- 15 دی 1393
- اخبار چغادک
- کد خبر 34227
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
مدیر کل سازمان انتقال خون کشور در مراسم تودیع و معارفه مدیر اداره کل انتقال خون استان گفت: ساختمان انتقال خون استان از زیر ساخت مطلوب برخوردار نبوده و این در شأن مردم بوشهر نیست.
به گزارش "چغادک نیوز"، به نقل از "گام نیوز"، روز گذشته مراسم تودیع و معارفه مدیران سازمان انتقال خون استان در سالن بانک صادرات بوشهر برگزار شد.
در این مراسم مدیر کل سازمان انتقال خون ضمن تبریک هفته وحدت در مورد برنامه تحول در انتقال خون که در قالب طرح تحول سلامت و در راستای مدیریت مصرف خون تدوین شده است گفت: برنامه تحول در انتقال خون دو بخش چرخه خون و فرآوردههای خونی در سازمان انتقال خون است که از رگ دهنده تا زمانی که آزمایشها و فرآیندهای مختلف تهیه و کنترل کیفی، روی آن انجام شده و محصول از انتقال خون ارسال میشود و نیز چرخه دوم انتقال خون از زمانی است که خون وارد بیمارستانها شده و مورد آزمایشهای سازگاری با بیمار و مورد مصرف در رشتههای تخصصی مختلف قرار میگیرد.
علی اکبر پور فتح الله در ادامه تصریح کرد: بخش اول این مجموعه که در رابطه با چرخه انتقال خون است، آغاز شده و بزودی خدمات انتقال خون در شورای عالی بیمه و از محل بستههای سلامت، تعرفهگذاری خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه تعرفهگذاری خدمات انتقال خون بار مالی بر مردم ندارد، گفت: نگاه ویژهای که در تعرفهگذاری خدمات انتقال خون وجود دارد، این است که به هیچ وجه بار مالی بر مردم نداشته و کلیه هزینههای مرتبط از محل بستههای سلامت یا بیمهها دریافت میشود و حتی آن فرانشیز معمول هم در این بسته دریافت نمیشود.
مدیر کل سازمان انتقال خون ادامه داد: این مساله باعث میشود که چرخه انتقال خون اقتصادی شده و نظام های سلامت یکپارچه ای داشته باشیم و انتقال خون بتواند وارد فعالیت جدیدی شود.
ساختمان انتقال خون استان در شأن مردم بوشهر نیست
پور فتح الله با بیان اینکه به تمامی استان های کشور سفر کرده اند، افزود: برای ما فعالیت مبنا است اما ساختمان انتقال خون استان بوشهر از زیر ساخت مطلوب برخوردار نیست.
وی با بیان اینکه ساختمان انتقال خون استان بوشهر در شأن مردم بوشهر نیست از استاندار بوشهر خواستار تخصیص اعتبارات دولتی برای شروع ساخت یک ساختمان مدرن انتقال خون شد.
رییس سازمان انتقال خون ایران با بیان اینکه خون و فرآوردههای آن در هیچ کشور پیشرفتهای به رایگان در اختیار بیماران قرار نمیگیرد و هزینه فرآیند از مردم دریافت می شود خاطرنشان شد: حمایت بیمهها از تعرفهگذاری خون و فرآوردههای آن بازی برد- برد است و ورود بیمهها به این بحث،به نفع همه است.
وی در خصوص اقتصاد سازمان انتقال خون تصریح کرد: اقتصاد این سازمان برخلاف باور غلط رایج در جامعه که برمبنای فروش خون است، به معنای حمایت بیمهها از تعرفهگذاری خون و فرآوردههای آن است.
پور فتح الله با اشاره به اینکه بحران کشور درحال حاضر در رابطه با پلاکت است افزود: «مدیریت خون بیمار» که ما به عنوان بخشی از بسته تحول آن را اجرا میکنیم دستاورد بزرگی در دنیا به حساب می آید که در این دستاورد در کشور آمریکا طی ۲سال گذشته از ۱۶به ۱۴میلیون نفرا هداکننده خون کاهش داشته است.
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف خون بیمار اظهار کرد: امکانات مدیریت خون بیمار نیز در چرخه بیمارستانی است، مثلا ما اجازه نداریم بیماری که کم خون است را وارد اتاق عمل کنیم و قبل از عمل باید کم خونی بیمار را مرتفع کنیم.
رییس سازمان انتقال خون ایران با اشاره به اینکه مصرف پلاکت امروزه به عنوان یک بحران در همه کشورها محسوب میشود، گفت: روش تهیه پلاکت امروزه در کشور ما پاسخگوی نیاز کشور نیست.
وی ادامه داد: برنامه سازمان انتقال خون جمعآوری پلاسما است که ۳تا۴ سال آینده یک ظرفیت ۶۰۰هزار لیتری خواهیم داشت.
معاون توسعه و مدیریت استانداری: به مسئولیت و ریاست باید بعنوان یک امانت نگاه کرد
در ادامه این مراسم زرین فر معاون توسعه و مدیریت استانداری گفت:به مسئولیت و ریاست باید بعنوان یک امانت نگاه کرد و از این امانت بخوبی محافظت کرد و برگرداند.
وی در ادامه خاطرنشان شد: استان بوشهر یک استان حادثه خیز است و حوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله و حوادث غیرطبیعی از جمله تأسیسات بزرگ نفتی که باحوادث سرو کار دارند که این حوادث طبیعی و غیر طبیعی نیاز به اهدای خون دارد و ای سازمان نیاز به حمایت بیشتر دارد.
گزارش مدیر سابق انتقال خون استان از عملکرد خود
غلامرضا حاجیانی مدیر سابق سازمان انتقال خون بوشهر در ادامه به عملکرد مدیریتی خود پرداخت، وگفت: افتتاح سه ساختمان پایگاه انتقال خون در شهرهای دشتستان،کنگان و گناوه، خرید اتوبوس سیار پایگاه انتقال خون استان، سردخانه جهت نگهداری فرآورده های خونی،توسعه ناوگان نقلیه، تاسیسات برقی و شاخص های از جمله اهدای مستمر خون به استانهای همجوار، توسعه فنی وکیفی سرولوژی اختصاصی و کیسه های لکوپور(فیلتر دار،مخصوص افراد مبتلا به تالاسمی)، آموزش هموویژپلاس(مراقبت از خون)در ۱۳ بیمارستان استان، اعزام ۳دوچرخه سوار بصورت ۳سال متوالی به خراسان رضوی،ترکیه، پاریس باشعار«هر اهداکننده یک قهرمان است » و «خلیج همیشه فارس» از مهمترین فعالیت هایصورت گرفته در ۱۴ساله است.
برنامه های اصلی مدیر جدید انتقال خون
در ادامه مراسم کرامت ناموری رئیس جدید انتقال خون گفت: از اقدامات و برنامه های اولویت اصلی ما ارسال پلاسما که جنبه درآمد زایی برای استان دارد و تأسیس ساختمان فنی، آزمایشگاه مجهز باتوجه به توسعه علم و انجام کار با توجه سیستم مدیریت کیفیت می باشد و ایجاد فضای مناسب کاری که زیبنده کارکنان و استان باشد که این امر با کمک مسئولین استان امکان پذیر است.
شایان ذکر است در پایان این مراسم حکم انتصاب مدیر کل انتفال خون به دکتر ناموری اعطاء و با اهدای لوح تقدیر از تلاش های دکتر حاجیانی تشکر و قدردانی شد.
false
true
false
true