- 08 فروردین 1401
- خبر ویژه , صفحه اصلی چغادک نیوز
- کد خبر 92682
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر، حجتالاسلام محمدرضا طاهری ۲ فروردین ۱۴۰۱، با اشاره به نامگذاری سال نو به «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» گفت: در ده سال گذشته رهبر معظم انقلاب با توجه به ضرورت تحول اقتصادی در جامعه، شعارهایی را با رویکرد اقتصادی اعلام میکنند تا با ایجاد یک حرکت عمومی و جهش در بخش تولید، تحولی در وضعیت معیشتی جامعه صورت بگیرد و با نوک پیکان حمله دشمن به کشور – که فعلاً در عرصه اقتصادی بیشترین فشار خود را بر مردم وارد میکند – مقابله شود.
حجتالاسلام طاهری ادامه داد: لازم است همه بزرگوارانی که به هر نحوی، ورودی در عرصههای تولیدی دارند و میتوانند سرمایههای بزرگ و کوچک خود و دیگران را به سمت حمایت از مجموعههای دانشبنیان سوق بدهند و به نحوی برنامهریزی کنند که بیشترین حجم کارآفرینی و اشتغالزایی در قالب این حرکتهای اقتصادی، اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به رسالت دستگاههای فرهنگی در تحقق شعار سال، یادآور شد: در سال جدید با این رویکردِ اعلامی از سوی رهبر معظم انقلاب به حمایت جدّیتری در عرصه تولید نیاز داریم و مجموعههای فرهنگی مثل سازمان تبلیغات اسلامی میتوانند نسبت این موضوع گفتمانسازی کنند و مردم را به سمت این نوع حرکتهای ارزشمند سوق بدهند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر اضافه کرد: در نگاه اسلامی، ثروتآفرینی و کارآفرینی یک عبادت محسوب میشود و ما باید بتوانیم علاوه بر عبادات مناسکیِ فردی، جامعه را به عبادات اجتماعی هم سوق بدهیم.
حجتالاسلام طاهری ادامه داد: در منظومه دستورات دینی، عبادات اجتماعی بسیاری داریم؛ مثل آنچه که در زمینهسازی برای ازدواج در جامعه توصیه شده، یا درخصوص اصلاح ذات البین و رفع اختلافاتی که بین افراد و گروههای کوچک در جامعه پیش میآید و در کنار آن، رسیدگی به مشکلات معیشتی هم محله ای ها و حل مشکلات آنها و از این دست عبادات هم در دین ما پیشبینی شده است.
وی افزود: رسیدن به رضای خداوند و تقرّب به درگاه الهی، فقط محدود به انجام عبادات مناسکی نیست و ما در کنار آنها عبادات اجتماعی هم داریم که در مقام مقایسه، در روایات ما تأکید فوقالعادهای بر این بخش از عبادات شده و چه بسا ثواب آن قابل مقایسه با ثواب نماز و روزه فردی نیست.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر یادآورشد: این اهمیت عبادات اجتماعی در منظومهی معارفی دین باید به مردم هم منتقل شود و ذهن مردم نسبت به اینگونه عبادات هم حساس شود، فلذا سخنرانان، مداحان و آن کسانی که در جهتگیری فکری و فرهنگی مردم اثر دارند، وظیفه دارند امسال فراتر از سالهای گذشته، بر این مضامین اقتصادی تأکید کنند.
حجتالاسلام طاهری گفت: ممکن است برای برخی مساجد، هیئات مذهبی و مجموعههای قرآنی ممکن باشد که در کنار فعالیتهای اصیل فرهنگی خود، بخشی از توان خود را به فعالیتهای کارآفرینی و اقدامات اقتصادی در قالب حمایت از مجموعههای دانش بنیان اختصاص دهند؛ اینطور فعالیتهای این مجموعههای دینی، قطعاً لبیکی زیبا و مانا به درخواست رهبر معظم انقلاب خواهد بود.