- 26 تیر 1402
- اخبار استان , ایران و جهان
- کد خبر 113565
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز به نقل از ایرنا، محسن پاپری زارعی روز یکشنبه در برنامه یکشنبههای پاسخگویی مدیران استان بوشهر اظهار کرد: با تزریق این میزان اعتبار، امروز این استان به کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده است.
وی افزود: پارسال در مجموع ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی به استان بوشهر تزریق شد که یکهزار و ۸۵۰ میلیارد تومان از این میزان اعتبار تخصیص پیدا کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر تصریح کرد: این استان در سال جاری در بخش تخصیص اعتبار عمرانی به لحاظ میزان تخصیص مقام نخست بین استانها به خود اختصاص داد و همین امر موجب فعالیت دوباره پروژههای راکد استان شده است.
وی ادامه داد: افزون بر این ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات ارزش افزوده به حساب شهرداریها و دهیاریهای استان بوشهر تزریق شد تا به این شکل ساز و کار هزینهای خود را در حوزه عمرانی و هزینهای شهرداریها تعریف کنند.
به گفته پاپری زارعی همچنین ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از سرجمع ردیفهای ملی ابلاغی به استان تخصیص و برای سرعت بخشی به روند اجرای پروژههای عمرانی تزریق شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر با اشاره به اعتبارات دور نخست سفر رئیس جمهور به استان بوشهر گفت: یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان نیز از این محل و ردیف اعتباری به این استان اختصاص یافته است.
پیشتازی استان بوشهر در جذب اعتبارات
وی با اشاره به افزایش اعتبارات استان بوشهر در سال ۱۴۰۲ گفت: براساس پیگیریهای انجام شده اعتبارات این استان از ۲ هزار و ۲۰۰ به چهار هزار و ۷۰۰میلیارد تومان افزایش یافته است.
پاپری زارعی افزود: سرجمع اعتبارات استانی امسال استان بوشهر نسبت به سال گذشته ۱۱۲ درصد رشد نشان میدهد و به این شکل این استان مقام نخست کشور را از حیث افزایش اعتباری به خود اختصاص داده است.
وی اظهار کرد: سهم هر شهرستان در کمیتههای برنامهریزی مشخص و تعریف پروژه انجام شده و بین پروژههای شهرستانی توزیع میشود.
پاپری زارعی با اشاره به عمر ۱۸ ساله برخی از پروژههای عمرانی نیمه کاره در استان بوشهر گفت: با تزریق این اعتبار بسیاری از پروژههای نیمه کاره سالهای گذشته با پیشرفت فیزیکی بالا در سالجاری به بهره برداری میرسند.
اعتبارات حق آلایندگی؛ در انتظار حرکت سازمان محیط زیست
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر افزود: از سال ۱۴۰۰ که قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد ساز وکاری برای عوارض آلایندگی مشخص شد.
وی ادامه داد: براین اساس سازمان حفاظت محیط زیست باید اقدام به احداث سامانهای برای ثبت میزان آلایندگی مناطق از حیث آلایندههای آب، خاک و هوا را مشخص میکرد و لینک آنرا به سازمان امور مالیاتی میداد.
پاپری زارعی افزود: براین اساس سازمان امورمالیاتی مطابق اطلاعات این سامانه باید حق مناطق را واریز کند که تاکنون با وجود انجام مکاتبات این کار هنوز نه تنها در استان بوشهر بلکه در سراسر کشور انجام نشده است.
به گفته پاپری زارعی انتظار میرود با سرعت بخشی در روند کار مقدمات پرداخت اعتبارات آلایندگی به شهرداری و دهیاریها انجام شود.
هزینهکرد مسئولیت اجتماعی صنایع با مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه استان
وی در خصوص مسئولیت اجتماعی صنایع نسبت به مناطق پیرامونی خود گفت: در تمام نقاط کشور شرکتها و صنایع در راستای عمل به مسئولیتهای اجتماعی خود هزینهای برای محیط پیرامونی خود در بخش فرهنگی، ورزشی، آموزشی و درمانی پرداخت میکنند که در استان بوشهر توزیع این اعتبارات براساس برنامه مشخصی انجام نمیشد.
پاپری زارعی ادامه داد: براساس ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۲ از این پس اعتباراتی که از محل مسئولیتهای اجتماعی صنایع در استانها هزینه میشود به طور حتم باید در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مصوب و مبادله موافقتنامه انجام شود.
وی گفت: با این برنامه پروژهها براساس نیاز استان تعریف و در شورای برنامهریزی و توسعه مصوب و موافقتنامه مبادله میشود و اگر کمبودی از لحاظ اعتباری احساس شود از محل اعتبارات استانی تزریق اعتبار انجام و همچنین ساز و کار نظارتی نیز بر پروژهها مترتب میشود.
به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر در گذشته نظارت فنی در پروژههای اجرایی از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی صنایع وجود نداشته و برخی از آنها دچار چالشهایی شده بود که با این ماده قانونی حل میشود.
false
true
false
true