×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲ بهمن - ۱۴۰۳  
false
true
نگاهی گذرا به دغدغه مردم در ابقا فرمانداران بوشهر و دشتستان

به گزارش چغادک نیوز: علی اکبر رود از فعالین سیاسی، اجتماعی و مدیر گروه مجازی شورای مردم برای مردم در گفتگوی تفصیلی با این پایگاه خبری به بخشی از سوالات و دغدغه مندی عمومی در در دو شهرستان بوشهر و دشتستان پیرامون عملکرد دو فرماندار مردمی؛ صالح رحیمی و احمد بنافی مطالب قابل تاملی را بیان داشت.

 

شما از چه منظری پیگیر ابقای این دو فرماندار هستید و چرا ؟

 

همانطور که جنابعالی و بسیاری از فعالین اجتماعی و اغلب کاربران فضای مجازی مطلع می باشند، بنده سالهاست که از طرق مختلف به ویژه شبکه های اجتماعی و محافل سیاسی و انتخاباتی  پیگیر مطالبات مردمی بوده ام و هستم.

 

موردی که این روزها بیشترین اهتمام و حساسیت گروههای مردمی فعال و جوامع هدف در دو شهرستان بوشهر و دشتستان را درپی داشته، تاکید و اصرار بر مطالبه و درخواست ابقای دو فرماندار فعلی یعنی صالح رحیمی و احمد بنافی بوده است و به تبع،  فلسفه ی بخشی از سرفصل های  فعالیت ما و دوستان همراه  در فضای ارتباطات و تعاملات مردمی و مدیران ارشد استان نیز موضوعات انتصابات و شایستگی مدیران زیرگروه مجموعه ی استانداری باید باشد که هم اکنون نیز پیگیر این موضوعات می باشیم که به دغدغه ای برای ما مبدل شده است..

 

نقاط قوت مشترک این دو مدیر را بطور خلاصه بیان نمایید ؟

 

با بررسی روحیات و توانمندی‌های اداری فکری و میزان آگاهی هر دو بزرگوار در محیط اداری و پاسخگویی به مطالبات عمومی سنوات اخیر از  مجموعه ی فرمانداری دو شهرستان بزرگ استان، پرتکرارترین ثبت رضایت مندی فردی  شهروندان  و حضور میان مردم، در اینجا قابل ذکر است، لذا مردم از یک خدمتگزار چه انتظاری بیشتر از اینها دارند.

 

در کنار همه ی اینها این دو مدیر برنامه های ابلاغی دولت را به نحوی شایسته با توجه به امکانات و اعتبارات موجود انجام داده اند که این هم مواردی دیگر از توانمندی و شایستگی این دو مدیر مردمی است که به صورت مصداقی در ادامه ی مصاحبه به آن خواهم پرداخت که بنظر می رسد خود استاندار نیز به این موضوعات رسیده اند و اشراف کامل در این زمینه دارد.

 

برای اینکه استاندار بتواند توانمندی نیروهایی همچون؛ رحیمی و بنافی را به صورتی واقع بینانه بکار ببرد درتسهیل ادامه ی همکاری با آنها چه راهکاری دارید؟

 

ببینید همین امروز هم رئیس جمهوری بر عدالت و انصاف برای بهبود اوضاع کشور تاکید کرد که اهتمام به شایستگی قرار دادن آن معیار در جای خود و دیدن حق به عنوان مبنای انصاف و…و از سوی دیگر خود استاندار هم شعار محوری شان در بدو تصدی پست کارگزاری ارشد استان، توجه به نخبگان بود.

 

خلاصه ی امر، نخبه جز توانایی اداره ی ماموریت های محوله بنحو احسن وتامین اهداف سازمانی و ایجاد رضایت عمومی در چرخه ی مدیریت با ابتکار و خلاقیت و مهارت حل مسائل روزمره چه می تواند باشد.؟ از حق نباید گذشت موضوعات پراکنده دو شهرستان بوشهر و دشتستان آنقدر گسترده بود و هست که محک خوبی برای نشان دادن شایستگی و کارایی این دو مدیر برجسته ی استان بود که کارنامه ی مطلوبی را از خود ارائه کرده اند و چشم بستن بر این کارکرد در دو محیطی که چالش های خاص خود را دارد عبور از داشته های نخبگانی استان بشمار می آید.

 

برای مثال شما در جریان هستید که سال قبل وزارت کشور رحیمی را بعنوان فرماندار برتر استان برگزید یا  به ابرپروژه های دشتستان بخواهید نگاهی بیاندازید مواردی هست که برای این شهرستان تحول زیرساختی ایجاد خواهد کرد.

 

در آخر اگر صحبت ناتمام و یا جزییاتی دارید بفرمائید؟

 

فکر می کنم تصمیم‌ گیران برای ارزیابی دقیق تر از عملکرد دو مدیر موفق مورد اشاره، بایستی به نکات ذیل نگاهی دوباره داشته باشند:

 

مدیران ارشد هنگام مواجه با چالش‌های تخصصی، چالش‌های تجربی و چالش‌هایی در خصوص تعامل با منابع انسانی اقدام به جذب وابقای مدیری می‌کنند که حتما پیش از مشورت گیری در مورد موقعیت کنونی و موقعیتی که‌ می‌خواهند به آن برسند باید خوب اندیشه کنند تا بتوانند مدیران متناسب با چالش‌های سازمان و جامعه ی هدف را انتخاب کنند.

 

بایستی چابکی در کار، مدیریت تعارض، راهبری، برنامه‌ریزی، توانایی آموزش و انتقال انتظارات، توان متقاعد سازی، هدف‌گرایی یا نتیجه‌گرایی، توانایی کار تیمی، میزان مردم‌مداری، قدرت تاب‌آوری و توانایی و همچنین چگونگی تصمیم‌گیری، را در انعطاف پذیری تصمیمات خویش لحاظ نمایند.

 

این دو مدیراز مدیران صاحب سبکی هستند که در احساس تعهد و مسئولیت در سر لیست مدیران قرار دارند.

 

برای سنجش مهارت، در متقاضی‌ می‌توانید از چگونگی اولویت‌بندی و برنامه‌ریزی آنها  برای شروع یک پروژه جدید با توجه به روحیه ی تعاملی شان یا اینکه‌ درمورد چشم‌انداز و برنامه‌هایی که درمورد آینده ی دو شهرستان دارند، روی آنها حساب کرد.

 

در خصوص آشنایی با تهدیدها و فرصت‌های دوشهرستان می‌توان آن را در دسته پیگیری های عملیاتی قرار داد و باید نحوه مدیریت آنها در مطالعات رفتاری مدیریت مورد امعان نظر قرار‌ گیرد.

 

«فرد مناسب برای جایگاه مناسب» بنحوی که بتواند فرآیند تحلیل و حل مساله ی مورد انتظار اطیاف متنوع مردمی  را بسنجد در غیر این صورت ممکن است به دریافت پاسخ واقعی، نرسید؟!

 

اکنون زمان آن رسیده است که آقای استاندار به دور از نگاه صرفا سیاسی، به سنت شکنی بپردازد و به نوعی شعار وفاق را در استان متبلور نماید.

 

چغادک نیوز : از شما متشکریم که فرصتی را به این مصاحبه اختصاص دادید

علی اکبر رود: من هم از شما سپاسگزارم که به انعکاس دغدغه های مردمی و انتقال آن به مدیران ارشد استان می پردازید./انتهای پیام

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false