- 20 فروردین 1404
- اخبار استان
- کد خبر 132757
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، دکتر عصمت حیدری گفت: این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت موازین بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.
وی تصریح کرد: در طرح سلامت نوروزی ۱۲ اکیپ با حضور ۱۳ کارشناس بهداشت محیط و حرفهای بهصورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را مورد پایش و ارزیابی قرار دادهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای هزار و ۸۲۲ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام دادهاند که ۲۷۶ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۴ واحد پلمپ شده است. همچنین طی هماهنگی با سایر دستگاههای نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، اتحادیههای صنفی و نیروی انتظامی ۹۷ مورد گشت مشترک انجام گرفته است.
وی افزود: در این بازدیدها ۴۷۷ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی، ۹۹ مورد نمونهبرداری آب جهت آزمایش میکروبی، ۱۲۱۴ مورد سنجش عوامل محیطی از قبیل ید سنجی، شور سنجی، تست روغن مصرفی، سنجش pH و کنترل درجه حرارت با دستگاههای پرتابل انجام و از مواد غذایی مشکوک به آلودگی نمونهبرداری گردید که درنهایت ۳۶۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابلمصرف معدوم و از چرخه توزیع خارج شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه خاطرنشان کرد: در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان به ۶۷ مورد شکایات مردمی رسیدگی و ۱۳۵ مورد تذکر و برخورد با دستفروشان مواد غذای صورت گرفته است.
false
true
false
true