- 27 مهر 1402
- خبر ویژه , صفحه اصلی چغادک نیوز
- کد خبر 119673
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز به نقل از تسنیم، علی سروری مجد امشب در نشست با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به ایجاد دفتر تقریب مذاهب اظهار داشت: ۱۰ دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه قبلاً فعال بود که با پیگیری تیم مدیریتی دانشگاه و گروه تخصصی دفتر تقریب مذاهب دانشگاه اکنون ۲۸ دفتر در استانهای تلفیقی کشور فعال و کارگاههای متعددی برای اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه حدود ۶۶ هزار نفر از برادران اهل سنت در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل یا فعالیت هستند خاطرنشان کرد: به گمان برخی، اقدام دانشگاه در ایجاد دفتر تقریب مذاهب، چندان ضروری نبود اما در دوره اغتشاشات نشان داد که یکی از عوامل حاکم بودن آرامش و عقلانیت در دانشگاه آزاد اسلامی، وجود همین دفاتر و برگزاری کارگاهها بود.
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور با بیان اینکه در برگزاری کارگاهها از اساتید به نام اهل سنت و متعهد به نظام شکوهمند اسلامی ایران بهره گرفته میشود افزود: خطرات اقدامات دشمن در این کارگاه به نحو احسن از زبان خود اهل تسنن بازگو میشود و با حضور دیگر دانشجویان و همکاران، سبب هوشیاری بیشتر شده است.
این مقام مسئول تأسیس مؤسسه امامت و مهدویت را دیگر اقدام دانشگاه معرفی و اذعان کرد: ابتدا این مؤسسه در ایام متصل به ولادت مولای متقیان فعالیت داشت اما امروز در ۳۱ استان کشور و واحدهای بزرگ استان تهران و در مجموع ۴۰ مؤسسه با برنامههای فاخر، مشغول فعالیت است.
وی از راهاندازی مدارس سعادت در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: این مدارس با نیت خالص و مسئولیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، به دور از درآمدزایی و براساس طرح ۴+۳ ایجاد شده است تا دوره متوسطه دوم را به دوران دانشجویی پیوند بزند.
سروری مجد اضافه کرد: در این طرح، تحصیل افراد در یک سیستم آموزشی کامل دیده شده است و دانشآموزان با اتصال به دانشکدههای معارف، مستقیماً وارد دانشگاه میشوند که نوعی آموزش تلفیقی خواهد بود.
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور اضافه کرد: تاکنون ۱۲ مدرسه دایر شده است که خدمتی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی به فرهنگ دینی کشور خواهد بود.
وی برگزاری رویداد عصر امید را یک اتفاق مهم در دانشگاه دانست و در خصوص فعالیتهای استانی دانشگاه عنوان کرد: در این رویداد تمام اقدامات فناورانه دانشگاه در معرض دید عموم قرار گرفت و متعاقب آن، دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، با ایده رویداد ملی عصرامید تخصصی، به صورت ملی با اشراف به ظرفیتهای استان، پیشرو در این مسیر بود.
این مقام مسئول تأسیس پردیس دانشگاهی را دیگر اقدام مهم دانشگاه آزاد اسلامی استان معرفی و افزود: پردیس عسلویه علاوه بر رفع نیاز آموزشی این شهرستان و جذب دانشجو، حلقه واسط و اتصال دیگر دانشگاههای آزاد اسلامی دیگر استانها به بخش صنعت و به ویژه عسلویه شده که تاکنون از قبل این دانشکده، قراردادهای مهمی منعقد شده است.
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور از افزایش بودجه این دانشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: ۵ سال پیش، بودجه کل دانشگاه آزاد اسلامی ۵ هزار میلیارد تومان بوده، اما امروز این رقم به ۳۳ هزار میلیارد افزایش یافته است که نشان از توسعه فعالیتها و انجام مطلوب امور دارد.
سروری مجد ادامه داد: معیشت کارکنان و اعضا هیئت علمی نیز از دیگر مسائل مورد توجه بوده است که در این مدت نزدیک به ۳۰۰ درصد حقوق همکاران افزایش یافته است.
یکی از مؤلفههای قدرت، داشتن علم، فناوری و محصولات استراتژیک
امام جمعه بوشهر نیز با محکوم کردن اقدامات جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی، برای مردم عزیز و مسلمان غزه آرزوی پیروزی و برای شهدا علو درجات را از خداوند متعال طلب کرد.
آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری اظهار کرد: در شرایط کنونی و نظم جهان هستی، باید بتوان در عرصه علم و فناوری دارای اقتدار بینالمللی باشیم و کشوری میتواند در هندسه علم جهان، سهم مهندسی داشته باشد که دارای مؤلفههای قدرت باشد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اینکه یکی از مؤلفههای قدرت، داشتن علم، فناوری و محصولات استراتژیک و فناورانه است عنوان کرد: این موارد حاصل نمی شود مگر با زیرساختهای قوی علمی که یکی از این زیرساختها، مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با بیان اینکه هم توسعه جغرافیایی و هم توسعه تجهیزاتی متناسب با نیاز آموزش حال و آینده کشور، یکی از کارهای راهبردی است، متذکر شد: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی خدمات شایانی در توسعه علم و فناوری و نیز رشد جغرافیایی حوزه دانشگاهی در سطح ملی داشته و تولیدات مناسبی نیز در جغرافیای ملی داشته است اما در شرایطی هستیم که دانشگاهها باید توجه فوقالعاده و وافری در عرصه تعمیق، پژوهش و رشد علمی داشته باشند.
امام جمعه بوشهر با ترسیم آینده نظام هستی و کشور در عرصه علوم ادامه داد: خروجی دانشگاهها باید توانمندسازی تمام نیروهای دانشی در عرصه های تسلط بر دانش، پژوهش در نظام مسائل و تولید علم در صورت توانایی علمی و مرجعیت علمی و تولیدات محصولات دانشبنیان باشد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه کارهای ارزشمندی در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است عنوان کرد: خوشبختانه رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی، فراملی است، خود را محدود نکرده بلکه در آمایش سرزمینی ورود پیدا میکند.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر باید توجه ویژهای به برنامه دریا پایه، حوزه انرژی هستهای، نخیلات و پتروشیمی در تنظیم پیشرفت توسعه استان داشته باشد تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزهها ورود کرده که نشان از رویکرد خدمت به نظام و پای کار بودن دانشگاه است و این ارزشمند است و جای قدردانی دارد.
وی با آرزوی موفقیت برای رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و قدردانی از رئیس قبلی تأکید کرد: هر انسان باید هر فعالیت، پست، جایگاهی را که تحویل میگیرد باید با قدرت در انجام آن کوشا و هنگام تحویل نیز در پیش درگاه خداوند متعال، سربلند باشد.
false
true
false
true