- 20 فروردین 1404
- اخبار استان
- کد خبر 132760
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، ماه زرافشون رفیعی بیان داشت: در طرح بسیج سلامت نوروزی ۷۲۴ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۳۱۷ بازدید از اماکن عمومی انجامشده است.
وی ادامه داد: واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان تنگستان با استفاده از کارشناسان بهداشت محیط بهصورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید کردهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان یادآوری کرد: این بازدیدها بهصورت سرزده انجام میشود و واحدهای موردنظر ازلحاظ داشتن شرایط بهداشتی و بهسازی جهت ارائه خدمات به مردم موردبررسی قرار میگیرند.
ماه زرافشون رفیعی اظهار داشت: در بازدیدهای انجامشده در طرح نوروزی ۱۶۸ واحد صنفی اخطاریه بهداشتی دریافت کردهاند که ۱۷ مورد به مراجع قضایی معرفی و یک واحد نیز به دلیل به خطر انداختن سلامت عمومی پس از بازدید و طی مراحل قانونی با دستور مقام قضایی پلمب شدهاند.
رفیعی تأکید کرد: با توجه به اهمیت سلامت مردم، ۳۰۹ مورد سنجش با استفاده از دستگاههای پرتال، بسته به نیاز هر واحد صنفی بهوسیله دستگاههای دما سنج، قطبیت روغن جهت مشخص کردن اسیدی یا قلیایی بودن روغن، شوری سنج و تست بار میکروبی، سلامت مواد غذایی و محل تهیه مواد غذایی را موردبررسی قرار گرفت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت سلامت آب در چرخه زندگی مردم در طرح سلامت نوروزی هزار و ۲۶۳ مورد کلر سنجی از نقاط مختلف شهرستان انجام شده است.
جمعآوری ۶۴۴ کیلوگرم مواد غذایی فاقد مصرف انسانی
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان تصریح کرد: در طرح سلامت نوروزی در تنگستان ۶۴۴ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاقد مصرف انسانی کشف، ضبط و معدوم گردیده است.
رفیعی اظهار داشت: مردم باید در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ انقضاء مواد غذایی و محل نگهداری آن نیز توجه داشته باشند چون ممکن است ماده غذایی دارای تاریخ معتبر برای فروش باشد اما به دلیل نگهداری در دمای غیراستاندارد فاسد و فاقد استفاده انسانی باشد.
false
true
false
true