داشت.

** «پدر پسری» و ماجراهای یک پدر و پسر

ماجراهای پسری دانشجو با پدرش قصه اصلی این سریال بود که در ماه رمضان از شبکه پنج سیما پخش شد.

محمدرضا حاجی غلامی برای اولین بار در تلویزیون سریالی را کارگردانی کرد و عزت الله مهرآوران، محمد جواد جعفرپور، مریم سرمدی از جمله بازیگران این سریال بودند.

** «زیر خاکی» و قصه های فریبرز باغ بیشه

فریبرز باغ بیشه شخصیت اصلی این سریال است که در دهه ۵۰ در تهران رخ می دهد. او به دنیال یک عتیقه یا همان زیرخاکی است  و کارهایی انجام می دهد از جمله تعمیر موشک و پخش اعلامیه ضد شاه و … و با شخصیت طنزی که دارد وانمود می کند که از وضعیت موجود در ایران در آن زمان بی اطلاع است.

جلیل سامان بعد از سه گانه ارمغان تاریکی، پروانه و نفس این سریال را در فضای متفاوتی تجربه کرد. زیر خاکی در ماه رمضان از شبکه یک سیما بروی آنتن رفت و شخصیت اصلی آن را پژمان جمشیدی ایفا کرده بود.ژاله صامتی، هادی حجازی فر،‌نادر فلاح، اصغر نقی زاده، گوهر خیراندیش و … از بازیگران این سریال بودند.

این روزها فصل جدید این سریال نیز در حال تصویربرداری است.

** «سرباز» و کشمکش های زن و شوهری

دومین سریال مشترک حمید نعمت اله در نقش مشاور کارگردان و هادی مقدم دوست در مقام کارگردان و نویسنده ،‌ سریال رمضانی شبکه سه بود. سریالی که قرار بود به معضلات سربازی بپردازد اما تا بیش از نیمه قصه شاهد کشمکش های زن و شوهری بودیم که تازه عقد کرده بودند.

آرش مجیدی یحیی و الیکا عبدالرزاقی یلدای داستان سرباز را ایفا می کردند. در این سریال ناصر طهماسب به عنوان راوی داستان حضور داشت.

** «بچه مهندس ۳» و جوانی های جواد جوادی

داستان زندگی جواد جوادی از فصل یک تا فصل سه و در هر برهه از زمان جذابیت های خاص خودش را داشت. در فصل یک یونا تدین، ‌در فصل دو مانی رحمانی و در فصل سه روزبه حصاری ایفاگر نقش جوادی بودند.

جوادی از نوزادی در یک پرورشگاه به نام خانه خورشید بزرگ شده و رشد کرده و حالا در ورود به جوانی یکی از نخبه های دانشگاهشان شده است که پروژه های امنیتی را نیز در دست می گیرد.

فصل یک تا سه این سریال توسط علی غفاری ساخته شد اما در فصل چهار که این روزها در حال ساخت است، محمدرضا رهبری نقش جوادی را بازی می کند و احمد کاوری جایگزین علی غفاری شده است.

فصل یک و سه بچه مهندس به تهیه کنندگی سعید سعدی در ماه رمضان و فصل دو آن در پاییز ۹۸ از شبکه دو سیما پخش شد.

** «نون خ ۲» و ادامه داستان های نورالدین خانزاده

سعید آقاخانی بعد از سریال های خروس، دزد و پلیس،‌روزای بد بدر،‌نقطه سر خط و … با یک سریال دنباله دار به تلویزیون آمد.

نون خ روایتی از مردم کرد نشینی است که در کردستان زندگی می کنند و در کنار نشان دادن سادگی و صداقت شان، به مسائل مختلف زندگی این مردم نیز ورود می شود.

