- 20 دی 1397
- اخبار چغادک
- کد خبر 56876
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش چغادک نیوز: شنیده های این پایگاه خبری از محافل مختلف و گفته های مردمی حکایت از آن دارد که بعد از انتصاب علی زارعی اهل شهرستان دشتستان به عنوان شهردار چغادک، بعد از کنار زدن بومی ها در بدنه شهردای و واگذاری اختیارات به غیر بومی ها در سطح شهر نیز شنیده می شود شهرداری جهت تهیه اقلام مورد نیازی که در شهرچغادک نیز وجود دارد به دشتستانی ها روی آورده است .
این بومی ستیزی شهردار و شورای شهر چغادک که نسبت به این مسائل به راحتی عبور می کنند هم اکنون موجبات نگرانی شدید شهروندان را بهمراه داشته و بارها به این پایگاه خبری اعلام داشته اند که گلایه شهروندان را به مسئولین برسانند.
کریم الله یاری یکی از این شهروندان معترض به بومی ستیزی مسئولین می باشد که درگفتگو با چغادک نیوز اظهار داشت: بنده حدود ۷ سال است با شهرداری چغادک کار کرده ام و در این مدت ۱۵۰ سطل زباله ۶۰۰ لیتری، ۲۰۰ سطل زباله شهری را تولید و کلیه امورات جوشکاری شهرداری اعم از جوشکاری پل های ورودی کوچه ها، پارکینگ، ماشین آلات و… را انجام داده ام ولی هم اکنون با بی مهری از جانب شهردار مواجه شده ام.
این مسئول کارگاه جوشکاری در شهر چغادک افزود: هم اکنون با حدود ۱۵۰ میلیون طلب از شهرداری آیا شایسته است که امورات جوشکاری که بنده طبق سالیان قبل برای این شهر انجام می داده ام به فردی غیر بومی به نام ناصحی اهل برازجان و از دوستان شهردار داده شود که با نگاهی مختصر همگان متوجه می شوند که کیفیت کار بنده با این هم صنف عزیز بهتر است.
تولید چغادک
وی بابیان اینکه از تیرماه امسال امورات جوشکاری از وی و کارگاه های موجود در شهر گرفته شده است، تصریح کرد: چرا شورای شهر اقدام عاجلی در حمایت از بومیان انجام نمی دهد؟ چرا نسیه شهرداری باید به ما برسد و پول نقد انجام کار به غیر بومیان؟ مگر بومیان شهر چه گناهی کرده اند که نباید کارهای شهرداری را انجام دهند.
الله یاری در پایان خاطر نشان کرد: انتظار داریم که مسئولین همراهی بیشتری را با بومیان این شهر داشته باشند و به جای شکستن کمر تولید از تولید محصولات در این شهر حمایت کنند.
شنیده های این پایگاه خبری و گفته های مردمی در معابر و محافل حکایت از آن دارد که با وجود توانمندی چغادکی ها؛ بنایی که در خیابان اصلی شهر نیز کار می کند از شهرستان دشتستان بود، کانکس ایستگاه های اتوبوسی که چغادکی می توانستند تولید کنند از دشتستان بوده، امورات جوشکاری از دشتستان و عالی شهر بوده و تعمیرات ماشین آلات شهرداری در دشتستان است و سایر اقلام مصرفی شهرداری نیز از این شهرستان تهیه می شود که لازم است در این خصوص مسئولین تدابیر ویژه ای اندیشه نمایند تا حق بومیان این شهر پایمال نشود./ انتهای پیام