- 26 بهمن 1397
- خبر ویژه , صفحه اصلی چغادک نیوز
- کد خبر 58099
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش چغادک نیوز:دومین یادواره شهدای مسجد امیرالمومنین(ع) شهر بوشهر با حضور حضرت آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و با سخرانی سید ناصر حسینی پور نویسنده کتاب «پایی که جا ماند»برگزارشد و از خانواده شهدای شهید شهرام مجاهدی، شهید حیدر حیدری، سیدعبدالله جمشیدی،سید یحیی خسروی،شهید عادل حاوی زاده ،شهید یوسف قربانی،شهید مهرزاد پورمحمد و شهد سید احمد هاشمی پایگاه مقاومت بسیج شهید شهرام مجاهدی مسجد امیرالمومنین(ع) شهر بوشهر تجلیل بعمل آمد.
سید ناصر حسینی پور در دومین یادواره شهدای مسجد امیرالمومنین(ع) شهر بوشهر، با بیان اینکه یادواره شهدا، جلسه بصیرت، بایدها و نبایدها است، اظهار داشت: ۳۰ سال از جنگ و آن روزها میگذرد چگونه میشود دیروز را با امروز پل زد و دیروز برای امروز چه حرفی برای گفتن دارد.
نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» گفت: مگر میشود از ایمان، خلوص و ولایتمداری شهدا گفت اما از مدیریت شهدا نگفت و اگر اینطور شود، شیعه لندنی و انگلیسی میشویم.
وی با تأکید بر اینکه نظام سلطه میخواهد که از شهید بگوییم اما آن را به گفتمان مقاومت و تفکر ما میتوانیم، وصل نکنیم، بیان کرد: اساس نظام سلطه و ریشه دشمنیهای علیه این ملت ما میتوانیم و گفتمان مقاومت است و دشمنی با قلب راکتور اراک نیست، دشمنی با چند هزار سانتریفوژ نطنز نیست.
حسینی پور ادامه داد: دشمنی با فردو نیست، آنکه باسیمان پر، سانتریفوژها که جمع و نطنز که عملاً تعطیل و هرچه که غربیها خواستند شد، پس چرا این دشمنیها ادامه دارد، دشمنیها روی تفکر” ما میتوانیم” است.
وی خاطرنشان کرد: شهدای ما در عرصه مدیریت جامعه، زندگی فردی و اجتماعی حرف برای گفتن دارد، وقتی میگوییم فیشهای نجومی و با آن روبهرو میشویم، میتوانیم نامه شهید ذبیحالله عالی را به مدیران جامعه نشان دهیم.
رزمنده و جانباز دفاع مقدس گفت: شهید عالی در نامهای به فرمانده سپاه ساری مینویسد، من ذبیحالله عالی، بهواسطه زمینهایی کشاورزی پدرم، وضع مالی خوبی دارم، لطفاً دستور دهید حقوق من نصف شود و فرماندار سپاه ساری در گوشه نامه دستور میدهد که حقوق این پاسدار نصف شود.
وی با بیان اینکه ما اگر بعثی دیروز را در جلسات شهدا شناختیم، انگشت حیرت به دهان میگیریم که بچههای ما با اینها جنگیدند، افزود: اما اگر نگاهمان فیلم و سریالهای تلویزیونی باشد، اینکه این شهدا کاری نکردند به خاطر این است که خیلی جاها دشمن را ترسو و بزدل و احمق معرفی کردیم که اینگونه نبود.
نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» خاطرنشان کرد: باید بعثیها را شناخت تا بتوان شهدا را فهمید و دشمن دشمنی است که اگر خوب معرفی شود، کارها و فعالیتهای شهدا مشخص میشود.
حسینی پور با بیان اینکه دشمنیها با جمهوری اسلامی اساسی، مبنایی و ریشهای است و آمریکاییها سالهاست از دهکده جهانی میگویند، گفت: دنیا را که نگاه میکنیم دنیا برای آمریکاها و نظام سلطه دهکده است، پهبادهایشان در افغانستان یک عروسی را بمب باران میکند، در پاکستان و عراق همین کار را میکند و منافع ملتها را به غارت میبرند.
وی تصریح کرد: نقطه مقابل دهکده جهانی، سرباز جهانوطن است که گستره آن ایران نیست و گستره آن دنیا است و گستره دهکده جهانی هم آمریکا نیست و دنیا است.
این آزاده جنگ تحملی با بیان اینکه اگر کمی مبناییتر به جلسه و یادواره شهدا نگاه کنیم، میفهمیم چرا کینه بر آبسنگین اراک نیست، فردو و نطنز نیست، افزود: اینها میگویند دهکده جهانی و همهجا هستند و همه کار میکنند و ما هم در تفکر آرمانی امام (ره) میگوییم سرباز جهانوطن و ماهم همهجا هستیم.
