- 04 اردیبهشت 1398
- اخبار استان , فرهنگی
- کد خبر 61740
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز، سیروس فتحی بعد از ظهر چهارشنبه در دوره توانمند سازی طلاب فرهنگی شاغل در آموزش و پرورش استان اظهار داشت: سند تحول بنیادین یکی از دغدغههای نظام به ویژه مقام معظم رهبری و مورد تاکید رئیس جمهور است پس تلاش شود تا این سند جنبه عملی به خود بگیرد.
فتحی با اشاره به اینکه اولین ساحت ششگانه سند تحول بنیادین که مورد بررسی قرار گرفته است ساحت اخلاقی، مذهبی و دینی دانش آموزان است افزود: با توجه به ارتباط حوزه علمیه و آموزش و پرورش در این ساحت که ترویج فرهنگ دینی، تربیتی و مذهبی است فعالیت بیشتری انجام شود.
وی با بیان اینکه تبیین سند تحول بنیادین در کارگروههای تخصصی و زیرنظام ها در سطح ملی در حال انجام و در استانی نیز در حال طراحی است اضافه کرد: این سند زمانی مفید و اثرگذار خواهد بود که در برنامههای روزانه مدارس شکل اجرایی به خود بگیرد و ستاد سعی در آمادگی زمینههای لازم برای اجرای سند در مدارس است.
نقش روحانیون در اجرای سند تحول بنیادین
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر نقش روحانیون فرهنگی را در اجرای سند تحول بنیادین تعیین کننده دانست و گفت: روحانیون فرهنگی از این سند به عنوان یک ظرفیت در حل مسائل فرهنگی و در پیشبرد فعالیتهای تربیتی مدرسه استفاده کنند.
فتحی با بیان اینکه ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش به خوبی فعالیت میکند یادآور شد: آشنایی با حوزه علمیه، دیدار با علما، برگزاری نماز جماعت در مدارس و پژوهشهای لازم برای همکاریهای بیشتر از جمله برنامههایی است که در حال اجراست.
وی تصریح کرد: حضور روحانیون در مدارس همواره از فرصتهای بسیار مطلوب برای دانش آموزان است و با اشاره به اینکه حدود ۶۰ نفر از همکاران ما طلاب و روحانی هستند این ظرفیت بیش از پیش برای آموزش و پرورش به عنوان یک مزیت تلقی میشود.
فتحی یادآور شد: آموزش و پرورش استان از ظرفیت سرباز طلبه نیز استفاده میکند و در سال جاری نیز آموزش و پرورش استان پنج سرباز طلبه خواهد داشت و امیدواریم برای سال دیگر این تعداد افرایش پیدا کند.
مقابله با آسیبهای فضای مجازی
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره اینکه روحانیون فرهنگی سعی در ارتباط با اولیای دانش آموزان داشته باشند ابراز داشت: نقش روحانیون فرهنگی در تعامل با انجمن اولیا و مربیان، شرکت و نقش آفرینی در نشست اولیا و مربیان بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: آسیبهای فضای مجازی باید با برنامه ریزی اهداف بلند مدت، اقدامات فرهنگی و تربیتی و همچنین با تبادل تجارب بیشتر و آشنایی با مسائل روز و سند تحول بنیادین به فرصت تبدیل شود.
فتحی با بیان اینکه روحانیون فرهنگی در معرفی و شیوه صحیح استفاده از فضای مجازی، آسیبها، چالشها و راههای ارتباط مؤثر با آن اقدام کنند افزود: فضای مجازی هم تهدید و هم فرصت است اگر ما فرصتها را بشناسیم و زمینه تهدیدها را کاهش دهیم قابلیت استفاده مفید از آن را خواهیم داشت.
گفتنی است این دوره آموزشی دو روزه با حضور ۶۰ روحانی فرهنگی در سالن کنفرانس مرکز آموزشی رفاهی استاد نبوی بوشهر برگزار شد.
منبع:مهر
false
true
false
true