- 25 مهر 1401
- خبر ویژه , صفحه اصلی چغادک نیوز
- کد خبر 98312
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز به نقل از تسنیم : عبدالحسین گرشاسبی گفت با اشاره به اینکه قرارگاه آبخیزداری در استان تشکیل شده است اظهار داشت: این قرارگاه در راستای مقابله با خشکسالی، توسعه و اجرا طرحهای آبخیزداری و کنترل سیلاب راهاندازی شده است.
وی از تدوین برنامه جامع مدیریت سیلاب خبر داد و بیان کرد: این برنامه به منظور مدیریت بحرانهای احتمالی تدوین شده که در قالب آن انواع عملیات آبخیزداری مکانیکی، بیولوژیک، حفاظت خاک، کاهش فرسایش، کنترل سیلاب و تغذیه سفرههای زیر زمینی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر مساحت اراضی منابع طبیعی استان را ۲ میلیون و ۳۰۷ هزار هکتار دانست و تصریح کرد: در استان ۲۷۶ حوزه آبخیز وجود دارد که تاکنون ۶۱ حوزه آن به مساحت یک میلیون و ۸۴ هزار هکتار دارای طرح مطالعه است.
گرشاسبی از انجام عملیات آبخیزداری در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: عملیات آبخیزداری در سطح ۴۷۱ هزار هکتار اجرا شده و مساحت آبخیزداری بالادست ۴۸۸ هزار هکتار است.
وی آب حاصل از بارش باران را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: ۷۶ درصد عرصههای استان جز منابع ملی و طبیعی هستند که اجرا عملیات آبخیزداری نقشی مهم در کنترل سرعت سیلاب، کاهش سرعت تخریب، بیابانزایی دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به اینکه ۳۰ هزار میلیارد ریال برای اجرا طرحهای آبخیزداری کشور مصوب شده است گفت: از این میزان سهم استان بوشهر یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است.
گرشاسبی اضافه کرد: در حال حاضر ۸۳۲ سازه آبخیزداری در استان بوشهر احداث و ۹۹٫۵ درصد اراضی ملی استان تثبیت و ۹۹ درصد اسناد تک برگ اخذ شده است.
وی تاریخ ورود دام به مراتع روستایی و عشایری استان بوشهر را از ۱۵ آبانماه اعلام کرد و گفت: در این زمینه اکیپهای ثابت و سیار در مبادی ورودی استان از ورود دام قبل از تاریخ مقرر اکیداً جلوگیری میکند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر تأکید کرد: دامداران کوچرو هنگام ورود به مراتع قشلاقی استان از مراتع ییلاقی استانهای همجوار باید دارای پروانه چرا تمدید شده معتبر و یا طرح مرتعداری باشند.
false
true
false
true