وی ادامه داد: آنها برای تحقیر ملتها و ما برای عزت برای ملتها حضور داریم.
حسینی پور گفت: آنها در طراحی ابزارآلات جنگی خود یک نگاه از جنگ دارند و میگویند نظام سلطه باید یکی از ویژگیهای طراحی ابزارآلات نظامی، بر اساس بزرگ بودن باشد و بزرگ بودن ابهت ایجاد میکنید.
وی با اشاره به اینکه ناوها و نیرویهای آمریکایی در کنار هر کشوری از آبهای آزاد به آبهای سر زمینی بیایند همه هزینههای سربازان آمریکایی را باید آن کشور بدهند، اظهار کرد: باید برایشان فرش قرمز پهن کنند و سردمداران این کشورها از نیرویهای آمریکایی میترسند.
نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» اظهار داشت: دشمن به همین دلیل از جمهوری اسلامی عصبانی است که چرا از نیروهای آمریکایی نمیترسند و میگویند این بزرگ بودن است که ایجاد ترس میکند و در مقابل همه کشورها بهجز ایران جواب داده است.
وی افزود: حتماً تئوریسینها و نظریهپردازان جنگهای رسمی و کلاسیک، شاخصههای اخلاق و انسانیت را در جنگ حسین فهمیدهایها مسخره میکنند و این عادی است و برای بزرگان جنگهای کلاسیک آن پیروز میدان است که سلاح بیشتر و اسلحهی پیشرفتهتری دارد.
این رزمنده دفاع مقدس با اشاره به اینکه برای اینها حرف زدن از اخلاق و انسانیت معنی و مفهوم ندارد، تصریح کرد: از نگاه اینها افرادی که در کربلا، سال ۶۱ قمری شهید شدند شکست خوردند و از نگاه تفکر جنگ کلاسیک هرکس کشته شد، محکومبه شکست است.
وی با بیان اینکه امروزه بعد از آن سالها هم در کشور از یک سری حنجرهها صداهایی میشنویم که صدای “ما نمیتوانیم” است، اظهار داشت: آن حنجرهای که در برج میلاد در روز ملی صادرات بهعنوان وزیر این مملکت پشت تریبون رسمی میگوید همانگونه که مربی ورزشی وارد کشور میکنیم، خوب است مدیر وارد کشور کنیم.
این رزمنده دفاع مقدس گفت: باید گفته شود که پرونده پلهای خیبر رفت در دولت آن روز و برگشت خورد و گفتند ما نمیتوانیم ۱۳ کیلومتر پل شناور را در چند ماه بسازیم و بچههای جهاد خودکفایی اصفهان ثابت کردند که پروندهای که در دولت برمیگردد را میتوان ساخت.
وی با بیان اینکه صدایی میآید که میگویند برجام سایه جنگ را از سر این ملت برداشت، افزود: نه؛ اگر قرار باشد سایه جنگی از سر این ملت برداشته شود، امثال حسن تهرانی مقدم این سایه را با موشکهایش برداشت.
حسینی پور بیان کرد: ژنرال «یوزی رابین» فرمانده زره موشکی اسرائیل در یک همایش رسمی و در جمع نظامیان خود در مورد موشکهای ما سه ساعت توضیح میدهند و از پشت تریبون میگوید من به احترام حسن تهرانی مقدم و یاران او که موتور جت جنگنده را ساختند، کلاه از سر برمیدارم و به آنها احترام میگذارم.
وی با تأکید بر اینکه سایه جنگ را امثال محسن حججی از سر این ملت برداشتند که یک نگاتیو عکس همه معاملاتشان را به همریخت، خاطرنشان کرد: سایه جنگ را مادران شهدا از سر این ملت برداشتند، مادر سه شهید و همسر امامجمعه رودسر وقتی فرزند چهارم را برای تشییعجنازه میآورند، میگوید خانمها و آقایان مشکلی نیست بچههایم شهید شدند، امام خمینی (ره) سلامت باشند.
نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» بیان کرد: سایه جنگ را مادری از سر این ملت برداشت که وقتی طلاهایش را به جبهه بخشید، میگویند یادت رفت که رسید بگیری و مادر شهید میگوید من دو فرزند خودم را دادم رسید نگرفتم، برای اینها رسید نمیخواهم.
وی ادامه داد: جنگ را اینها از سر این ملت برداشتند، دشمن دیروز به جانمان حمله کردند و امروز به سفرمان حمله میکنند و سایه جنگ را تفکر حسین فهمیده از سر کشور دور کرد و ما چقدر با حسین فهمیدهها بد کردیم.
حسینی پور گفت: در روزنامههای اسراییلی مینویسد توافق با آیتاللهها در برجام، ریختن بتن در اراک برای ما شیرین است اما برداشتن درس حسین فهمیده از کتاب درسی دانش آموزان ایرانیها شیرینتر بود./انتهای پیام