- 11 اسفند 1396
- ایران و جهان , سیاسی
- کد خبر 46080
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز: مجلس شورای اسلامی این روزها درگیر طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان در ۴۰ سال گذشته است که با استقبال خوب نمایندگان مواجه شده است و امید میرود با تصویب این طرح مبارزه با فساد و تحقق عدالت به نقطه مطلوبی برسد.
براساس طرح «اعاده اموال نامشروع مسئولان» که تا کنون به امضای بیش از ۱۰۲ نماینده مجلس رسیده، هیئتی متشکل از نهادهای نظارتی، امنیتی و قضایی وظیفه بررسی اموال مسئولان را دارد که پس از بررسیها در صورت حصول اطمینان از نامشروع بودن این اموال، آنها را به بیت المال بازمیگرداند.
این طرح بنا دارد به اموال و داراییهای مسئولان نظام جمهوری اسلامی از انقلاب تا کنون رسیدگی کند و در صورتی که به نتیجه برسد اموال و داراییها با سابقه کاری و وضعیت درآمدی مدیران همخوانی ندارد، اموال و داراییها را که مشمول مواد طرح خواهند شد به بیت المال بازمیگرداند.
بهبهانه بررسی این طرح در مجلس شورای اسلامی، سری به گذشته زدیم و توصیههای مهم مقام معظم رهبری به نمایندگان مجلس درباره مبارزه با فساد را که در دیدار ۲۷ خرداد سال ۱۳۸۳ در جمع نمایندگان مجلس مطرح شد، بازخوانی کردیم.
مشروح بیانات امام خامنهای درباره مبارزه با فساد در این دیدار بهشرح زیر است:
“از جملهی مهمترین کارها، مبارزهی با فساد است. مبارزهی با فساد، یک جنبهی اخلاقىِ محض نیست؛ ادارهی کشور متوقف به مبارزهی با فساد است. بنده دو سه سال پیش که آن نامه را دربارهی مبارزهی با فساد به مسئولان کشور نوشتم، بهدنبال یک کار طولانی و یک بررسی و مطالعهی وسیع و همهجانبه بود. از هر طرف میرویم، میبینیم اگر با فساد مبارزه نشود، همهی کارها لنگ خواهد ماند. اینهمه کار خوب دارد در کشور انجام میگیرد ــ کارهایی که انجام گرفته، کم نیست ــ اما وجود فساد، بعضی از آنها را خنثی میکند.
استخری را در نظر بگیرید که از چند چاه عمیق با لولههای چنداینچی مرتب در آن آب ریخته میشود، اما استخر پُر نمیشود. وقتی نگاه میکنید، میبینید بدنهی استخر ترک خورده و ته آن سوراخ است؛ هرچه از این طرف آب میریزید، از آن طرف بیرون میرود؛ به کانالهایی که شما در نظر گرفتهاید آبیاری کنید، اصلاً آب نمیرسد.فساد در جامعه، اینطوری است.
فساد مالی، مثل خوره، ایدز و سرطان است؛ باید با آن مبارزه کرد. البته نباید بزرگنمایی کرد. بعضیها جنجال و بزرگنمایی میکنند و طوری حرف میزنند که کانّه این سرطان همه جا را گرفته؛ نخیر، اینطوری نیست. اینهمه ما دستهای پاکیزه، چهرههای پاکیزه و انسانهای پاکیزه در دستگاههای گوناگون از بالا تا پایین داریم؛ اکثریت هم با اینهاست؛ منتها یک نقطهی فساد، همهی بدن را آلوده میکند. وقتی یک جای بدن بیمار میشود و درد میگیرد ــ مثلاً وقتی دندان فاسد میشود ــ انسان شب خوابش نمیبرد. قلب، سالم؛ معده، سالم؛ ریه، سالم؛ جریان خون، سالم؛ اما یک دندانِ ناسالم خواب را از انسان میگیرد.
فساد، اینطوری است؛ باید با فساد مبارزهی جدی کرد. یک پایهی مبارزه، شمایید. آن روزی که بنده مسألهی مبارزهی با فساد را گفتم، توقعم این بود که مجلس شورای اسلامی سینه سپر کند و جلو بیاید و در این میدان حرکت کند تا ما دیگر احتیاج نداشته باشیم دنبال کنیم؛ اما متأسفانه اینطور نشد. آنها نکردند، شما بکنید. البته بهقول برادر ظریف و نکتهسنجمان، با دستمال کثیف نمیشود شیشه را تمیز کرد. اگر انسان بخواهد با فساد مبارزه کند، باید در درجهی اول مراقب باشد که فساد دامن خودش را نگیرد. داخل خودتان و درون مجلس مراقب باشید. دست پاک، دامن پاک، زبان پاک و چشم پاک خواهد توانست در حوزهی اقتدار وسیعی که شما دارید، همه چیز را پاک کند”.
انتهای پیام
منبع: تسنیم
false
true
false
true