×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۶ دی - ۱۴۰۳  
false
true
آغاز مرمت کتابخانه مصلحیان بوشهر با اعتبار بیش از ۲ میلیارد تومان

به گزارش چغادک نیوز به نقل از ایرنا، اسماعیل سجادی‌منش روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کارشناسان این اداره کل برای مرمت و بازسازی قسمت‌های آسیب‌دیده و موریانه‌زده کتابخانه عمومی مصلحیان یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تعیین کردند که با حمایت ویژه فرماندار بوشهر در کمیته برنامه‌ریزی این شهرستان اختصاص یافت

وی افزود: ۷۰۰ میلیون تومان نیز از محل طرف سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از اعتبارات تملک دارایی‌های استان نیز به این رقم اضافه شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر تصریح کرد: در زمان حاضر با تعیین پیمانکار در مزایده‌ای که به تازگی برگزار شد و اختصاص ۵۰۰ میلیون تومان از سوی فرمانداری، بلافاصله پس از انتقال مخزن کتابخانه عمومی مصلحیان به بخش دفتری مدرسه تاریخی سعادت، عملیات مرمت و بازسازی این بنای تاریخی ارزشمند که پیش از این در دهه ۸۰ مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته بود، آغاز شده است.

سجادی‌منش گفت: هدف از انتقال مخزن کتابخانه عمومی مصلحیان به مجموعه تاریخی مدرسه سعادت متوقف نشدن کار کتابخانه و فعالت آن در زمینه امانت‌دهی و سایر برنامه‌های فرهنگی است.

وی یادآور شد: بنای کتابخانه مصلحیان سال ۱۳۷۵ از سوی فاطمه مصلحیان، بانوی خیر بوشهری وقف شد و بعنوان یکی از کتابخانه‌های با سابقه استان در بنایی با معماری دوره قاجار فعالیت می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر ادامه داد: از سال ۹۶ قسمت‌هایی از چندل‌های سقف سالن مطالعه این کتابخانه در اثر بارندگی و رطوبت دچار پوسیدگی و آسیب جدی شده بود که بلافاصله آن زمان، بنابر تشخیص کارشناسان مرمت این اداره‌کل استفاده از این سالن ممنوع و تخلیه شد در ادامه بخش‌های دیگری از سقف چوبی این کتابخانه درگیر موریانه شد که این امر مرمت آن را تشدید کرد.

وی یادآور شد: در دولت قبل اقدامی برای مرمت قسمت‌های آسیب‌دیده این بنا صورت نگرفت ولی در دولت سیزدهم بازسازی این بنا در اولویت برنامه‌ها قرار گرفت.

سجادی‌منش ادامه داد: کتابخانه عمومی مصلحیان، افزون بر اینکه به‌عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی شهر بوشهر شناخته می‌شود، یکی از جاذبه‌های تاریخی این شهر به شمار می‌رود که پس از مرمت می‌تواند به یکی از مکان‌های دیدنی برای گردشگران تبدیل شود و بی‌شک از این ظرفیت برای توسعه گردشگری فرهنگی (گردشگری ادبی) بهره برده می‌شود.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false