true
به گزارش چغادک نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم، هشتمین روز جشنواره فیلم فجر با «هایپاور» هادی محمدپور آغاز شد. فیلمی که با نمایش عملیات والفجر۸ یک بار دیگر به سراغ شخصیت شهید منصور ستاری رفت. اتابک نادری، فرزاد حسنی و علیرام نورایی از بازیگران این فیلماند.
اتابک نادری بازیگر نقش منصور ستاری درباره ایفای این نقش به خبرنگار تسنیم گفت: من خوشحالم بابت این نقش؛ ادای دینی است به مقام والای این قهرمانان عزیزمان؛ نمیدانم از خروجی کار خوشتان آمده است یا خیر؛ امیدوارم مردم بپسندند.
هادی محمدپور کارگردان جوان فیلم در نشست خبری «هایپاور» از رسانهها خواست در هر جایِ فضایمجازی که میتوانند یک پست کمک به مردم خوی بگذارند. او در این باره تأکید کرد: دوست عزیزم، هادی حجازیفر، احسان علیخانی، پرویز پرستویی و خیلیهای دیگر الان در خوی هستند. کمک جمع میکنند و بیشترین ناراحتیام این است که درگیر جشنواره فیلم فجرم و هنوز خودم نتوانستم بروم و خدمت کنم. چون من خودم درد کشیدهام پدر و مادر و خواهر و برادرم بیرون چادر نشیناند.
سال گذشته فیلم «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی در جشنواره چهلم فیلم فجر به نمایش درآمد. در آن فیلم، محسن قصابیان نقش شهید ستاری را بازی میکرد؛ در نشست خبری «هایپاور» از این عبارت بارها استفاده شد که «هایپاور» همان «منصور۲» است. از تهیهکننده این سؤال را پرسیدیم آیا بین پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش بر سر ساخت فیلم درباره شهید ستاری، رقابتی وجود دارد؟
اباذر جوکار تهیهکننده «هایپاور» تأکید کرد: شهید ستاری متعلق به هر دو نیرو است. فرقی نمیکند؛ چه آن زمانی که فرمانده نیروی هوایی بودند و چه آن زمانی که دوباره در پدافند هوایی به عنوان یک فرمانده تحت امر فرماندهی نیروی هوایی بودند. الان هم به همین صورت است؛ شهید ستاری را الان در سپاه بروید همین قدر ارج میگذارند که در نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش، ارج گذاشتند.
فرزاد حسنی در پاسخ به این سؤال که بسیاری از دوستان و همکارانتان نیامدند شاید برای برخی از اهالی رسانه این سؤال مطرح شود که با این فضاسازیها چه شد که به جشنواره آمدید، خاطرنشان کرد: من سالیان سال در همین جشنواره حضور داشتم. سالهای پرفراز و نشیب و جلسه های خبری را گرداندهام. امسال هم که فیلم دارم وظیفه دارم که در مقابل شما حاضر باشم و به سوالات شما پاسخ دهم. فیلمم که اکران شد وظیفه خودم میدانستم در خدمت دوستان باشم و درباره فیلمم صحبت کنم.
فیلم دومی که به نمایش درآمد فیلم «اتاقک گلی» محمد عسکری بود؛ فیلمی که مخاطبان سینما را با خودش به روزهای پایانی جنگ و عملیات مرصاد میبرد. تورج الوند که سال گذشته با سیدرضا میرکریمی فیلم «نگهبان شب» را روی پرده داشت امسال با فیلم متفاوتی به جشنواره آمده است.
پدرام کریمی مجری تلویزیون که فیلمنامه «اتاقک گلی» را او نوشته درباره این فیلم به خبرنگار تسنیم گفت: خاطرات مشترکی از سه گردان وجود دارد از اتفاقی که سه چهار کیلومتر از سه راه اسلام آباد تا قبل از تنگه زبرزد و برداشتهایی که به آن نیاز بود انجام دادم و این فیلمنامه شکل گرفت.
مصطفی فرجی منتقد درباره «اتاقک گلی» این نکته را مطرح کرد: اتاقک گلی را واقعاً دوست داشتم و به دوستان گفتم این صدرصد کارگردانی کاندید میشود. نیمه فیلم شب فیلمبرداری شدند و شب فیلمبرداری کار سخت و دشواری است. با وجود اینکه، فیلم بازیگران بزرگ و ستارهای ندارد اما واقعاً بازیهای خوبی را شاهد بودیم امیدوارم مخاطب بتواند با آن ارتباط برقرار کند.
