×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
استاندار پیگیر باشد/پارس شمالی اجازه  اجرای طرح توسعه گمرک لاور ساحلی در ۲ هکتار را فراهم نمی‌کند

به گزارش چغادک نیوز: سیدکمال‌الدین شهریاری صبح امروز در نشست بررسی وضعیت طرح‌های اشتغال‌زایی و تسریع روند پروژه‌های عمرانی شهرستان دشتی با بیان اینکه این شهرستان قطب تولید محصولات کشاورزی خارج از فصل استان بوشهر است اظهار داشت: دشتی از ظرفیت بالایی در بخش‌های مختلف به سبب تنوع آب و هوایی، هم‌جواری با دریا، کوهستان و دشت وسیع دارد.

وی با تاکید بر معرفی استعدادهای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف افزود: مواد معدنی فسفات و قیر طبیعی یکی از ظرفیت‌های معادن دشتی است که سازمان ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری کارهای مطالعاتی برای اکتشاف از این معادن آغاز کرده است.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و توسعه فعالیت‌های صنعتی را یکی از برنامه‌های مهم سرمایه‌گذاری در بخش معادن فسفات، بیتومین و قیر طبیعی در شهرستان دشتی است.

شهریاری با بیان اینکه ظرفیت یاد شده ۱۰۰ درصد اشتغال روستایی و شهری در دشتی را فراهم می‌کند تاکید کرد: در کنار این ظرفیت، بخش کشاورزی از قابلیت مهمی برخوردار است به گونه‌ای که دشت پلنگ، کاکی، شنبه و طسوج در شهرستان دشتی مرکز قطب کشاورزی استان بوشهر است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتی قطب تولید محصولات گلخانه‌ای استان بوشهر است تصریح کرد: عدم بهره‌وری از فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود، فقر، بیکاری، چالش‌ها و گله‌مندی مردم را افزایش می‌دهد.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس وضعیت نرخ بیکاری در دشتی را مورد اشاره قرار داد و گفت: با وجود این ظرفیت‌ها باید دانش آموزان و دانشجویان پس از تحصیل اشتغال مورد نظر آنها در این مراکز تولیدی فراهم شود.

شهریاری با انتقاد از تغییر مستمر قوانین، مقررات و سیاست‌ها تصریح کرد: تغییر قوانین، مقررات ، سیاست‌ها سبب مزاحمت در  امر تولید، اشتغال و سرمایه گذاری شده است به‌گونه‌ای که تولید کننده و سرمایه‌گذار برای افق آینده نمی‌تواند برنامه‌ریزی کند.

وی، با تاکید بر گره گشایی مدیران دستگاه‌های اجرایی از مشکلات سرمایه‌گذاری در دشتی و تنگستان افزود: برخی نقاط دارای زیرساخت‌های ناقصی دارند که این مهم سبب طولانی شدن امر سرمایه‌گذاری می‌شود.

بیشتر بخوانید

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس با بیان اینکه شهرک صنعتی دشتی فاقد گازرسانی است تاکید کرد: برای امر سرمایه‌گذاری در شهرک صنعتی دشتی باید زیرساخت‌های اولیه مانند آب، برق، گاز و راه آماده باشد تا انگیزه لازم  برای سرمایه‌گذاری در این عرصه فراهم شود.

شهریاری با تاکید بر فراهم شدن زیرساخت‌های صادرات در اجرای طرح‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری خاطرنشان کرد: هیچ سرمایه‌گذاری در هیچ کشوری بدون توجه به صادرات موفق نمی‌شود.

وی تولید گوجه فرنگی خارج از فصل را یکی از ظرفیت‌های دشتی دانست و تاکید کرد: تولید این محصول در فصل سرما  در دشتی فراهم است ولی به سبب ممنوع شدن صادرات گوجه فرنگی انگیزه لازم از کشاورزان سلب کرده است.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس با تاکید بر رفع موانع صادرات این محصول گفت: بین ۵ تا ۱۰ درصد محصول گوجه فرنگی دشتی صادر می‌شود که رفع موانع صادراتی باید در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی و مسئولان ذی‌ربط قرار بگیرد.

شهریاری با تاکید بر تفویض اختیار به استاندار بوشهر برای تصمیم‌گیری در امر صادرات محصول کشاورزی افزود: نماینده عالی دولت در استان بوشهر باید بر اساس ظرفیت‌های تولیدی و کشاورزی برای صادرات تصمیم‌گیری کند و موانع صادراتی در این استان برداشته شود.

وی گمرک لاور ساحلی در دشتی را از دیگر ظرفیت این شهرستان دانست و تصریح کرد: گمرک لاور ساحلی تنها گمرک شهرستان دشتی است که با وجود داشتن مصوبه فعالیت و توسعه زیرساخت‌ها، پارس شمالی اجازه  اجرای طرح توسعه آن در ۲ هکتار را فراهم نمی‌کند.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس قدمت گمرک لاور ساحلی در شهرستان دشتی را بیش از یک قرن دانست و خاطرنشان کرد: پارس شمالی افزون بر ۱۶ هزار هکتار اراضی ساحلی در شهرستان‌های تنگستان، دشتی و دیر را تحت نفوذ خود قرار داده و اجازه اجرای طرح‌های توسعه‌ای در گمرک لاور ساحلی در مساحت ۲ هکتاری سلب کرده است.

شهریاری از استاندار بوشهر و مسئولان ذی‌ربط برای فعال شدن گمرک ساحلی در راستای ایجاد اشتغال و رونق تجاری منطقه خواست نسبت به اجرایی شدن طرح توسعه گمرک لاور ساحلی اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

 

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false