وی با بیان اینکه رستورانها مرغهای متوسط رو به پایین را خریداری میکنند و خانمهای خانهدار مشتریان خرید مرغهای درشت هستند، گفت: میزان تولید مرغ زنده در کشور سالانه حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن و مرغ آماده به طبخ ۲ میلیون تن است که بین ۵۰ تا ۶۰ درصد از این میزان تولید حدود ۱۰ تا ۱۵ گرم ضایعات دارند.
به گفته رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور، سالانه بین ۵ تا ۱۰ تن ضایعات مرغ شامل چربی، شش و کلیهها توسط خانمهای خانهدار دور ریخته میشود که این ضایعات خوراک سگ و گربه شده یا دور ریخته میشود.
یوسفی، بهترین وزن برای مرغ مورد مصرف خانوار را بین ۱ کیلو و ۱۰۰ گرم تا یک کیلو و ۸۰۰ گرم عنوان کرد و افزود: در حال حاضر وزن مرغهای مورد مصرف بین یک کیلو و ۱۰۰ گرم تا ۲ کیلو و ۵۰۰ گرم است.
وی تصریح کرد: مردم فکر میکنند مرغهای کوچک مریض هستند در نتیجه تمایلی به خرید این نوع کالا ندارند در حالیکه اگر مرغی بیمار باشد، به هیچ عنوان اجازه خروج از کشتارگاه را به آن نمیدهند.
یوسفی با بیان اینکه وقتی مرغ به شکل قطعه بندی شده عرضه میشود هیچگونه ضایعاتی ندارد و این ضایعات به خوراک دام تبدیل شده یا در مصارف صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد، گفت: کمتر از ۵ درصد از ۲ میلیون تن مرغ تولید شده در کشور به این شکل عرضه میشود.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ مصرف مرغ قطعه بندی شده بین ایرانیان جا نیفتاده و آنها این نوع مرغ را خیلی نمیپسندند، تاکید کرد: یک فروشگاه باید به همان اندازه که مرغ درسته دارد، نوع قطعه بندی شده آن را نیز داشته باشد تا این فرهنگ میان مردم جا بیفتد.
یوسفی، میزان مصرف سرانه مرغ در کشور را بیش از ۲۵ کیلوگرم برای هر ایرانی در سال اعلام کرد.