سردار محمد قاسم ناظر مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بعد از تماشایِ «اتاقک گلی» افزود: فیلم «اتاقک گلی» فیلم بسیار خوبی است که امیدوارم در جشنواره فیلم فجر مورد توجه قرار بگیرد. به نظرمن میآید مورد توجه است؛ چون اتفاقات خوبی روی آن افتاده و انشاءالله تلاش میکنیم در موضوع دفاعمقدس این رویه را ادامه بدهیم.
سردار علی فریدونینژاد یکی از فرماندهان عملیات مرصاد تأکید کرد: همان واقعهای که در سال ۱۳۶۷ پیش آمد و عزیزان کُرد ما را این منافقین به اسم حمایت از آنها وقتی دیدند که کُردها با آنها همراهی نمیکنند به شهادت رساندند همین توطئه را از ۶ ماه گذشته همین منافقین چه در داخل و چه در خارج از کشور، پیاده میکنند. از نسل جوان این درخواست را دارم که تاریخ را خوب مطالعه کنند؛ بدانند این منافقینی که قبل از اینکه به کشورهای خارجی مهاجرت کنند مخصوصاً به صدام و صدامیان بپیوندند ۱۷ هزار نفر از مردم کوچه و بازار ما را به شهادت رساندند.
حسن جلیلزاده همرزم شهید غلامعلی رجبی که در فیلم «اتاقک گلی» به کاراکتر این شهید بزرگوار هم توجه شده است، گفت: من همین که دیدم یک فیلمی در خصوص عملیات مرصاد آنقدر به واقعیت نزدیک است و جزئیات را روایت میکند خیلی خوشحالم شدم. شاید در طول این سالها تعداد کمی درباره عملیات مرصاد ساخته شده بود اما حق مطلب را ادا نکرده بود.
زهرا بیگلر همسر شهید محمود حاج اکبری در ادامه اضافه کرد: خود ما از نزدیک این صحنهها را ندیده بودیم؛ دیدیم که پیکر شهدایمان را میآورند. عزیزانمان را میآورند. در آن منطقهای که عملیات مرصاد بود آن روستا خیلی آسیب دیده بودند اما ما واقعاً ندیده بودیم از نزدیک چقدر اذیت شدند. شاید این فیلمها طوری باشد که همه ببینند.
بحث درباره «اتاقک گلی» به سرمایهگذاری یا سرمایهگذاران پروژه رسید؛ داود صبوری تهیهکننده این فیلم به سؤال خبرنگار تسنیم اینگونه پاسخ داد: در ابتدای راه باغ موزه دفاعمقدس اعتماد کردند و ما را یاری دادند. بنیاد شهید ورود پیدا کرد و بنیاد روایت فتح تجهیزات و ادواتی که داده بود. خوشحالم هر سه پای کار بودند و اگر پای کار نبودند الان این فیلم ساخته و به جشنواره نرسیده بود.
سردار محمد قاسم ناظر مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افزود: موزه این فیلم را با مشارکت بنیاد شهیدو امور ایثارگران ساخته و ۶۰ درصد این اثر در مالکیت موزه انقلاب اسلامی و ۴۰ درصد در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم.
یکی از نکات جالب روز هشتم فیلم فجر حضور دو مجری تلویزیون در خانه جشنواره فیلم فجر بود؛ اما این بار یکی برای بازیگری و یکی دیگر در عرصه نویسندگی؛ پدرام کریمی که نویسندگی فیلم «اتاقک گلی» را برعهده داشت، واکنش جالبی داشت: (شوخی) مجریان آرام آرام دارند سینما را تسخیر میکنند.
امسال سه فیلم با موضوع جنایات منافقین به جشنواره فیلم رسیده است؛ «شماره ۱۰»، «سرهنگ ثریا» و «اتاقک گلی»؛ گروهک خائن و پستی که نقش عمدهای در جریان اغتشاشات اخیر بر ضد امنیت کشور داشتند. بد نیست کسانی که فریب هزاران دروغ اکانت فیک اینها را میخورند، این فیلمها را تماشا کنند تا چهره واقعی آنها برایشان نمایان شود.
false
true
false
true