true
مدیر گروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی ایران راههای رفع آلرژی در بهار از دیدگاه طب سنتی تشریح کرد.
به گزارش "چغادک نیوز"، محمد احمدی مدیر گروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی درباره راههای درمان آلرژی اظهار داشت: از دیدگاه طب نوین آلرژی واکنش سیستم ایمنی است ولی ازدیدگاه طب سنتی تعریف آلرژی تفاوت دارد.
به گفته وی معمولا در فصل بهار آلرژی در افراد مستعد بروز پیدا میکند, گردههای گل و پخش شدن آن در هوا خود عامل شروع آلرژی است. در طب نوین با استفاده از آنتی هیستامینها آلرژی را درمان میکنند ولی در طب سنتی بروز آلرژی علائم نزله گرم است که به ۲ عامل داخلی و خارجی بستگی دارد.
مدیر گروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی افزود: عامل داخلی رطوبتها موجود در مغز است که ضعف مغز در نضج یا پختن این رطوبات عاملی برای بروز نزلهگرم است همچنین برخورد این رطوبات با عامل خارجی یعنی گرما خود موجب ریزش ترشحات از مغز میشود, به دلیل گرمای هوا در بهار و تابستان معمولا نزله گرم در این دو فصل بیشتر رخ میدهد.
احمدی گفت: راههای خروجی مواد زائد و رطوبتها از بینی, چشم و حلق است. که افراد نباید مانع ریزش و ترشح مواد از این خروجیها شوند چرا که بیماری شدت پیدا میکند. استفاده از کورتونها خود عاملی برای سرکوب بیماری است که بیماری در بدن باقی میمانند و کهنه میشود ولی از بین نمیرود.
راههای رفع آلرژی بهار
-در طب سنتی پاکسازی بدن از اخلاط اضافه خود راهی برای درمان آلرژی است.
-پرهیز و کمخوری از مهمترین اصول درمان است چرا که پرخوری خود عامل تشدید کننده آلرژی است.
-مصرف ماءالشعیر طبی
-بخور با گیاهانی مانند بنفشه برای رفع آلرژی مفید است
-استفاده از موادغذایی تقویت کننده مغز مانند بادام به صورت شیر بادام به طوری که چند عدد بادام پوست کنده را با یک لیوان آب به همراه یک قاشق عسل در مخلوط کن ریخته و بعد از میکس کردن نوشیدنی بسیار گوارا تهیه میشود.
-استفاده از آب سیب و رنده سیب همراه با زعفران و عسل
-پرهیز از مصرف غذاهای کارخانهای, سوسیس و کالباس
-پرهیز از نوشیدن آسرد همراه با یخ
-پرهیز از مصرف سسها به خصوص مایونز
-پرهیز از مصرف مواد آلرژی زا مانند ادویه, بادمجان، گوجه فرنگی، خیار, کاکائو، کیوی، خربزه، ماءالشعیر صنعتی، غذاهای حاوی موادنگه دارنده
-مصرف قطره سیاهدانه و چکاندن یک قطره از آن در بینی
-مصرف چای کوهی که خود ضد آلرژی است
منبع: تسنیم
false
true
false
true