داستان این سریال درباره نورالدین خانزاده است که سعید آقاخانی نقشش را بازی می کند. مردم شهر طی اتفاقی فکر می کنند نورالدین از آنها اختلاس کرده و به همین دلیل در برهه ای از زمان او را به نام مخفف (نون خ) صدا می زنند. در ادامه و در فصل دو آقاخانی در کنار نشان دادن اقلیم مناطق کرد نشین، ‌به زندگی تک تک شخصیت های این سریال ورود کرده و قصه ای با زبان طنز را بیان می کند.

این سریال به تهیه کنندگی مهدی فرجی مدیر اسبق شبکه یک سیما ساخته شده است. فصل یک این سریال در نوروز ۹۸،‌ فصل دو در بهار ۹۹  و فصل سه در نوروز ۱۴۰۰ از شبکه یک سیما پخش می شود.

** «بوم و بانو» قصه ای عاشقانه در بستر تاریخ

داستان این سریال در زمان رضاشاه می گذرد و برهه ای از تاریخ را در یک خانواده ارتشی روایت می کند. دختر این خانواده که ماهور نام دارد طی اتفاقی دلبسته نقاشی می شود که از لحاظ فرهنی با خانواده اش تفاوت هایی دارد.

این خط اصلی داستان بوم و بانو است و سعید سلطانی بعد از ساخت سه فصل ستایش دوباره فضای کارهای تاریخی قبلی خود را در این سریال برای شبکه دو تجربه کرده است.

دیبا زاهدی، ‌مهدی احمدی، مسعود رایگان، ساغر قناعت،‌شیوا خنیاگر،‌ مهوش افشار پناه، بهراد خرازی و … از بازیگران این سریال بودند.

** «سرزده» و روایتی در مشهد مقدس

قصه دزد و پلیس خط اصلی داستان سریال سرزده بود که به تهیه کنندگی و کارگردانی بهادر اسدی و به قلم زامیاد سعدوندیان برای شبکه یک تولید شد.

علاوه بر این سریال با مشارکت معاونت استان های صداوسیما در شهر مقدس مشهد مقابل دوربین رفته بود.

مرحوم علی انصاریان پلیس و بهرنگ علوی دزد از کودکی با هم دوست و هم محله ای بودند و درست چند سال بعد به فراخور حرفه هایی که دارند مقابل یکدیگر قرار گرفتند و همین موقعیت های جالبی را برای داستان رقم زد. این سریال آخرین نقش آفرینی علی انصاریان برای تلویزیون بود.

نسیم ادبی، مریم مومن، بهرنگ علوی،‌کیمیا خلج و … در این سریال بازی می کردند.

** «صفر بیست و یک» و کمدی ناموفق تلویزیون

یکی از سریال های کمدی امسال تلویزیون صفر بیست و یک بود. سریالی که سیامک انصاری و جواد رضویان بعد از تجربه موفق همبازی شدن در سریال های مهران مدیری ساخته بودند. اما متاسفانه نتوانست مثل بازی شان مورد قبول مخاطبان قرار بگیرد. تا جایی که از ابتدا قرار بود فصل های بعدی صفر بیست و یک ساخته شود اما با توجه به بازخوردهای منفی که داشت، ساخت ادامه آن منتفی اعلام شد.

مهدی فرجی تهیه کنندگی این سریال را برای شبکه سه به عهده داشت و رضویان و انصاری خود بازیگران دو نقش اصلی این سریال بودند.

همچنین نگار عابدی، ‌رویا میرعلمی، امیرحسین رستمی و … از دیگر بازیگران این سریال بودند.

** «از سرنوشت۳» و ادامه داستان های هاشم و سهراب

یکی از سریال های موفق تلویزیون در سال های اخیر از سرنوشت نام داشت. سریالی که با معرفی دو شخصیت اصلی به نام هاشم و سهراب که دو کودک پرورشگاهی بودند، قهرمانی را به مردم شناساند و در ادامه به زندگی و جزئیات هویتی آنها ورود کرد.

هاشم و سهراب از کودکی در پرورشگاه بزرگ شدند و هاشم خانواده اش را از دست داده و سهراب که می داند خانواده اش زنده هستند به دنبال هویت خود می گردد.

