×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۴  
false
true
امام جمعه بوشهر: صنایع و خیرین، حامی پروژه‌های سلامت استان باشند

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در دیدار با دکتر اله کرم اخلاقی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، گفت: سلامت مردم و لزوم ارتقای خدمات درمانی با تجهیزات به‌روز، باید در اولویت مسئولین حوزه سلامت و مسئولین استان بوشهر قرار گیرد.

وی افزود: صنایع مستقر در استان بوشهر به‌ویژه صنایع مستقر در عسلویه، می‌توانند با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، اقدامات نوینی را برای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود در حوزه سلامت آغاز کنند.

آیت‌الله صفایی بوشهری تصریح کرد: سلامت مردم از اولویت‌های اصلی ماست و شایسته است که خیرین سلامت و صنایع فعال با حمایت از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، به ارائه خدمات درمانی مطلوب‌تر کمک کنند.

در این دیدار، دکتر اله کرم اخلاقی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه، گفت: تمام تلاش خود را جهت بهبود و ارتقای خدمات درمانی به کار خواهیم گرفت تا رضایت مردم عزیز استان بوشهر جلب شود

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false