- 19 آذر 1403
- خبر ویژه , صفحه اصلی چغادک نیوز
- کد خبر 129445
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز: در برخی از ادارات و نهادهای استان استثنائات و موارد عجیبی دیده می شود که این پایگاه خبری به دلیل مناسبت داشتن حال هوای این روزهای کشور در پی تغییرات در بدنه دولت که به تبع آن نیز کل فضای استان بوشهر را درگیر انتصابات در دستگاه های اجرایی، نهادها و سازمانها کرده است، بدان اشاره می کنیم.
بر اساس بررسی های به عمل آمده، عمارت کازرونی در سال ۱۳۸۸ جهت انجام امورات اداری به اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر واگذار شده است و از آن ایام تاکنون میراث فرهنگی استان در این عمارت مستاجر می باشد؛ ولی نکته عجیب و قابل تامل آن این است، هر مدیرکلی که تغییراتی را در این ساختمان اعم از کوچک و بزرگ انجام داده است، نهایتا پس از ۲۰روز، از مدیریت خود عزل شده و سرپرست جایگزین وی شده است.« پرسنل این اداره معتقد هستند در این ساختمان اجنه و یا موجودات فرازمینی نیز ساکن هستند که مخالف تغییرات در بدنه آن می باشند».
از نکات جالب توجه دیگر اینکه از سال ۱۳۸۸ در عمارت کازرونی ۷ مدیرکل و ۳ سرپرست به نام« کیامرزی، ابراهیمی و مهدی زاده» در آن حکمرانی کرده اند و نصرالله ابراهیمی نیز تاکنون به عنوان معاون میراث فرهنگی همه مدیران کل و حتی سرپرستان را برعهده داشته و در چندین مرحله نیز سرپرستی این اداره کل را عهده دار بوده است که به عنوان جنتی میراث فرهنگی استان باید وی را بشمار آورد.
نکته قابل توجه دیگر اینکه پس از عزل مدیران کل، تاکنون هیچ سرپرستی مدیرکلی این اداره را برعهده نگرفته و سرپرست ها نیز همگی پس از ۴ ماه، تغییر کرده اند«احتمالا ساکنین مخفی عمارت سرپرستان را شریک جرم مدیران کل در تغییرات می دانند و اجازه مدیر کلی را به آنان نمی دهند».
جالبتر اینکه همه مدیران کلی که در این عمارت به حکومت پرداخته اند، همگی از پرسنل ادارات و نهادهای دیگر به میراث منتقل شده بودند که زمام امور را بدست گیرند« احتمالا ساکنین مخفی عمارت، ِعرق زیادی به بومی گرایی سازمانی دارد که تا به امروز محقق نشده است».
از ابتدا تاکنون، ساکنان مخفی این عمارت اجازه مدیرکلی به هیچ بانویی را نداده اند و فقط ارغوان مهدی زاده سرپرستی این مجموعه را عهده دار بود که با وجود تلاش های بسیار در وزارت خانه و پس از هیاهوهای بسیار عزل شد و از مجموعه به طور کل خارج شد و حتی یکی دیگر از بانوان مدیر نیز پس از تنش های بسیار از این اداره منتقل شد« احتمالا ساکنین مخفی، خود از بانوان هستند و حسادت های زنانه باعث شده است اجازه عرض اندام را به هیچ بانویی ندهند و همه بانوان را دچار حاشیه می کنند تا فرار را بر قرار ترجیح دهند».
احمد دشتی اولین مدیرکل میراث فرهنگی استان پس از ورود به عمارت کازرونی بود که در دوره مدیریت خود، ۳ سال را در این عمارت گذراند و موقعی که تغییراتی را در این ساختمان داده و راهروی این ساختمان را به نمازخانه مبدل کرد؛ بلافاصله پس از ۷ سال مدیرکلی سریعا عزل شد« احتمالا ساکنان مخفی در این ساختمان اهل نماز خواندن سر وقت نبوده اند و به اصطلاح دل گُت بوده اند».
سعید آزاد شهرکی دومین مدیرکلی بود که به این عمارت ورود پیدا کرد؛ ولی با وجود اینکه شیرینی، نقل و نبات و خوراکی های شیرین بسیاری را در دفتر خود برای ساکنان مخفی می گذاشت؛ ولی پس از اضافه کردن میزی بزرگ به اتاق خود، پس از ۳ ماه سریعا عزل شد.«احتمالا قند ساکنین مخفی بالا رفته و از میز جدید هم خوششان نیامده بود».