در فصل یک نقش کودکی های هاشم و سهراب را امیر رضا فرامرزی و راستین عزیزپور ایفا کردند و در فصل دو و سه دارا حیایی و کیسان دیباج، ایفاگر  نقش این دو بودند.

محمدرضا خردمندان کارگردانی فصل یک و سه و علیرضا بذرافشان نیز فصل دو این سریال را ساخت.

همچنین محمد محمود سلطانی، روح الله صدیقی، سارا خسروآبادی، مسعود کرمی از نویسنده های این سریال هستند. همچنین این روزها گروه تولید در تدارک فصل چهار این مجموعه تلویزیونی هستند.

** «آخر خط» و قصه ای که بی منطق به مدافعان حرم رسید

اولین سریال کمدی علی مسعودی به شبکه سه رسید. سریالی که بیشتر تمرکزش معرفی علی صبوری کمدین خندوانه و فعال اینستاگرامی بود. سوژه اصلی قصه درباره دو پسرخاله بود که برای بدست آوردن کار و شغل به هر دری می زدند و دست خالی برمی گشتند. قصه این سریال در قسمت های پایانی بدون منطق مشخصی به مدافعان حرم مرتبط شد و همین بازخوردها و اعتراض های بسیاری را در بین کاربران شبکه های مجازی در پی داشت.

این سریال در تابستان ۹۹ از شبکه سه بروی آنتن رفت. عباس جمشیدی فر،‌محمدرضا هدایتی،‌ کمند امیرسلیمانی، اشکان اشتیاق و … از جمله بازیگران این سریال بودند.

** «شاهرگ» و ماجرای بمب گذاری های دهه ۶۰

این سریال به بمب گذاری های دهه شصت توسط منافقین در تهران می پرداخت. گروهی متشکل از چهار نفر برای خنثی کردن بمب های منافقین دور هم جمع شده بودند و هر کدام وظیفه ای را به عهده داشتند.

سید جلال دهقانی اشکذری و محمدرضا شفیعی کارگردانی و تهیه کنندگی این سریال را به عهده داشتند.

سیروس گرجستانی یکی از آخرین بازی های خود را در این سریال به نمایش گذاشته است.

عباس غزالی،‌عطا عمرانی، مهدی سلوکی، نیما رئیسی،‌حسین پاکدل، سید جواد هاشمی و … از بازیگران این سریال برای شبکه دو بودند.

** «ایل دا»؛ روایتی از مقاومت مرزنشین ها

سریال «ایلدا» با موضوع اتحاد و حماسه مردان و زنان عشایر مرزنشین در برابر متجاوزان به خاک این مرز و بوم و قصه ایستادگی و ایثار آن‌ها از سال‌ ۱۳۵۸ تا ۱۳۵۹ ساخته شده است.

این سریال در حقیقت ایستادگی مرزنشین ها را بعد از پیروزی انقلاب به تصویر کشیده بود.

راما قویدل و علیرضا سبط احمدی کارگردانی و تهیه کنندگی این سریال را به عهده داشتند.

فاطمه گودرزی،‌ مجید مظفری، پوریا پورسرخ،‌ آوا دارویت، خسرو شهراز و … از بازیگران این سریال برای شبکه یک بودند.

** «زمین گرم» و قصه ای در مذمت دروغ

علی یار مردی با ظاهری شبیه به طلبه ها در روستایی در کنار پدربزرگش بزرگ شده است. حالا بعد از سال ها بی خبری برادرش که خلاف کار است می خواهد او را ببیند. اصلان برادر بزرگتر در این دیدار وصیتی می کند که علی یار باید به آن عمل کند و آنهم این است که از همسر و فرزندش مراقبت کند.

فروغ همسر اصلان در نقطه مقابل علی یار قرار دارد اما علی یار برای عمل کردن به وصیت برادرش قبل از مرگ، فروغ را به عقد خود در می آورد و با اینکه دختری نشان کرده در روستا دارد اما همه حرف و حدیث ها را به جان می خرد.

