true
حال با توجه به این فضا پیشنهاد می شود با عنایت به فراهم شدن ابزارهای جدید برای همفکری و هم اندیشی و شاید داوری، علاقه مندان به هنر و سینما در گستره ای فراتر حلقه داوری تشکیل داده و به قضاوت بنشینند. فرصت نقدهای دلسوزانه برای بهبود حال خراب سینما را از دست ندهیم و دست در دست هم دهیم تا شاید اندکی از این ملال کم شود.
به گزارش "چغادک نیوز"،به نقل از جهان، حکایت فجر و جشنواره امسال هم روایت تقارن زمانی جشنوراه فیلم با دهه مبارک فجر، یعنی سالگرد پیروزی انقلاب است که بار دیگر تکررا شد.
حکایتی که می توانست سال به سال به یمن این هم زمانی حکایت انقلابی تر شدن سینمای ایران باشد، اما امسال با توجه به عدم برگزاری جشنواره آثار تلوزیونی یعنی "جشنواره جام جم"، جشنواره فجر بیشتر دیده و با حضور مدیران سینما در تلوزیون پوشش رسانه ای خوبی هم به این رخداد فرهنگی داده شد.
همت برگزار کنندگان جشنواره امسال بر کمتر کردن حاشیه ها و رعایت ضوابط، اقدام شایسته ای بود. کار دشواری که این بار هزینه آن را شاید بجای مخاطب سینما، مدیران سینما بپردازند و این تغییر شاید مایه تحولی هم در آینده باشد.
حضور جوان ترها و کنار گذاشتن تعارفات تحمیلی خانه سینما راه را اندکی باز کرده که جوانه ها بر تنه ی پوسیده سینما دیده شوند و این یعنی امید.
حال با توجه به این فضا پیشنهاد می شود با عنایت به فراهم شدن ابزارهای جدید برای همفکری و هم اندیشی و شاید داوری، علاقه مندان به هنر و سینما در گستره ای فراتر، حلقه داوری تشکیل داده و به قضاوت بنشینند. فرصت نقدهای دلسوزانه برای بهبود حال خراب سینما را از دست ندهیم و دست در دست هم دهیم تا شاید اندکی از این ملال کم شود.
به نظر می رسد اگر اهالی رسانه های مجازی کمی از گزارش نویسی و عکس های تکراری دست بکشند یا حداقل جایی برای نقادی باز کنند و مدیران ارشادی هم صبر و تحملشان را بالا ببرند، این زمستان بهار خواهد داشت.
شاید بهتر باشد منتقدین هم فقط به تلخی های این حکایت نپردازند و با چشم باز جوانه ها را ببیند و از نورسته های فرهنگ حمایت کنند و آثار سینمای ایران را به یکباره کنار نهند. در میان آثار امسال حال و هوای جدیدی هم هست که باید به آن فضای بروز و ظهور داد؛ شاید با همت تقدیر منتقدین امکان رشد جوان ترها در سایه حفظ حرمت بزرگتر ها فراهم گردد.
false
true
false
true