true
به گزارش چغادک نیوز،،حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در سخنرانی مراسم احیاء شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه قرآن کریم شب قدر را به عنوان شب با برکت معرفی می کند، اظهار کرد: مبارک بودن امشب به خاطر چهار چیز است که اولین دلیل آن نازل شدن کتابی مبارک در این شب بر قلب پیامبر است.
وی با بیان این که زمان هیچ ارزشی ندارد و اتفاقاتی که در آن می افتد زمان را ارزشمند می کند، گفت: وجه دوم برکت امشب مسأله حضور و ارتباط با امام معصوم و اهل بیت علیهم السلام است زیرا شب قدر فرشته ها پرونده ها را نزد امام می برند و ما خدا را به حق ۱۴ معصوم قسم می دهیم و متوسل می شویم تا گناهان ما بخشیده شود.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: وجه سوم مبارک بودن شب قدر فرشتگان هستند که کانون برکت بوده و تمام فرشتگان امشب فرود می آیند و چهارمین دلیل مبارک بودن شب قدر این است که اولین شب سال عبادی است و تقدیر یک سال انسان در این شب معین می شود.
وی با بیان اینکه قدر به سه معنا است، گفت: یک معنی قدر به معنی ارزش است زیرا قلب ماه رمضان شب قدر و افضل از هزار ماه است، معنی دیگر قدر به معنی ضیق بودن است به این خاطر است که آنقدر فرشتگان روی زمین می آیند که جای سوزن انداختن نیست و معنای سوم هم به معنای اندازه گیری است یعنی اعمال سال انسان اندازه گیری و ارزیابی می شود.
رفیعی با بیان اینکه خداوند به برخی از مکان ها نیز امتیازاتی داده است، افزود: یکی از مکان های ارزشمند مکه است که غذا خوردن در مکه مانند روزه گرفتن در جای دیگر است و یا کربلا زیر قبه اباعبدالله علیه السلام که نماز در آن کامل و با برکت است.
وی با بیان اینکه سرمایه اصلی ما عمرمان است که بخشی از آن سپری شده و بخشی هم هنوز برایمان مانده است، خاطرنشان کرد: دنیا بازار است که برخی سود می کنند و برخی خسارت می بینند ولی سرمایه ما عمر ما است و نمی توانیم سرمایه خود را راکد نگه داریم و به همین خاطر انسان همواره در حال خسارت است و خوشا به حال افرادی که از این سرمایه به خوبی استفاده کنند.
استاد حوزه علمیه قم با بیان این که بالغ بر ۶۰ مرتبه کلمه خسران در قرآن آمده است، گفت: خسران یعنی از دست دادن سرمایه زیرا سرمایه عمر می سوزد و نباید بگذاریم این سرمایه هدر برود و باید کالایی تهیه کنیم که خریدارش خدا باشد.
وی ادامه داد: خداوند در آیه ۱۰۳ سوره کهف می فرماید ای پیامبر می خواهی بدانی که زیانکارترین مردم کیستند؟ کسانی که در دنیا کار زشت انجام می دهند و کار زشت خود را زیبا می بینند؛ از امیرالمؤمنین(ع) درباره مصداق این آیه سؤال شد فرمودند که مصداقشان خوارج هستند که با نام خدا امیرالمؤمنین(ع) را به شهادت رساندند.
رفیعی با بیان اینکه بدبخت ترین مردم کسانی هستند که گناهان خود را توجیه می کنند، گفت: انتخابات و بحث سیاسی مجوز غیبت، تهمت، توهین و دروغ نیست و نمی توان با اسم هدیه گذاشتن روی رشوه حرمت آن را بر طرف کرد و یا با عوض کردن اسم ربا رباخواری کرد.
وی افزود: در کربلا فردی که گوشواره از گوش دختری می کشید گریه هم می کرد، از او پرسیدند چرا این کار را می کنی گفت اگر من نکنم دیگری می کند امروز هم طرف دزدی می کند می گویند چرا دزدی می کنی می گوید دیگران میلیاردی دزدی می کنند من چرا نکنم.
استاد حوزه و دانشگاه زیبا جلوه دادن و توجیه گناه را کار شیطان دانست و گفت: قرآن می فرماید خسارت دیده ترین فرد کسی است که عمل زشتی را انجام می دهد و گمان می کند عمل خوبی انجام داده و آن را با ظاهر دینی توجیه می کند.
false
true
false
true