- 30 فروردین 1402
- خبر ویژه , صفحه اصلی چغادک نیوز
- کد خبر 107983
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز؛ روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر خبر داد: علی حاجی پور، جوان شبانکاره ای و یکی از نخبگان حوزه هنر، گرافیک و فناوری ایران با تلفیق چندین تکنولوژی با حوزه کاری خود (موشن,تدوین ،تبلیغات و…) بعد از گرفتن برچسب خالق سبک های نو توانست سبک جدیدی با نام آیمار خلق کند که منجربه تحولی بزرگ در تمامی حوزه ها شود.
این کار تلفیق موشن با فناوری واقعیت افزوده و دیگر تکنولوژی های جهانی می باشد البته هوش مصنوعی و فناوری NFC در آیمار نقش مهمی دارد.
به گفته هنرمند حاجی پور پروژه آی مار (ایران موشن ای آر) در چهارفاز انجام شد که فاز اول در دانشگاه خلیج فارس غرفه مرکز علمی و کاربردی شبانکاره رونمایی شد و فاز آخر در دوم ماه مبارک رمضان پایان یافت، همچنین سبک آیمار در حال ثبت است، زمان گذاشته شده برای این پروژه حدود چهارماه تحقیق و شش ماه ساخت نمونه کار و تست و چندین بار به دلیل یک سری مشکلات به شکست روبرو شد.
این سبک قابلیت اجرا در تمامی حوزه های مختلف را دارد ، اعم از فرهنگی ، تجاری ، علمی ، هنری ، تبلیغات و اداره ها و ارگان ها و… است روش اجرا این است که گوشی تلفن همراه روی هر بنر یا محصول یا لوگو یا تصویر یا پوستر،نقاشی ،تابلو یا هر چیز دیگری گرفته شود زنده می شود.
وی افزود : بعضی شرکت های خارجی و ایرانی از فناوری واقعیت افزوده در حال استفاده می باشند اما نه به این صورت و سبکی که ما کار میکنیم و همچنین نمونه های مختلف واقعیت افزوده توسط شرکت ها و افراد مختلف در کشور ها انجام شده که بیشتر در حوزه تیزرهای تبلیغاتی بوده است.
برای مثال در حوزه آموزش دانشجو یا دانش آموز با گرفتن گوشی بر روی کتاب، متن ها موشن و تایپوگرافی میشوند بعلاوه کارکترها هم موشن و زنده می شوند حتی قابلیت اینکه همزمان بصورت موسیقیایی اجرا شوند.
وی افزود: همانطور که در برنامه شونشینی سیمای استان هم گفتم، همه میدانیم تکنولوژی در حال پیشرفت است و دنیای امروز و آینده ما وابسته به فناوری و هوش مصنوعی هاییست که جدیدا زیاد شده اند، پس چرا کشور ما استفاده نکند چرا مردم ما آشنا نشوند، ایرانی که پر از استعداد است.
حاجی پور هدف از پروژه آیمار را متحول کردن ، ارتقا ، آسان سازی ،افزایش جذابیت و گیرایی در تمامی حوزه های مختلف در کشور دانست و گفت: ما باید به مردم جهان نشان دهیم که ایران با این همه مشکلات اما دوباره پیشتاز تکنولوژی است.
وی با اشاره به اینکه شاید درک این سبک قدری مشکل باشد اما در هر جسم و حوزه ای که به ذهنتان برسد کاربرد دارد، اضافه کرد: بعضی شرکت های خارجی و ایرانی از فناوری واقعیت افزوده در حال استفاده می باشند اما نه به این صورت و سبکی که ما کار میکنیم و همچنین نمونه های مختلف واقعیت افزوده توسط شرکت ها و افراد مختلف در کشور ها انجام شده که بیشتر در حوزه تیزر های تبلیغاتی با تبلیغ پلتفرم می باشد و تلفیقی که حال حاضر انجام شده همانند یک فرمول است که در هر حوزه های مختلف کاربرد های متفاوت دارد.
این خالق سبک های نو اظهار داشت: یکی از شرکت های خارجی پلتفرمی در اختیار نقاش ها گذاشته است که در یک نمایشگاه تلفن همراه خودشان را روی تابلو بگیرند یک سری اتفاق می افتد و فقط در یک حوزه بوده و فقط مخصوص همان شرکت است که در اختیار نقاش ها گذاشتند ولی آیمار در همه حوزه ها کاربرد دارد و مخصوص و منحصر به یک حوزه نیست.
وی با اشاره به اینکه تست های انجام شده با حمایت و راهنمایی همیشگی استاد محسن شریفیان بر روی کاور آلبوم لوکا ،بر روی لوگو گروه لیان و همچنین نقاشی نی انبان و کمانچه انجام شده است، افزود: دومین تست با حمایت مهندس ایمان محمدی باغملایی در مجموعه اقامتی و گردشگری درسا بر روی منو و یکی از کارت های تبلیغاتی این مجموعه انجام شده و در سومین مورد نیز اقدام به زنده کردن عکس مرحوم محمد شریفیان مداح بوشهری انجام شده، چهارمین تست بر روی کارت ملی، پنجمین تست باحمایت مهدی سعادت بر روی بنر آموزشگاه علمی و کاربردی شبانکاره، ششمین تست بر روی پوستر تعزیه خوانی هیئت علی اکبر (ع) شبانکاره، هفتمین مورد بر روی یک لوگو مربوط به ستاره شناسی انجام شد و تست آخر در هشتمین مورد بر روی کارت هتل ژرمانسیکا و در حال حاضر بر روی دیگر طرح ها در حال اجرا شدن است.
در آخر تشکر می کنم از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و تمامی عزیزانی که بنده را تا لحظات آخر حمایت کردند و همراه بنده بودند
false
true
false
true