true
به گزارش چغادک نیوز، مدیرکل کانون استان تهران در آیین گشایش نمایشگاه «لبخند قصه گو» با تاکید بر اهمیت قصه گویی به عنوان فرصتی برای بیان مسائل تربیتی و اخلاقی گفت: در مجموع ۱۴۰ اثر از دو گروه سنی کودکان و نوجوانان ۱۲تا ۱۸ سال ۸۵ اثر و بزرگسالان بالای ۱۸ سال ۵۵ اثر در این جشنواره شرکت کردند.
فاطمه تنهایی با اشاره به اینکه عروسک کالایی فرهنگی است و عروسکهای بومی و یا مردم ساخت به عروسکهایی گفته می شودکه توسط جوامع محلی با مواد و مصالح ساده بومی ساخته می شود؛ افزود: شرکت کنندگان در ساخت عروسک از ابزار و وسایل دلخواه استفاده کردند و عروسک های ساخته شده حاوی یک پیام امیدبخش با محوریت قصه و قصه گویی است و پیام ها در بخش مناسبی از بدنه عروسک یا در کنار آن نصب شده است.
محمدرضا زمردیان معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان نیز با تاکید بر ثبت آثار برگزیده جشنواره لبخند قصه گو،گفت: در صورت فراهم شدن بسترهای لازم، آثار برگزیده به تعداد بیشتر تولید می شود.
فاطمه تنهایی نمادپردازی در جهت ایجاد حس مهرورزی وهمدلی، انتقال پیام هایی با مضامین امیدبخش و ایجاد زمینه برای پرورش توانایی های فردی و گروهی را از جمله اهداف این جشنواره دانست و عنوان کرد: فراخوان جشنواره “لبخند قصه گو” از مرداد امسال آغاز و تا ۲۰ آذر ۱۳۹۹با دریافت آثار از۳۲ مرکز کانون استان تهران و علاقه مندان آزاد ادامه داشت.
وی افزود: هیئت داوران پس از بررسی سه اثر در بخش نوجوان و پنج اثر در بخش بزرگسال را به عنوان برگزیده اعلام خواهند کرد./فارس
false
true
false
true