true
یوسف نوری در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره خصوصیت دانشآموزان دهه ۸۰ یا نسل زد (Z) اظهار داشت: همه این دانشآموزان فرزندان ما هستند و قائل به خطکشی میان نسلها نیستم زیرا این عناوین برای نسلها را ما نامگذاری میکنیم.
وی افزود: امروز دانشآموز در این زیست بوم ویژگیهایی دارد که بخشی درونی و بخشی هم با تاثیرپذیری از محیط است. فناوریهای نوین، محیط اجتماعی و فرهنگی را باید بشناسیم و براین اساس برای دانشآموزان برنامهریزی کنیم که اگر این کار را نکنیم، نمیتوانیم ارتباط موثر با دانشآموزان برقرار کنیم.
نوری درباره حضور دانشآموزان در مراسمهای مربوط به دهه فجر پیروزی جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: دانشآموزان در برنامه جشن دانشآموزی فرزندان انقلاب چندین ساعت وقت خود را برای حضور در این مراسم گذاشتند زیرا این برنامه براساس سلیقه دانش آموزان تهیه شده بود.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید برای آینده دانشآموزان تلاش شود، ادامه داد: همکاران ما در آموزش و پرورش این برنامهریزی را انجام میدهند و انتظار داریم که رسانهها این اقدامات مناسب را برجسته کنند تا در جامعه دیده شود زیرا این اقدامات کارهای فاخری هستند که برای دانش آموزان و معلمان در نظر گرفته شده و بهترین بستر برای این اقدام آموزش و پرورش است.
به گزارش چغادک نیوز به نقل از ایرنا، نسل زد یا نسل نت به جوانانی گفته میشود که در سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۰( ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰) متولد شدهاند و ویژگی هایی متفاوت از نسلهای گذشته مانند ریسک پذیری، سنت شکنی دارند.
این نسل از همان ابتدای کودکی پیشرفت اینترنت و سایر ابزارهای هوشمند دنیا را دیدهاند و به همین دلیل به آنها نسل نت (اینترنت) یا بومیهای دیجیتال هم گفته میشود و اکنون بسیاری از کارهای خود را با دستگاهها و ابزارهای هوشمند انجام میدهند.
این نسل برآیند دنیای دیجیتال هستند که از همان بدو تولد در چنین بستری رشد کرده اند و به طور طبیعی خواسته ها، باورها و ارزش های آنها با نسل های قبل بسیار متفاوت و نیازمند شناخت و بررسی بیشتر است.
کارشناسان معتقدند این نسل به دنبال یافتن حقیقتها هستند و برای دریافت پاسخهای خود هزینه میکنند و در نهایت با انجام گفتوگوهای مختلف بطور آزادانه به ارائه نظرات خود میپردازند.
در واقع ضروری است هم زبان این نسل را درک کرد و هم با تفاهم و همدلی این افراد را با رویههای غالب جامعه و ارزش و هنجارهای عرفی اجتماع آشنا کرد تا یک توافق مسالمتآمیز در جامعه ایجاد شود.
false
true
false
true