×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۲ اسفند - ۱۴۰۳  
false
true
تشکیل پرونده تخلف صنفی بوشهر به ارزش ۲۴ میلیارد تومان

به گزارش چغادک نیوز محمد درگویی در گفتگو با تسنیم با اشاره بازرسی و نظارت بر تولید، تامین و توزیع کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی اظهار کرد: با هدف ایجاد آرامش در بازار محصولات کشاورزی و تعادل قیمت‌ها طرح‌های بازرسی و نظارتی انجام می‌شود و در آستانه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز این طرح‌ها تشدید شده است.

وی فعالیت‌های بازرسی و نظارت بر قیمت کالاها را مستمر دانست و بیان کرد: این فعالیت‌ها در حوزه‌های مختلف تولید تا مصرف از مزرعه تا سفره مردم در سطح استان به‌صورت شبانه‌روزی و مستمر توسط بازرسان مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به انجام ۳ هزار و ۳۳۷ مورد بازدید و بازرسی در ۱۰ ماه امسال در سطح استان بوشهر گفت: در این راستا ۱۷۹ مورد پرونده تخلف تشکیل شده است.

درگویی، تعداد گشت‌های مشترک بازرسی و نظارت بر بازار و فعالیت صنوف استان بوشهر در ۱۰ ماه امسال را یک‌هزار و ۵۳۲ مورد اعلام و خاطرنشان کرد: در این بخش ۲۰۷ پرونده تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی استان بوشهر ارجاع شده و ۴۰ مورد از پرونده‌ها در انتظار اجرا حکم هستند.

وی با بیان اینکه ۴۲ پرونده تخلف صنفی در انتظار ارسال به تعزیرات حکومتی استان بوشهر هستند،گفت: تعداد پرونده دارای حکم دریافت شده ۱۲۶ مورد است که ارزش پرونده‌های تخلف کشف استان بوشهر در ۱۰ ماه امسال ۲۴ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر به کشف کالا و محموله قاچاق پرداخت و اضافه کرد: در بازدیدهای صورت گرفته قاچاق کالا کشف شده در ۱۰ ماه امسال بیش از ۲٫۸ میلیارد تومان ارزیابی شده است.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false