×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۶ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
افشاگری دقیقه نودی از تخلفات حناچی/ارائه اسناد فساد برخی مدیران شهری به دستگاه های نظارتی

به گزارش چغادک نیوز، حدود دو هفته دیگر به پایان فعالیت مدیران شهری کنونی و شورای شهر پنجمی ها در پایتخت باقی مانده است و همزمان با شمارش معکوس برای شروع فعالیت منتخبین شورای ششم و برنامه ریزی آنها برای انتخاب شهردار، موضوعات جدیدی در شهرداری مطرح و حاشیه ساز شده است. از چوب حراج به اموال شهر گرفته تا ماجرای پول پاشی و حاتم بخشی های حناچی و تلاش برای استخدام ۲۱۰۰ نفر در دقیقه نود؛ همه این مسائل از جمله مواردی است که شورای ششمی ها از آن به عنوان تخلف و اقدامات غیرقانونی یادکرده و خواستار توقف آن شده اند.

 ارائه تخلفات گسترده شهرداری تهران به مجلس

اخیرا هم احمد نادری نماینده مجلس، در صفحه شخصی خود در توئیتر اعلام کرد: روزانه گزارشات زیادی از تخلفات گسترده در شهرداری تهران در دوره جناب حناچی به دفتر اینجانب می رسد از مباحث مالی، قراردادها، نحوه بکارگیری نیروها تا واگذاری و حوزه حمل و نقل و …

به تخلفات حناچی و تیم تحت مدیریتشان ورود می کنیم

وی افزود: ان شاء الله مجلس بزودی به نحو مقتضی به تخلفات ایشان و تیم تحت مدیریتشان ورود خواهد کرد.

برکناری در دقیقه نود

هنوز زمان زیادی از انتشار توئیت احمد نادری، نماینده مجلس نگذشته بود که خبر برکناری دقیقه نودی شکر الله بنار، مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران منتشر شد و طی حکمی از سوی عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، علی رضا جوانمرد که تا پیش از این در سمت عضو هیأت مدیره و معاون مشارکت ها و خدمات سرمایه گذاری سازمان مذکور مشغول به خدمت بود، به عنوان سرپرست این سازمان منصوب شد.

دیو ۷ سرفساد در شهرداری/ ارائه اسناد به دستگاه های امنیتی و نظارتی

شکرالله بنار قبل از برکناری، از اختلال در روند جذب سرمایه برای شهر تهران توسط اعضای شورای پنجم پرده برداشته بود.درباره این موضوع به سراغ شکرالله بنار، مدیرعامل سابق سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران رفتیم. وی درباره موضوعات پیش آمده در این سازمان به فارس گفت:  در شهرداری تهران و شورا روابط مافیایی پیش آمده، اژدهای ۷ سر فساد شکل گرفته و سوء استفاده و سرقت در موضوعات مختلف پیش آمده من همه اسناد این موضوعات را به دستگاه های نظارتی و امنیتی اطلاع دادم. منافع برخی در شورای شهر و شهرداری دچار چالش بود و از من باج خواهی می خواستند و از آنجایی که با مخالفت های من همراه شدند در صدد برکناری و عزل من رفتند.

وی افزود: در سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران اقدامات خوبی انجام گرفت ولی سنگ اندازی برخی در شورای شهر مانع بود البته با این وجود توانستیم بدهی های بانک شهر و بانک ملی را بپردازیم  و ۲۲۰۰ میلیارد تومان هم برای تامین مالی خط ۱۰ مترو تهران فراهم کردیم.

مدیرعامل سابق سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران ادامه داد: شرکت های مختلفی با شهرداری تهران همکاری دارند و در این میان شرکتی با شهرداری همکاری داشت که به دلیل سقوط یکی از جرثقیل‌هایش در پروژه مشارکتی که منجر به مرگ دو شهروند شده بود، از سوی دادگاه مقصر شناخته شد. بعد از این اتفاق یکی از اعضای شورای شهر به من زنگ زد و گفت این جرم را بر عهده بگیر تا این شرکت که در بخش خصوصی مشغول است، ضرر نبیند. ولی من قبول نکردم و از آن زمان اختلاف ها شکل گرفت.

وی بیان داشت: اختلاف از همان زمان شکل گرفت و اکنون باید پیگیری شود که این شرکت متخلف که یک عضو شورا از آن حمایت کرده در کدام قسمت شهرداری مشغول فعالیت است؟ شک نکنید اقداماتی صورت گرفته که خلاف بزرگی است.