نیمی از داستان زمین گرم در روستا و نیمی از آن در تهران می گذرد.

در این سریال تقابل خیر و شر، احترام به بزرگتر و بالاخص والدین، پای بندی به اصول شرعی، مذمت دروغ و … از نقاط قوت به شمار می رود.

سعید نعمت اله نویسنده برای اولین بار پشت دوربین قرار گرفت و زمین گرم را هم نوشت و هم کارگردانی کرد.

صادق برقعی، علیرضا خمسه، اصغر همت، مرجان شیرمحمدی، کامران تفتی و … از بازیگران این سریال برای شبکه سه به تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی بودند.

** «نجلا» و قصه ای در بستر عراق

نجلا داستانی درباره دختری عراقی و ماجرایی عاشقانه بین او و پسری جنوبی است. عبد با بازی حسام منظور با یک نگاه دلباخته نجلا شده و تمام تلاشش را می کند تا به وصال او برسد.

سارا رسول زاده که قبلتر در تئاتر فعالیت داشت، در این سریال یکی از نقش های اصلی را بازی می کرد و همه شخصیت های سریال «نجلا» لهجه جنوبی یا عراقی داشتند.

خیرالله تقیانی پور برای اولین بار سریالی را برای تلویزیون کارگردانی کرده بود که به تهیه کنندگی سعید سعدی از شبکه سه پخش شد. همچنین این روزها صحبت هایی است مبنی بر تولید این سریال در فصل دو.

** «شرم» و دروغی که بزرگ شد!

نام ابتدایی این سریال پای بست بود، قصه ای به قلم سعید فرهادی. ماجرای شرم از پیوند کبد آغاز می شود، دختری که سال ها است در نوبت عمل پیوند است و حال جسمی خوبی ندارد و مادرش برای نجات جان دختر، دستش به قتلی آلوده می شود.

این پنهان کاری ۱۰ سال دیگر سر باز می کند و سرنوشت چندین خانواده را دست خوش تغییراتی می کند.

گرجستانی در میانه بازی در این سریال بر اثر ایست قلبی درگذشت و ادامه نقش او به سیاوش طهمورث سپرده شد.

فاطمه گودرزی، ‌ابوالفضل پورعرب، سیروس گرجستانی، سیاوش طهمورث، الهام طهموری، نیما نادری، میاد میرزایی و … از بازیگران این سریال شبکه سه به کارگردانی احمد کاوری و تهیه کننده امیر مهدی پوروزیری هستند.

** «خانه امن» و داستانی درباره نیروهای امنیتی

تنها سریال جاسوسی امنیتی امسال تلویزیون خانه امن بود. سریالی که به نوعی تحولی در کارنامه کاری کارگردانش احمد معظمی داشت. بخشی از تمرکز داستان این سریال روی ورود داعش به ایران است و از این رو برخی بازیگران ایرانی را در قالب نیروهای داعش دیدید.

همچنین تنها سریال امنیتی بود که به زندگی خصوصی و شخصی نیروهای امنیتی ورود کرده بود.

در این سریال نیروهای داعشی در قالب های مختلف نشان داده شدند چه ایرانی و چه خارجی همه یک هدف مشترک داشتند.

حمیدرضا پگاه، امین زندگانی،‌ پرویز فلاحی پور، سیما تیرانداز و … از بازیگران این سریال تلویزیونی هستند.

ابوالفضل صفری تهیه کنندگی این سریال را به عهده داشت.

** «بیگانه ای با من است» و آخرین حضور مرحوم پورحسینی

ماجرای جا به جایی یک خدمتکار با عروس همان خانواده کلیت داستان این سریال را شامل می شود و در دل همین جا به جایی چالش هایی بوجود می آید که جذابیت داستان را بالا می برد.

