- 05 بهمن 1393
- اخبار چغادک
- کد خبر 33712
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
معاون درمان علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به انعقاد قرارداد با پایگاه دریایی بوشهر مبنی بر تامین بالگرد اورژانس هوایی بوشهر ولی تا کنون اورژانس هوایی بوشهر راهاندازی نشده است.
به گزارش "چغادک نیوز"، به نقل از سعید کشمیری در گفتوگوبا خبرنگار تسنیم با بیان اینکه اورژانس هوایی بوشهر بدون بالگرد است اظهار داشت: اورژانس هوایی بوشهر امسال همزمان با سراسر کشور راهاندازی شد که تاکنون بالگرد این اورژانس تامین نشده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای تامین بالگرد اورژانس هوایی بوشهر با پایگاه هوایی بوشهر تفاهمنامه منعقد کرده است تصریح کرد: با انعقاد این تفاهمنامه قرار شد پایگاه دریایی بوشهر یک فروند بالگرد با تجهیزات اورژانسی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده شود ولی تاکنون این مهم محقق نشده است.
معاون درمان علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه در آستانه تعطیلات نوروز باید اورژانس هوایی بوشهر راهاندازی شود تاکید کرد: استان بوشهر دارای نقاط حادثه خیز متعددی در محورهای استان بوشهر است که وجود اورژانس هوایی نقش مهم و تاثیرگذاری در رسیدگی و انتقال سریع مصدمان حوادث به مراکز درمانی استان بوشهر دارد.
کشمیری با بیان اینکه اورژانس جادهای در محور جاده ساحلی بوشهر به گناوه ساخته میشود گفت: برای راهاندازی اورژانس منطقه عسلویه نیاز به زمین مورد نظر است که تا تامین اراضی مورد نظر این دانشگاه آمادگی دارد اورژانس عسلویه و گناوه در کانکس راهاندازی کند.
وی با بیان اینکه استان بوشهر دارای ۴۲ پایگاه اورژانس جادهای و شهری است گفت: از این تعداد ۳۱ پایگاه جادهای و ۱۱ پایگاه در شهرهای استان بوشهر مستقر هستند.
کشمیری با اشاره به اینکه زمان رسیدگی به مصدومین در استان بوشهر نسبت به میانگین کشوری کمتر است گفت: مدت زمان رسیدگی به مصدومان در جادهها در کشور ۱۴ دقیقه است که این زمان در استان بوشهر ۱۱ دقیقه برآورد شده است.
معاون درمان علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان بوشهر دارای ۶۴ دستگاه آمبولانس، گفت: میانگین کشوری در رسیدگی به مصدومین درشهرها ۷ دقیقه که این میزان در شهرهای استان بوشهر ۵ دقیقه است
false
true
false
true