×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی: همزیستی مسالمت‌آمیز همه ادیان از امتیازات فاخر ایرانیان است

به گزارش چغادک نیوز به نقل از ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، علی دارابی که برای شرکت در چهارمین اجلاس ائتلاف برای حفاظت از میراث فرهنگی آسیا به چین سفر کرده، روز چهارشنبه -۶اردیبهشت ماه- در شهر شی‌این چین در نشستی با جمعی از فعالان میراث‌فرهنگی و گردشگری، رسانه‌های فعال و تشکل‌های مردم نهاد، استادان دانشگاه و ایران‌شناسان و هنرمندان دیدار و گفت‌وگو کرد.

دارابی در این مراسم گفت: ایران و چین روابط و مناسبات قدیمی دارند که راه ابریشم یک نمونه بارز در گذشته تاریخ است. امروزه این مناسبات بسط و گسترش یافته و در عالی‌ترین سطوح قرار دارد که فرصت بسیار مغتنمی برای هر دو کشور است.

دارابی افزود: وقتی از ایران سخن می‌گوییم یعنی قدیمی‌ترین تمدن و دارای قدمت ٧٠٠٠ساله و سابقه یک میلیون سال سکونت بشری دارد. ایران دارای ٣۵هزار اثر ثبت شده تاریخی است و دارای جاذبه‌های فوق‌العاده سیاحتی، گردشگری، زیارتی است. ایران کشوری با چهارفصل خیره‌کننده که برای گردشگران مقاصد اصلی در هر جای جهان است.

معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی گفت: مردم ایران ملتی نجیب، مهربان، میهمان‌دوست و بسیار صمیمی و خون‌گرم هستند. این خصوصیات اخلاقی برای ملت باتمدن ایران برای همه جهانگردان فرصت بی‌نظیری از سفر را فراهم می‌سازد.

دارابی افزود: ایران میزبانی برای همه مردم از هر دین، نژاد، مذهب است و تنوع فرهنگی و همزیستی مسالمت آمیز همه ادیان در ایران در طول تاریخ از امتیازات فاخر فرهنگی ایران است.

به گزارش چغادک نیوز به نقل از ایرنا، شهر شی‌این در چین از جمله شهرهایی است که مسلمانان زیادی درآن زندگی می کنند. برگزاری نمایشگاه موزه‌ای ایران و چین در آینده نیز در همین شهر توسط موزه ملی ایران برگزار خواهدشد.

ائتلاف برای حفاظت از میراث فرهنگی آسیا توسط جمعی از کشورها از جمله ایران بنیان‌گذاری شد. چین، ایران، ارمنستان، کامبوج، جمهوری دموکراتیک خلق کره، قرقیزستان، پاکستان، سوریه، امارات متحده عربی، یمن، آذربایجان، میانمار، سریلانکا اعضای موسس این ائتلاف و بنگلادش، سنگاپور، تاجیکستان، ازبکستان و ویتنام اعضای ناظر آن هستند.

این ساز و کار همکاریِ بین‌دولتی است که در راستای اجرای طرح آسیایی برای حفاظت از میراث فرهنگی که توسط کشورهای آسیایی مطابق با اصول مشارکت داوطلبانه، برابری، احترام متقابل و منافع متقابل ایجاد شده است و هدف آن افزایش ظرفیتِ حفاظت و استفاده از میراث فرهنگی در و هماهنگی طولانی مدتِ حفاظت از میراث فرهنگی در سراسر آسیا همراه با توسعه‌ی اقتصاد، جامعه، فرهنگ، گردشگری و حفاظت از محیط زیست است.

تقویت ارتباطات مستقیم مردم به مردم بین کشورهای آسیایی، تسهیل کردن انتقال تمدن‌های آسیایی و ایجاد جامعه‌ای با آینده‌ مشترک برای آسیا و مقر است.

انتهای پیام/

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false