true
به گزارش چغادک نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم، چندی قبل صولت مرتضوی؛وزیرکاراساسنامه کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور را ابلاغ کرد.
این کانون بر اساس بند ۸بیست و نهمین مصوبه شورایعالی اشتغال کشور تشکیلشده است و بهعنوان بازوی اندیشهورز استانها در حوزه کارآفرینی فعالیت میکند.کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور متشکل از کارآفرینان برتر کشور است که طی جشنواره کارآفرینان برتر هرساله انتخاب میشوند.
علی زند وکیلی,مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل کانون ملی کارآفرینان برتر رسمی برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: کانون کارآفرینان برتر رسمی ملی و استانی به استناد بند ۸مصوبه شورای عالی اشتغال و مطابق با اساسنامه جدید به عنوان هیئت اندیشهورز و شبکه مشاورین کارآفرینی در سراسر کشور فعال میشوند.
زندوکیلی اهداف اصلی برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر ملی را ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری، شناسایی کارآفرینان در سراسر کشور و معرفی به عنوان الگو به آحاد جامعه خصوصاً جوانان عنوان کرد.
وی افزود: ایجاد فضای تعامل و همکاری میان فعالان عرصههای مختلف اقتصادی در بخش صنعت، کشاورزی و خدمات، رشد اعتماد به نفس و روحیه خودباوری در جوانان، همافزایی و مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی کشور و تقویت نقش آنها در نظام تصمیمسازی کشور از طریق عضویت در کانون کارآفرینان برتر رسمی، حمایت از جهاد در عرصه تولید و کارآفرینی، حمایت از تحقق تولید و اشتغال در دانشبنیان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تصریح کرد: این جشنواره هر ساله در دو سطح استانی و ملی و در بخشهای صنعت، خدمات و کشاورزی برگزار شده که امسال بخشهای تعاون و کارآفرینی اجتماعی نیز به آن افزوده شده است.
زندوکیلی با بیان اینکه ۶هزار و ۷۳۷نفر در این دوره از جشنواره نامنویسی کردهاند، گفت: امسال با اجرای تدابیر جدید نسبت به دوره گذشته شاهد افزایش دو برابری شرکتکنندگان بودهایم که از این تعداد معادل ۷۵درصد مرد و ۲۵درصد زن هستند.
*شناسایی ۲۰۰کارآفرین برتراستانی در ۳۱ استان
وی از شناسایی و معرفی ۲۰۰کارآفرین برتر استانی در ۳۱استان خبر داد و اضافه کرد: پس از بررسی و انجام داوریهای متعدد به صورت میدانی از میان ۶۱نفر کاندیدای کارآفرین برتر ملی نهایتاً ۱۹نفر منتخب شدهاند که مجموع اشتغال مستقیم کارآفرینان برتر ملی چهاردهمین دوره جشنواره ۱۰هزار نفر و مجموع اشتغال غیرمستقیم آنها بیش از ۵۲هزار نفر است.
زندوکیلی مجموع میزان تولید محصولات دانشبنیان، محصولات فناور محور و مالکیت معنوی ثبتشده کارآفرینان برتر چهاردهمین دوره را ۱۵۶محصول عنوان کرد.
وی، مهمترین شاخصهای انتخاب کارآفرین برتر ملی را اشتغال، صادرات، نوآوری، شخصیت کارآفرینانه و مسئولیت اجتماعی عنوان کرد و گفت: تاکنون با برگزاری ۱۳دوره جشنواره کارآفرین برتر ۲۰۰نفر با این عنوان به جامعه معرفی شدهاند که ۱۴۵ نفر از آنها در قید حیات بوده و در حال فعالیت هستند.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت کار در تشریح برنامههای این دفتر گفت: یکی از وظایف اصلی این بخش، برگزاری انتخابات کانون کارآفرینان برتر در سطح استانها است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری هرساله جشنواره کارآفرینان برتر در استانها گفت: در این جشنواره شرکتکنندگان با شاخصهای دقیق و در چندین مرحله داوری حضوری و مجازی انتخاب میشوند و سپس منتخبین در کانون کارآفرینان برتر رسمی به فعالیتهای صنفی خود ادامه میدهند.
زندوکیلی تصریح کرد: افراد منتخب سپس در هیئت امنایی به ریاست استاندار و حضور مدیرانکل اقتصادی استانها از جمله مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی، مدیرکل جهاد کشاورزی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، رئیس مجمع نمایندگان استان، رئیس انجمن صنفی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به عنوان اعضای هیئت اندیشهورز توسعه کارآفرینی و کمک به جریان توسعه کارآفرینی استان در این کانون فعالیت دارند.
وی ادامه داد: در ماههای دی و بهمن امسال انتخابات کانون کارآفرینان برتر رسمی استانی برگزار شده است. همین کانون در سطح ملی در ۴ اسفندماه متشکل از هیئت مدیره کانونهای استانی منتخب و ادوار گذشته همراه با کارآفرینان برتر ملی به ریاست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونان وزارتخانههای عضو هیئت امناء تشکیل میشود. در این بخش ۱۴نفر که ۵نفر به عنوان اعضای هیئت مدیره کانونها و الباقی به عنوان مدیران دولتی و رئیس کانون مراکز مشاوره و کارآفرینی حضور خواهند داشت.
زندوکیلی خاطرنشان کرد: با نهاییشدن داوریها، پنجشنبه۴اسفندماه از نفرات برگزیده و منتخب با حضور مقامات عالی کشوری تقدیر بهعمل خواهد
false
true
false
true