غلامحسین زارعی نماینده فعلی دشتی و تنگستان سومین مدیرکلی بود که پس از ۳ ماه از ورودش، دستور پارتیشن بندی اتاق های این عمارت را صادر کرد و بلافاصله عزل شد« احتمالا ساکنین مخفی طرح سنتی و کلاسیک را می پسندیدند؛ ولی زارعی از ام دی اف و وسایل مدرنی استفاده کرده و اختلاف سلیقه باعث عزلش شده بود».
محمد ابراهیم فروزانی چهارمین مدیرکل این عمارت بود که از سال ۹۲ لغایت ۹۵ که مدیریت این مجموعه را عهده دار بوده است، از ترس عزل، دستی به تغییرات نزد و در روزهای پایانی موقعی که از این داستان غافل بود و هنگامی که فقط اتاق خود را به طبقه فوقانی عمارت انتقال داد، سریعا عزل شد« احتمالا ساکنین مخفی پادرد داشته اند و بالا پایین رفتن آنها را آزار داده بود».
ناصر امیرزاده به عنوان پنجمین مدیرکل پس از اطلاع یافتن از این داستان که ساکنین مخفی از انتقال اتاق به طبقه بالا ناراضی بودند و در حالی که از سال ۹۵ الی ۹۷ مدیرکلی این اداره را عهده دار بود، دستی به تغییرات نزد و هنگامی که خواست دل ساکنین مخفی عمارت را بدست آورد و اتاق خود را از طبقه فوقانی به محل قبلی انتقال دهد تا حکومتش دائمی گردد، سریعا عزل شد«احتمالا ساکنین مخفی با این پیام اعلام کرده بودند که گول سیاسی کاری و خودشیرینی را نخواهند خورد و قاطعانه با هر تغییری مدیر را عزل می کنند و گفته اند می ما مسخره شما هسیم ای همه سی چه بالا و دومن می فرستینموناااا».
ششمین سمت مدیرکلی این مجموعه از سال ۹۸ الی ۱۴۰۰ به محمد حسین ارسطوزاده سپرده شد و وی که از حضور ساکنین و عزل و نصب ها کامل آگاه بود، از ترس به عمارت دستی نزد و هنگامی که جهت آرامش ساکنین مخفی مشغول رنگ آمیزی ساختمان شد تا با وی کاری نداشته باشند و باعث خوشحالی آنها شود و در حالی که با تذکر معاون خود«جنتی میراث فرهنگی» روبرو بود که این کار را انجام ندهند؛ چراکه عزل می شود، سریعا مدیرکل از سمت خود عزل شد« احتمالا ساکنان مخفی رنگ آبی بکار رفته را دوست نداشته اند و طرفدار پرسپولیس بوده اند که ارسطو فیلسوف میراث از آن اطلاعی نداشت و در این شهرآورد، با شکست خانه نشین شد».
هم اکنون اسماعیل سجادی منش هفتمین مدیرکل میراث در عمارت کازرونی است که از سال ۱۴۰۰ تاکنون این مسولیت را عهده دار شده است؛ ولی وی با علم به این موضوع به تازگی مشغول تعمیرات اساسی و بنیادی با هزینه میلیاردی در این عمارت می باشد که به زعم پرسنل و معاون وی(جنتی میراث) این امر موجبات عزل وی را فراهم خواهد آورد؛ ولی سجادی منش به دلیل اعتقادات مذهبی شدیدی که دارد این عامل را مانعی بر سر راه خود نمی بیند و آن را با ارتباط گیری(اَزایُم نشستن) قابل حل می داند« اگر سجادی منش تغییرنکند و در سمت خود ابقا شود احتمالا با ساکنین مخفی عمارت ارتباطات نزدیکی پیدا کرده و طی تفاهم نامه ای آنان را متقاعد کرده است و اگر سریعا عزل شود، عامل اصلی تغییرات و نارضایتی ساکنین مخفی می باشد».
حال باید دید آیا دومینوی عزل مدیران کل پس از تغییرات در عمارت کازرونی که از موقوفات مهم استان است آیا ادامه دارد یا با درایت سجادی منش به غیر از نقل مکان از این عمارت به محلی دیگر، برای آن راه حلی پیدا خواهد کرد یا خیر!!! امری که بزودی محقق خواهد شد./انتهای پیام
false
true
false
true