 بیان اسرار مگوی اقتصاد ایران سبب شرکت مربوطه تحریم شود

بنار با بیان اینکه همچنین یک شرکت سرمایه گذاری قصد سرمایه گذاری ۱۶ هزار میلیاردی با شهرداری را داشت و وزیر اقتصاد هم دستور داده بود این اقدام توسط شهرداری تهران انجام شود ولی با موضع گیری نابه جای یک عضو شورا و بیان اسرار مگوی اقتصاد ایران سبب شرکت مربوطه تحریم شود، گفت: سال ۹۹ حدود ۵ هزار میلیارد تومان فروش در سازمان داشتیم و توانستیم یک پنجم بودجه شهرداری را تامین کنیم ولی علیرغم این موضوع حمایت ها از سازمان صورت نگرفت.

وی گفت: همچنین معاون اول رئیس جمهور بخشنامه ای صادر کرده بود که کلانشهرها از طریق تهاتر با فراوده های نفتی توسعه حمل و نقل عمومی و به عبارتی تامین اتوبوس و واگن مترو را انجام دهند و ما سرمایه گذار خارجی که یک شرکت مالزیایی بود را در نظر گرفتیم جلسات با معاونت حمل و نقل برگزار و مقدمات کار فراهم شد ولی برخی اعضای شورا  نه تنها حمایت نکردند بلکه با سنگ اندازی این موضوع را کلا هوا کردند و به سرانجام نرسید این در حالی بود که شرکت مربوطه حتی گارانتی و ضمانت بانک شهر را قبول کرده بودو تفاهم نامه هم منعقد شده بود.

سنگ اندازی شورای پنجمی ها در تامین ۲ هزار اتوبوس برای تهران

وی گفت:  قرار بود ۳ خط ال آر تی، ۲ هزار دستگاه اتوبوس و تعداد قابل توجهی واگن مترو را به روش تهاتر مبتنی بر دستورالعملی که دولت ارسال کرد به امضا برسانیم که متاسفانه این اقدام صورت نگرفت.

مدیرعامل سابق سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران با اشاره به اینکه حناچی، خود قبلا و در زمان نجفی، عضو هیات مدیره سازمان بوده و بر عملکردها در این سازمان کاملا واقف است، گفت: عملکرد این سازمان طی دو سال اخیر به صورتی بود که بالاترین سود عملیاتی را فقط در سال ۹۹ بین نهادهای اقتصادی داشتیم.

بنار به تخلف در پروژه «مسافر» در محدوده ترمینال خزانه اشاره کرد و گفت: قراردادهای این پروژه بسیار مبهم است و ما دادخواست ابطال آن را دادیم و شکایت هایی هم انجام شد ولی از دفتر حناچی فشار آوردندکه شکایت را پس بگیرید در این زمینه هم اسناد به دستگاه های نظارتی ارائه شده است. موارد شبه دار زیاد است و همه را به دستگا های نظارتی اعلام کرده ام.

رخنه فساد در شهرداری تهران

البته پاییز سال گذشته بود که مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران هم در جریان دویست و پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای شهر طی تذکری به شهردار تهران گفت: «فساد» آزار دهنده ترین و مشمئز کننده ترین صفتی است که در مواجهه با شهرداری تهران، شهروندان را آزار می دهد.

وی افزود: دیو هفت سر فساد در شهرداری آنچنان در جای جای این سازمان عریض و طویل رخنه کرده است که متاسفانه در میان تمام دستگاه‌ها، هنوز شهرداری در زمینه میزان دریافت رشوه و پارتی‌بازی رتبه  اول را دارد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در این میان برخی عناصر فاسد هم با خود فکر می‌کند باید از این نمد برای خود کلاهی ببافند، به همین دلیل پدیده رشوه رخ می‌دهد و برخی کارمندان با دریافت رشوه از مراجعین به نوعی سهم خود را دریافت کرده یا آنکه پارتی‌بازی می‌کنند، برای مقابله با این شرایط «شفافیت»،«شناسائی افراد فاسد» و «تشویق افرادی که تخلفات را گزارش می دهند» از بهترین پادزهرهاست.

از مطالبات پیگیری نشده تا تخلفات حناچی

حالا قرار است شورای جدید شهر تهران و منتخبین مردم بزودی و در نیمه مرداد فعالیت خود را آغاز کنند. انتخاب شهردار مهترین اولویت شورای ششمی ها اعلام شده و روند انتخاب شهردار نیز در حال انجام است و حدود ۱۱ گزینه پیشنهادی به مرحله نهایی انتخاب رسیده اند.

اما شهرداری تهران اکنون با چالش های فراوانی مواجه است از حجم انبوده مطالبات پیگیری نشده شهروندان در حوزه حمل و نقل عمومی گرفته تا مشکلات مالی در شهر و حالا باید دید برنامه مدیران جدید چگونه پیش می رود و با ورود دستگاه های نظارتی به مباحث تخلفاتی حناچی و تیم تحت مدیریتش وضعیت شهر تهران چگونه بهبود می یابد./فارس

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false