شبنم قلی خانی نقش اصلی را در این سریال بازی می کند و پرویز پورحسینی نیز آخرین ایفای نقشش را در زمان حیات خود در بیگانه ای با من است ایفا کرده است.

این سریال در دو فصل ۳۳ و ۱۴ قسمتی به تهیه کنندگی بهروز مفید برای شبکه دو تولید شد. فصل یک آن را احمد امینی و فصل دو را آرش معیریان کارگردانی کرده است.

** «باخانمان» قصه ای برای خنداندن

مسعود استاد دانشگاه است و در میانه زندگیش پی به کشف حقیقتی می برد که ادامه مسیر را برایش متفاوت تر می کند، او در یک خانواده مرفه زندگی می کند اما متوجه می شود خانواده اصلی اش همان خانواده قشر متوسط هستند.

فضای این سریال کمدی است و بازیگران با تکیه بر متن ها و هدایت کارگردان فضایی شیرین را بوجود می آورند.

برزو نیک نژاد کارگردانی این سریال را به عهده دارد. او قبلتر دودکش، دردسرهای عظیم، قرعه و … را برای تلویزیون ساخته است. زینب تقوایی نیز تهیه کنندگی این سریال را به عهده داشت.

** «روزهای ابدی» سریالی درباره نفوذ بیگانگان در ایران

یکی از دو سریال تلویزیون برای دهه فجر روزهای ابدی نام داشت. سریالی که به رغم تلاش های صورت گرفته برای ساختش خیلی مورد استقبال مخاطبان قرار نگرفت.

این سریال به نفوذ نیروهای آمریکایی و انگلیسی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران مرتبط است.

جواد شمقدری و محسن علی اکبری کارگردانی و تهیه کنندگی این سریال را برای شبکه یک به عهده داشتند.

** «دادستان» و ادامه عدالت خواهی از جنس ده نمکی

یکی از سریال های بجث برانگیزی که امسال به پخش رسید، اثری دیگر از مسعود ده نمکی بود. کارگردانی که همیشه با سریال ها و فیلم هایش جوی به راه می اندازد و آنهم عدالت خواهی و مطالبه گری است.

ده نمکی در این سریال نیز قصد داشت به موضوع عدالت خواهی و مبارزه با ظلم بپردازد. او با دست مایه قرار دادن زندگی یک نماینده مجلس و مشکلاتی که سر راه او وجود داشت، شهامت یک نماینده واقعی مردم را نشان داد.

در این سریال، محمد کاسبی، سید جواد هاشمی، برزو ارجمند، کاوه سماک باشی، هومن برق نورد، هلیا امامی، نیما شاهرخ شاهی،‌سحر قریشی و … از بازیگران این سریال بودند.

** «جلال۲» و نشان دادن زندگی اولین و دومین شهید محراب

به طور معمول سریال هایی که اغلب مخاطبان زیادی دارند در فصل های بعدی نیز ساخته می شوند و این موضوع در مورد سریال جلال نیز صدق می کند و با اینکه سریالی برای امور استان های صداوسیما است اما از مخاطبان خوبی برخوردار است.

داستان این سریال پیرامون مردی است که از جوانی با سختی های بسیاری مواجه می شود و همین سختی ها از او فردی محکم می سازد. او در رابطه با همسرش راضیه نیز چالش هایی را از سر می گذراند.

در فصل دو اما قصه به زمان انقلاب و مبارزه های سیاسیون در تبریز می رسد و علاوه بر تلاش ها و مبارزه های شخصیت جلال و مردم شهر، به زندگی اولین و دومین شهید محراب نیز می پردازد.

شهید آیت الله سید محمدعلی قاضی طباطبایی در این سریال جایگاه ویژه ای دارد و «علیرضا مهران» نقش این شخصیت مهم و برجسته تاریخی را ایفا می کند. مهران پیش از این در سریال «معمای شاه» به کارگردانی محمدرضا ورزی در نقش جوانی های رهبر معظم انقلاب نیز ظاهر شده بود./فارس

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false