×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
تورم نقطه‌ای مواد خوراکی ۳۳ درصد کم شد

به گزارش چغادک نیوز به نقل از ایرنا، نرخ تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در خرداد امسال به ۴۲.۶ درصد رسید یعنی مردم در خرداد امسال نسبت به خرداد سال گذشته برای خرید یک بسته یکسان مواد خوراکی به طور متوسط ۴۲.۶ هزینه بیشتری کرده‌اند.

این در حالی است که از خرداد سال گذشته تا اردیبهشت امسال با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و اثر آن بر قیمت مواد خوراکی، نرخ تورم نقطه ای مواد خوراکی به طور میانگین به ۷۶ درصد در هر ماه رسیده بود. البته دولت با پرداخت یارانه‌های ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی، بخش زیادی از این افزایش قیمت را جبران کرد.

از خرداد امسال با تخلیه اثر حذف ارز ۴۲۰۰ در محاسبات تورمی، نرخ تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی به ۴۲.۶ درصد رسید که نسبت به میانگین ۱۲ ماه گذشته ۳۳.۴ درصد کمتر است.

تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در خرداد امسال نسبت به ماه قبل از آن هم (اردیبهشت امسال با ۷۶.۱) درصد بالغ بر ۳۳.۵ درصد کمتر شده که رکورد سریع‌ترین کاهش تورم نقطه‌ای مواد خوراکی در یک ماه در دهه اخیر است. تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در خرداد امسال (۴۲.۶درصد) از شاخص مشابه قبل از حذف ارز ۴۲۰۰ درصد در اردیبهشت سال گذشته که ۴۹.۷ درصد بود هم کمتر است.

تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در ۱۲ ماه پایانی دولت حسن روحانی به طور متوسط ۵۷.۳ درصد و در ۱۲ ماه قبل از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی هم به طور متوسط ۵۰.۷ درصد بود. این آمار بیانگر فروکش کردن التهابات تورمی در مواد خوراکی است که در ماه‌های آینده نیز تداوم خواهد یافت.

تورم نقطه‌ای مواد خوراکی ۳۳ درصد کم شد

 

انتهای پیام/

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false