- 14 بهمن 1403
- ایران و جهان
- کد خبر 131207
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز به نقل از ایرنا، مرتضی بحرانی روز یکشنبه در آیین افتتاح “شرکت درنیکا صید مانا” افزود: پیش از انقلاب اسلامی زمینهای شورهزار و غیرقابل کشت استان بوشهر بدون استفاده رها شده بودند اما در سه دهه اخیر با همت بخش خصوصی و دولت به استخرهای پرورش میگو و کانون تولید با ارزآوری و ظرفیت اشتغال بالا تبدیل شدهاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: در زمان حاضر، در ۱۳ نقطه سایت فعال و ۴۰۰ مزرعه، در این استان عملیات پرورش و تولید میگو انجام که بخش عمدهای از آن به صورت خام صادر میشود.
وی با تاکید بر اهمیت توسعه صنایع فرآوری در بوشهر گفت: صادرات آبزیان به صورت خام را منجر به از دست رفتن ارزش افزوده می شود و تقویت صنایع فرآوری در این استان میتواند با ایجاد اشتغال، افزایش درآمدهای ارزی و کاهش خامفروشی، نقشی مهم در رشد اقتصادی منطقه ایفا کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: ایجاد کارخانههای فرآوری و بستهبندی مدرن میتواند زمینه افزایش ماندگاری محصولات، بهبود کیفیت و دسترسی آسان به بازارهای بینالمللی بوجود آورد.
بحرانی گفت: شرکت درنیکا به عنوان یکی از پیشرفتهترین واحدهای فرآوری آبزیان کشور است و این مجموعه می تواند با ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم، سهم قابل توجهی در رونق اقتصادی و اشتغالزایی منطقه داشته باشد.
وی ادامه داد: این واحد صنعتی، با بهرهگیری از تجهیزات مدرن، فناوریهای روز دنیا و رعایت استانداردهای بینالمللی، قادر خواهد بود محصولات متنوعی از جمله ماهی منجمد، میگوی عمل آوریشده، آبزیان بستهبندیشده و سایر فرآوردههای شیلاتی را تولید و نیاز بازارهای داخلی و خارجی را تأمین کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر یادآور شد: این امر علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، باعث افزایش سهم ایران در بازارهای جهانی و افزایش ارزآوری از طریق صادرات محصولات شیلاتی خواهد شد.
بحرانی، حمایت دولت و بانک های تسهیل دهنده از اینگونه کارخانه ها را ضروری دانست و گفت: راهاندازی این مجموعه، نتیجه حمایتهای دولت، تلاشهای سرمایهگذاران و همت متخصصان ایرانی است.
وی با ابراز امیدواری از اینکه این مجموعه سرآغازی برای توسعه بیشتر صنایع شیلاتی باشد ادامه داد: در استان بوشهر ۳۹ واحد عمل آوری و فرآوری آبزیان با ظرفیت اسمی ۹۸هزار تن و جذب مواد خام ۱۲۵هزار تن موجب اشتغال یکهزارو ۲۱۲ نفر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: این کارخانه ها بر اساس نظامنامه ای باید کار فرآوری را انجام دهند وگرنه کد تایید اتحادیه اروپا را دریافت نمی کنند.
بحرانی گفت: کشورهای روسیه و چین کد و شرایط مخصوص صادرات خود را دارند.
false
true
false
true