×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
برداشت ۸۸هزار تن علوفه در استان/ استفاده ۷۶۳ دامدار از خدمات منابع طبیعی و آبخیزداری

به گزارش چغادک نیوز: غلامرضا منتظری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان بوشهر به مناسبت هفته منابع طبیعی  گفت: در استان بوشهر ۹۳ درصد جنگل های طبیعی و ۷ درصد جنگل های خشک وجود دارد و با توجه به تنوع اقلیم در هر شهرستان نوع ارائه خدمات تفاوت دارد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با بیان اینکه  در استان بوشهر سالانه ۲۵۶ میلی لیتر بارش داریم اما در مقابل آن ۲۸۰۰ میلی لیترآب تبخیر می شود، افزود: عمدتا بارش ها به دلیل روان بودم آب از مدیریت خارج میشود که نیاز است برنامه ریزی جدی  جهت ذخیره سازی منابع آب های بارشی و سفره های زیرزمینی صورت بگیرد.

وی هزینه مدیریت آب های بارشی و زیرزمینی را بسیار کمتر از احداث آب شیرین کن های بزرگ عنوان کرد و اظهار داشت: احداث اب شیرین کن امر ضروری است و امروزه برای شیرین کردن یک متر آب دریا حدود ۶ هزار تومان هزینه می شود که قطعا با مدیریت آب های بارشی و سفره های زیرزمینی هزینه های خیلی کمتر‌ی انجام خواهد شد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به اینکه بیابان زدایی از الویت های مهم و با نهال کاری عملیات اجرایی آن انجام میشود  اما در استان بوشهر بافت های شور،ماسه ای و فاقد هر گونه پوشش وجود دارد، افزود:  براساس ممیزی که انجام شده است در استان ۷۶۳ دامدار از خدمات منابع طبیعی استفاده می کنند  ودر سالهایی که بارش خوب باشد بیش از ۸۸ هزار تن علوفه خشک برداشت می شود.

منتظری تصریح کرد: با بررسی هایی که انجام شده است ۷۷۰ هکتار از اراضی ملی در استان رفع تصرف شده است .

وی خاطر نشان کرد: از محل اعتبار صندوق توسعه ملی ۱۷۳ میلیارد تومان، منبع اعتبارات استانی ۲۳۰ میلیون‌تومان و منابع ملی ۱۱۳ میلیارد تومان به حوزه منابع طبیعی اختصاص داده شده است که تا کنون حدود ۱۵۳ پروژه اجرا و به بهربراری رسید.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از اجرای ۷۱۱ طرح آبخیزداری در استان بوشهر خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه‌ها امکان استحصال ۱۳۷ میلیون متر مکعب از روان‌آبهای فراهم شده است.

وی خاطرنشان کرد: هر گونه بهره برداری از منابع طبیعی لازم است با رعایت اصول توسعه پایدار انجام شود تا منابع تجدید پذیر به گونه ای باشد که به نسل های آینده منتشر شود./انتهای پیام

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false